Skip to Content

Kuule oleellinen

Sonyn omaleimainen yhdistelmä muotoilua, suunnittelua ja kekseliäisyyttä on voittanut asiakkaiden luottamuksen tarkassa äänentoistossa.

Uudet huipputuotteet

Uskomaton kirkkaus

Ääntä parhaimmillaan

Miten Sony saa aikaan kirkkaan äänen? Vastaus on pitkät perinteet, studiokokemus ja digitaalinen hienoviritys viimeistelyyn sekä signaalinkäsittely, korkean resoluution äänentoisto, materiaalien testaus ja NASAn tekniikan soveltaminen.

Lauluääni – kuin olisit paikalla

Lauluääni – kuin olisit paikalla

Koska lauluääni on musiikkinautinnon avaintekijä, Sony on kehittänyt monia tekniikoita tuottamaan aidontuntuisen kuuntelukokemuksen.

Niin jykevä basso, että tunnet sen

Niin jykevä basso, että tunnet sen

Elokuvissa ja musiikissa jykevät matalat äänet ovat avainasemassa. Sonyn ammattitaidolla suunnittelemassa muhkeassa bassoäänessä on varmasti potkua.

Kuule kaikki ja koe enemmän.

Korkearesoluutioinen ääni: aivan kuin olisit läsnä esityksessä

Sony on lisännyt eri tekniikoita järjestelmän osiin, jotta äänentoistosta tulisi unohtumaton elämys. Digitaalinen vahvistin ja erikoisdiskanttikaiuttimet toistavat korkean resoluution äänitiedostojen kaikki vivahteet – ja kuulet joka sävelen sellaisena kuin esittäjä sen tarkoitti. Digitaalinen käsittelyohjelmisto palauttaa MP3-tiedostoihin pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat.

  • Menossa mukana
  • PC-ääni
  • Alkuun

Entistä paremman äänen tekniikka

Kaiutinten uusi kehittyneempi laji

Kaiutinten uusi kehittyneempi laji

Magneettineste on NASAn keksintö, mutta Sony otti sen ensimmäisenä käyttöön kodin äänentoistossa. Tämä tekniikka vähentää säröilyä ja signaalihäviötä sekä vaimentaa tärinää – tuloksena on värisyttävän mukaansatempaava ääni ja pienemmät kaiuttimet.

Räätälöity kuunteluelämys

Räätälöity kuunteluelämys

ClearAudio+ optimoi musiikin toiston eri laitteissa, joten musiikki soi aina parhaimmillaan niin Xperia™-puhelimessa, Walkman®-soittimessa kuin VAIO-tietokoneessakin.

Optimoitu vahvistus

Optimoitu vahvistus

Uusin digitaalinen S-Master HX -vahvistin vähentää vääristymiä ja taustamelua kaikilla taajuusalueilla jykevistä matalista herkimpiin korkeisiin ääniin, jolloin äänestä saadaan mahdollisimman selkeä.

Kuuntele haluamallasi tavalla

One touch -kuuntelu, saumaton ääniraita

Kun pariliität älypuhelimia, tablet-laitteita, MP3-soittimia, stereoita, kannettavia tietokoneita ja muita laitteita NFC- ja Bluetooth®-yhteyksien kautta, voit kuunnella musiikkia keskeytyksettä ja vaivatta kotona, töissä ja matkoilla. Käytettävissäsi on myös valtava suoratoistokirjasto ja usean koodekin tuki, joten mikään ei enää pidättele sinua.

Tutustu eri tapoihin nauttia Sonyn musiikista

One touch: yksinkertaista suoratoistoa

One touch: yksinkertaista suoratoistoa

NFC™- ja Bluetooth®-tekniikan avulla Sony siirtää johdot musiikin jakamisen historiaan. Bluetooth®-yhteys muodostetaan parissa helpossa vaiheessa, ja NFC toimii napauttamalla kaksi yhteensopivaa laitetta yhteen.

Valtavasti musiikkia yhdellä napsautuksella

Valtavasti musiikkia yhdellä napsautuksella

Music Unlimitedillä voit suoratoistaa välittömästi yli 15 miljoonaa kappaletta missä tahansa liitetyssä Sony-laitteessa – tablet-laitteessa, PSP®:ssä, puhelimessa, televisiossa ja kannettavassa tietokoneessa – ja nauttia musiikista tuntikaupalla.

Vaivaton liitäntä

Vaivaton liitäntä

Toimiiko tämä Sony-laite eri alustoilla? Entä tukeeko tämä Sony-laite käyttämääni äänimuotoa? Vastaus on kyllä, koska Sony tekee kuuntelemisesta helppoa.

Suunnittelu, käsityö ja paneutuminen

Sony on rakentanut Japanin ensimmäisen transistoriradion 1950-luvulla, keksinyt kannettavan Walkman®-äänentoistolaitteen ja ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä CD-soitinta. Huippukuulokkeiden ja -kaiuttimien valmistajalla on pitkät perinteet ihmisten elämänlaadun parantamisessa äänentoiston kautta.

  • Kehittämässä SS-AR:ääKehittämässä SS-AR1:ä
  • Rakentamassa Sony MusiciaRakentamassa Sony Musicia
Walkmanin® historia

1979: Walkman® tuodaan markkinoille

Aikana, jolloin levyjä kuunneltiin useimmiten kotona, mukana kulkeva henkilökohtainen musiikki oli vallankumouksellinen ajatus. Walkman®-soitinta myytiin yli 180 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Muotoilun perinteet

Sonyn äänentoistolaitteiden koko mallistolle on ominaista käsityöhön, materiaaleihin ja yksityiskohtiin panostaminen. Sonyn laitteilla löydät varmasti oikean äänen ja tyylin.

OMISTAJILLE