Kuulokkeet

Kuva henkilöstä tyhjän lavan edessä korvissaan 1000X-sarjan korvanapit Kuva henkilöstä tyhjän lavan edessä korvissaan 1000X-sarjan korvanapit
1000X-sarja määrittää uudelleen häiriöttömän kuuntelun. Nauti parhaasta vastamelusta ja verrattomasta äänenlaadusta, joiden avulla kuulet lempikappaleesi kaikki yksityiskohdat.
Kuva For the Music -logosta

TUOTEHAKU

SUOSITTELEMME

INZONE

INTO YOUR ZONE

Terästä aistisi ja valmistaudu taisteluun. INZONE-pelikuulokkeilla kuulet äänet tarkasti ja voit reagoida nopeasti, joten olet peleissä voittamaton.
INZONE harmaalla taustalla

LinkBuds

Never off

LinkBudseilla pysyt aina yhteydessä. Näitä huomaamattoman tuntuisia kuulokkeita voit käyttää mukavasti kellon ympäri. Pysyt yhteydessä muihin ihmisiin ja ympäristöön, koska kuulet ympärilläsi olevat äänet selkeästi, eikä sinun tarvitse koskaan keskeyttää omaa ääniraitaasi. LinkBuds yhdistää arjen ja suosikkiviihteesi kaikkialla, mitä tahansa teetkin.
LinkBuds harmaalla taustalla

LinkBuds S

Never off

LinkBuds S -korvanapeilla pidät yhteyttä kaikkiin maailmoihisi. Erittäin pieniä ja kevyitä korvanappeja voi pitää kellon ympäri, jotta pysyt yhteydessä ihmisiin ja paikkoihin. LinkBuds S -korvanapit vaihtavat automaattisesti ympäristön ääniin tai tehokkaaseen vastameluun, jotta kuuntelu on häiriötöntä.
LinkBuds S harmaalla taustalla

WH-1000XM5

SINUN MAAILMASI. EI MUUTA.

Alan johtavalla vastamelutekniikalla0 varustetut WH-1000XM5-kuulokkeet takaavat häiriöttömän kuuntelun ja selkeät puhelut: kuulokkeissa on kaksi prosessoria, jotka säätelevät kahdeksaa mikrofonia, käyttöolosuhteiden ja ympäristön mukaan toimiva automaattinen vastamelun optimointi sekä erityisesti suunniteltu kaiutinelementti.
Kuva: WH-1000XM5

PAREMPI ÄÄNENTOISTO

TUTUSTU SONYN ÄÄNENTOISTOTUOTTEIDEN HELPPOKÄYTTÖISYYSTOIMINTOIHIN

TUKI