Skip to Content

Uskomaton kirkkaus

Sonyn tekniikka mullistaa kuuntelutottumuksesi ja luo sykähdyttävän äänimaailman. Se vie sinut keskelle pelien maailmaa ja pitää bassoäänillään bileesi käynnissä.

Uskomaton kirkkaus

Ääntä parhaimmillaan

Sonyn uskomattoman kirkkaan äänen takana on maailmanluokan laitteisto, studiokokemukset musiikin ja elokuvien parissa ja digitaalinen tarkka viritys. Signaalien käsittely, korkean resoluution äänentoisto, materiaalien testaus, NASAn tekniikka kaiuttimissa, vedenpitävät MP3-soittimet ja tarkkaan suunnitellut kuulokkeet – Sony tuo musiikkiin todellista voimaa.

Lauluääni – kuin olisit paikalla

Lauluääni – kuin olisit paikalla

Koska lauluääni on musiikkinautinnon avaintekijä, Sony on kehittänyt monia tekniikoita tuottamaan aidontuntuisen kuuntelukokemuksen.

Niin jykevä basso, että tunnet sen

Niin jykevä basso, että tunnet sen

Elokuvissa ja musiikissa jykevät matalat äänet ovat avainasemassa. Sonyn ammattitaidolla suunnittelemassa muhkeassa bassoäänessä on varmasti potkua.

Kuule kaikki ja koe enemmän.

Korkearesoluutioinen ääni: aivan kuin olisit läsnä esityksessä

Sony on lisännyt eri tekniikoita järjestelmän osiin, jotta äänentoistosta tulisi unohtumaton elämys. Digitaalinen vahvistin ja erikoisdiskanttikaiuttimet toistavat korkean resoluution äänitiedostojen kaikki vivahteet – ja kuulet joka sävelen sellaisena kuin esittäjä sen tarkoitti. Digitaalinen käsittelyohjelmisto palauttaa MP3-tiedostoihin pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat.

  • Menossa mukana
  • PC-ääni
  • Alkuun

Entistä paremman äänen tekniikka

Kaiutinten uusi kehittyneempi laji

Sonyn Magnetic Fluid -muotoilu parantaa signaalin siirtoa ja vähentää säröä.

Kaiutinten uusi kehittyneempi laji

Räätälöity kuunteluelämys

ClearAudio+ optimoi musiikin toiston kaikilla kuuntelutavoilla.

Optimoitu vahvistus

Optimoitu vahvistus

Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistimen matalat äänet ovat jykeviä ja korkeat herkkiä.

Räätälöity kuunteluelämys

Sound Pressure Horn -tekniikka

Akustinen paine vahvistetaan tehokkaaksi bassoksi, jonka todella tuntee.

Korkean resoluution puhtautta

Kuule studionauhoitusten hienovaraisetkin yksityiskohdat ja nyanssit omassa olohuoneessasi. High-Resolution Audio -tiedostot (96 kHz/24 bit) voittavat CD-muodon äänenlaadussa, joten voit nauttia musiikin kauneudesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Sony Direct Stream Digital -näytteenottotaajuus
96 kHz / 24 bittiä
CD-äänen näytteenottotaajuus
CD-äänen näytteenottotaajuus

Kuule ero

Aidonkuuloista musiikkia

Sonyn DSEE HX™ -tekniikka herättää musiikin eloon ja toistaa pakatut tiedostot lähes korkean resoluution äänenlaadulla. Se jäljittelee live-esitysten äänentoistoa toistamalla tarkasti alkuperäistallenteen vivahteet, kuten viulun herkimmät sävelet.

Parannus käytössä
Parannus käytössä
Parannus pois käytöstä
Parannus pois käytöstä

Kuuntele haluamallasi tavalla

One touch -kuuntelu, saumaton ääniraita

Kun pariliität älypuhelimia, tablet-laitteita, MP3-soittimia, stereoita, kannettavia tietokoneita ja muita laitteita NFC- ja Bluetooth®-yhteyksien kautta, voit kuunnella musiikkia keskeytyksettä ja vaivatta kotona, töissä ja matkoilla. Käytettävissäsi on myös valtava suoratoistokirjasto ja usean koodekin tuki, joten mikään ei enää pidättele sinua.

Tutustu eri tapoihin nauttia Sonyn musiikista

One touch: yksinkertaista suoratoistoa

One touch: yksinkertaista suoratoistoa

NFC™- ja Bluetooth®-tekniikan avulla Sony siirtää johdot musiikin jakamisen historiaan. Bluetooth®-yhteys muodostetaan parissa helpossa vaiheessa, ja NFC toimii napauttamalla kaksi yhteensopivaa laitetta yhteen.

Valtavasti musiikkia yhdellä napsautuksella

Valtavasti musiikkia yhdellä napsautuksella

Music Unlimitedillä voit suoratoistaa välittömästi yli 15 miljoonaa kappaletta missä tahansa liitetyssä Sony-laitteessa – tablet-laitteessa, PSP®:ssä, puhelimessa, televisiossa ja kannettavassa tietokoneessa – ja nauttia musiikista tuntikaupalla.

Vaivaton liitäntä

Vaivaton liitäntä

Toimiiko tämä Sony-laite eri alustoilla? Entä tukeeko tämä Sony-laite käyttämääni äänimuotoa? Vastaus on kyllä, koska Sony tekee kuuntelemisesta helppoa.

Suunnittelu, käsityö ja paneutuminen

Sony on rakentanut Japanin ensimmäisen transistoriradion 1950-luvulla, keksinyt kannettavan Walkman®-äänentoistolaitteen ja ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä CD-soitinta. Huippukuulokkeiden ja -kaiuttimien valmistajalla on pitkät perinteet ihmisten elämänlaadun parantamisessa äänentoiston kautta.

  • Kehittämässä SS-AR:ääTavoite
  • Rakentamassa Sony MusiciaRakentamassa Sony Musicia
Walkmanin® historia

1979: Walkman® tuodaan markkinoille

Aikana, jolloin levyjä kuunneltiin useimmiten kotona, mukana kulkeva henkilökohtainen musiikki oli vallankumouksellinen ajatus. Walkman®-soitinta myytiin yli 180 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

OMISTAJILLE