MDR-Z1R

Ylivoimainen ääni, huippulaatu

Rentoudu ja valmistaudu täysin uudentasoiseen äänikokemukseen. Näissä kuulokkeissa huippuluokan tekniikka yhdistyy upeaan käsityöhön, ja lopputuloksena on huikea kuuntelukokemus.

Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Jokainen nuotti, jokainen vivahde.

Puhdas ääni 70 mm:n HD-kaiutinelementillä

Vastikään kehitetty kalvo, jossa on magnesiumkalotti ja LCP (nestekidepolymeeri) -reuna, mahdollistaa jopa 120 kHz:n korkean resoluution äänentoiston. Lopputuloksena syntyvä ääni on verrattoman puhdas ja tarkka.

Puhdas ääni ilman ylimääräistä kohinaa

Resonoimaton kotelo suodattaa tarpeettomat äänet

Erityinen akustiikkasuodatin säätelee ilmanvastusta ja poistaa elementin liikkeen aiheuttaman jälkikaiun, joten ainoastaan puhtaat ja selkeät taajuudet pääsevät läpi. 

Äänen tarkkuutta ja mestarillista muotoilua
Yhä korkeammat äänentoiston standardit

MDR-Z1R-kuulokkeet on suunniteltu laajalle taajuusalueelle, ja ne toistavat erittäin matalat ja korkeat, jopa 120 kHz:n taajuudet. Laaja dynaaminen alue toistaa pienimmätkin äänet täyteläisesti. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen ja vaikuttava kuuntelukokemus.

Tutustu MDR-Z1R-kuulokkeisiin

Lue lisää ensiluokkaisten MDR-Z1R-kuulokkeittemme tekniikasta ja innoittajista. 

Hanki koko paketti

Mukana toimitettavien lisävarusteiden avulla saat enemmän irti MDR-Z1R-kuulokkeistasi

kova kotelo
Kestävä säilytyskotelo

Kuulokkeet ja kaapelit toimitetaan tyylikkäässä säilytyskotelossa, jossa on erillisiä lokeroita ja ylellinen satiinivuoraus. 

tasapainotettu
Tasapainotettu liitäntäkaapeli, Φ 4,4

Vastikään kehitetty, tasapainotettu liitäntäkaapeli (Φ 4,4) erottelee vasemman- ja oikeanpuoliset äänisignaalit ja vähentää samalla signaalihäviöitä ja äänenlaadun heikentymistä. Korkeat taajuudet ovat pehmeitä ja äänenlaatu huippuluokkaa.

OFC
Hopeapäällysteinen hapeton kupari

MDR-Z1R-kuulokkeissa on hopeapäällysteiset, hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit, jotka minimoivat vastuksen ja signaalihäviön. Äänenlaatu ei heikkene, yksityiskohdat ovat hienommat ja diskanttiäänet pehmeämmät. 

Valmistettu asiantuntevasti Japanissa 

Japanissa valmistetut Sonyn tuotteet ovat synonyymi korkealle laadulle ja suorituskyvylle, eivätkä MDR-Z1R-kuulokkeet ole poikkeus. Ne on suunniteltu huolella, ja niissä on käytetty ainoastaan laadukkaimpia komponentteja ja valmistustekniikoita – lopputuloksena on poikkeuksellinen äänenlaatu.

Tutustu Signature Series -sarjaan

Signature Series -tuotevalikoimalla sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen kuuntelukokemukseen. Tuotteet on suunniteltu huippuluokan äänenlaatu edellä, ja ne nostavat äänentoiston aivan uudelle tasolle.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Artist_connection
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Sonyn Signature Series -lippulaivasarjan kuulokkeet tarjoavat tinkimättömän äänenlaadun ja ensiluokkaista käsityötä.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Selkeyttä responsiivisella magnesiumkalotilla, jossa on LCP (nestekidepolymeeri) -reunakalvo

  • Resonoimaton kotelo

  • Hopeapäällysteiset, hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit

  • Ergonomiset lampaannahkaiset korvatyynyt

Kaiutinelementti
70 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Taajuusvaste
4–120 000 Hz
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)

Laatikon sisältö

UniMatch-liitin (kullattu), Kuulokekaapeli (noin 3,0 m, hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), Tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m, hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin), Kova kotelo

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide