Signature Series

Hemmottele itseäsi upealla äänellä

Signature Series -tuotteissa kulminoituu upean äänentoiston pitkä tavoittelu. Ne venyttävät korkean resoluution äänen rajoja ja tarjoavat vertaansa vailla olevan kuuntelukokemuksen.

Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Jokaisen sävelen parantaminen One Signature Sound -tekniikalla

Kaikki alkoi Sonyn ikonisen Walkman®-soittimen käynnistämästä musiikin vallankumouksesta vuonna 1979. Se innoitti miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa ja vapautti musiikin kuuntelun ajan ja paikan kahleista. Signature Series -sarja nostaa tämän vallankumouksen täysin uudelle äänentoiston tasolle: kuuntelusta on tullut kokemista. Kokemuksella ja rohkeudella luotu Signature Series on yhdistelmä laadukkaita analogisia ja digitaalisia tekniikoita, ja se vie musiikkikokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Kaikki äänet, olipa kyse orkesterin vahvasta akustiikasta tai live-konsertin sykkeestä, toistetaan eloisan yksityiskohtaisesti artistin tarkoittamalla tavalla. 

 Insinöörimme, jotka ovat yhtä intohimoisia kuin artistit ja musiikinluojat, ovat tuoneet huippuluokan kuulokeäänen ainutlaatuisiin neljään tuotteeseen. Heidän kädenjälkensä ja sitoutuminen alkuperäisen musiikin intohimon ja energian välittämiseen näkyvät lopputuloksessa. 

Parhaimpien äänisuunnittelijoiden hienosäätämä ja optimoima

Täydellisyyttä hipovan lopputuloksen saavuttamiseksi insinöörimme pyrkivät tuottamaan puhtaan äänen lukemattomia kertoja toistettavien testien avulla. Äänen kaikki herkät vivahteet – esityksen vahvasta alusta ympäristön resonanssiin ja esityksen hiipuvaan päätökseen – tallennetaan ja toistetaan uskollisesti. Lopputuloksena on ennenkuulumaton ja -kokematon ääni, jonka lämmön voi melkein tuntea. Ääni on uskomattoman aito, selkeä ja vaikuttava, ja siinä kuuluvat pienimmätkin yksityiskohdat ja mikroäänten nyanssit sekä vahva dynamiikka. Musiikkiammattilaisemme ovat luoneet musiikinystäville vertaansa vailla olevan äänikokemuksen.

Uraauurtavia ääni-innovaatioita

Sonylla on ylivertainen maine äänenlaadun kehittämisessä aina vuoden 1979 ikonisesta Walkman®-soittimesta vuoteen 2013, jolloin korkean resoluution äänentoistosta tuli uusi äänenlaatustandardi. Signature Series on uusin innovaatio korkealaatuisen äänen tuottamisessa.

Henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen mullistus

Kuulokkeiden kehityshistoria

Suunnittelijamme ovat kehittäneet jatkuvasti maailmanlaajuisesti tunnettua kuulokevalikoimaamme innovatiivisella suunnittelulla ja tarkoilla äänentoistotekniikoilla, minkä ansiosta kuulokkeet tarjoavat erittäin autenttisen kuuntelukokemuksen.

Media Object

Tutustu kuulokkeiden historiaan

Musiikki tulee yhä lähemmäs

Nappikuulokkeiden historia

Sony kehitti maailman ensimmäiset nappikuulokkeet: MDR-E252, ja on kehittänyt sen jälkeenkin tapoja tarjota täyteläisen kuuntelukokemuksen myös liikkeellä ollessa.

Media Object

Tutustu nappikuulokkeiden historiaan

Äänenlaadun maksimoiminen

Digitaalisen äänen ja vahvistuksen historia

Äänentoistojärjestelmien käyttäminen ilman vääristymiä on vaikeaa, ja olemme hioneet tätä tekniikkaa yli puoli vuosisataa. Taitava suunnittelu, laadukkaat komponentit ja edistyksellinen akustiikka parantavat äänenlaatua.

Media Object

Tarkastele digitaalista äänen/vahvistuksen historiaa

Ikonin luominen

Walkman®-historia

Walkman® mullisti sukupolvensa musiikin kuuntelemisen. Musiikkisoitin voitiin yhtäkkiä ottaa mukaan ja musiikkia voitiin kuunnella missä ja milloin tahansa. Tätä ikonia on paranneltu tästä lähtien.

Media Object

Tutustu Walkman®-soittimen historiaan

Upeasti suunniteltu, kauniisti toteutettu
Huolellisesti suunniteltu

Signature Series -tuotteiden valmistuksessa käytetyissä materiaaleissa, juottamisessa ja rakenteessa on käytetty vain edistyksellisimpiä valmistustapoja ja tuoteratkaisuja. Tämä takaa parhaan laadun ja äänentoiston.