Sonyn A95L-televisioissa on nyt PS Remote Play -tuki

— Uusi PS Remote Play Android TV -sovellus nyt saatavilla —

65_A95L_blk_dark_sil_edge2edge_cw.jpg

Sony on ilmoittanut, että Sony Interactive Entertainmentin (SIE) kehittämä PS Remote Play -ominaisuus on nyt saatavilla BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED -televisioihin PS Remote Play app for Android TV -sovelluksella.

Yksi PS Remote Playn merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky tarjota etäpelaamista PS5®- ja PS4™-konsoleista. Sijainnista riippumatta käyttäjä voi nauttia PlayStationin tehosta ja konsoliin asennetuista PS5- ja PS4-suosikkipeleistä A95L TV -televisiolla tai muilla PS Remote Play -yhteensopivilla laitteilla. Ominaisuus vaatii toimiakseen vain nopean internet-yhteyden. Se avaa mahdollisuuksien maailman, ja pelaajat voivat käyttää konsoleitaan ja jatkaa seikkailujaan, vaikka he olisivat poissa kotoa.

Sony A95L ja PS Remote Play tarjoavat pelaajille vaivattoman mahdollisuuden siirtyä laitteesta toiseen ja jatkaa peliä siitä, mihin he jäivät, varmistaen näin keskeytymättömän pelikokemuksen.

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED -televisio on yksi ensimmäisistä Android-televisioista, jossa on PS Remote Play -tuki, ja siitä tulee portti poikkeukselliselle pelimatkalle. Uppoudu henkeäsalpaavaan grafiikkaan, kiehtovaan pelattavuuteen ja eloisaan ääneen laajalla, häikäisevällä QD-OLED-näytöllä.

A95L käyttää päivittettyä Cognitive Processor XRTM -kuvaprosessoria uudella XR Clear Image -tekniikalla, parantaa kohinanvaimennusta ja liikkeen selkeyttä, vähentäen sumeutta ja luoden kohtauksia, jotka pursuavat toimintaa.

Lisäksi A95L:ssä on Acoustic Center Sync -ominaisuus, joka synkronoi television äänijärjestelmän yhteensopivan Sony-soundbar-kaiuttimen keskikanavan kanssa ja muuttaa television keskikaiuttimeksi, mikä takaa täydellisen, upean kotiteatterikokemuksen. Jos käyttäjä haluaa vielä kiehtovamman äänikokemuksen, jokainen malli toimii myös Sonyn soundbarien kanssa ja tarjoaa 360 Spatial Sound Mapping -ominaisuuden, joka luo haamukaiuttimet ja optimoi äänikentän automaattisesti. Televisiossa on myös Acoustic Surface Audio+™, jossa aktuaattorit värisevät tuottaakseen ääntä koko näytöltä, täsmällisesti mukautuen siihen, mitä näytöllä näkyy.

A95L-mallisto vie PlayStation® 5 -pelaamisen uudelle tasolle tarjoamalla eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Auto HDR Tone Mapping ja Auto Genre Picture Mode. Nämä innovatiiviset toiminnot takaavat optimaalisen kuvanlaadun pelaamisen ja suoratoiston aikana. Lisäksi pelaajille tarjotaan helppokäyttöinen Game Menu -valikko, jossa voi mukauttaa peliasetuksia nopeasti omien mieltymysten mukaisesti, kuten esimerkiksi VRR (Variable Refresh Rate) tai Motion Blur Reduction. Game Menu -valikossa on myös Black Equalizer -toiminto, jolla voi lisätä kirkkautta pelikuvan pimeille alueille, jotta kohteet ja vastustajat erottuvat helposti. Lisäksi valikosta voi valita kuuden eri ei-ristikkotähtäimen väliltä, ja uutuutena tänä vuonna on mahdollisuus mukauttaa näytön kokoa Screen Size -ominaisuudella, jolla kuvan voi keskittää haluttuun kohtaan ja kokoon ruudulla. 

Lisätietoja PS Remote Play -ominaisuudesta saat osoitteessa: https://www.playstation.com/fi-fi/remote-play/ 

Lisätietoja Sonyn A95L-televisioista on osoitteessa: https://www.sony.fi/bravia/products/a95l-series 

Lisätietoja: SonyPR@osg.fi

About Sony Corporation

Sony Corporation is a wholly owned subsidiary of Sony Group Corporation and is responsible for the Entertainment, Technology & Services (ET&S) business. With the vision to “continue to deliver Kando and Anshin(*) to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges,” Sony Corporation supports the Sony Group with technology to create the entertainment of the future together with creators.

For more information, visit: http://www.sony.net/ 

* Both Japanese words, Kando means emotion and Anshin has various meanings such as peace of mind, reassurance, reliability and trust.

About Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. is a subsidiary of Sony Corporation and is headquartered in UK. We drive Sony’s leading Entertainment, Technology & Services business for consumer and professional markets, as well as Imaging & Sensing Solutions business across Europe. From R&D and engineering, design, to sales, marketing, distribution and customer service, we work to deliver Sony’s purpose to fill the world with emotion through the power of creativity and technology.

For more information, visit: www.sony.eu/presscentre

 

65_A95L_blk_dark_sil_edge2edge_cw.jpg

JPG - 2.8 Mb
Lataa

GM-01_PS remote play_PC_1440x875.jpg

JPG - 96 Kb
Lataa

 

Ota vastaan päivityksiä sähköpostiisi

Napsauttamalla "Tilaa" vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojakäytännöt.