NW-WM1Z

Iloa puhtaista yksityiskohdista

Koe yksityiskohtien sinfoniaa Signature Series Walkman® -soittimessa, jossa yhdistyvät hienostunut äänitekniikka sekä kauniisti työstetyt laadukkaat materiaalit ja luokan paras käytettävyys.  

256 Gt

NW-WM1Z

SVH

3 300,00 €

(sis. ALV)
Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Puhdas ääni, laadukkaat osat

Funktionaalista silmäniloa hapettomasta kuparista

NW-WM1Z:n kotelo on korkealuokkaista kullattua ja hapetonta kuparia. Sitä käytetään yleisesti soittimien valmistuksessa, ja se antaakin soittimelle ainutlaatuisen, luonnollisen akustisen äänen. Materiaali tekee Walkman®-soittimesta myös erittäin kestävän.

4-johtimiset kaapelit
Edistyksellinen kaapelin rakenne

Yhteistyössä KIMBER KABLE® -valmistajan kanssa käsityönä tehdyt neljästä johtimesta punotut kaapelit kestävät kovaakin tehoa ja takaavat laadukkaan äänen.

FT-suojus
Virtaviivaista tehoa

Vastikään kehitetty FT CAP (korkea polymeerikondensaattori) säätelee virrankulkua ja tuottaa puhdasta tehoa aina silloin, kun sitä tarvitaan.  

Fine Sound Register
Luotettavat osat

Pinta-asennettu Fine Sound Register jakaa tehoa tasaisesti laitteen eri osille, mikä takaa jatkuvasti laadukkaan äänen.

Tutustu NW-WM1Z-soittimeen

Tutustu tunnetun Walkman®-soittimen takana olevaan tekniikkaan ja inspiraatioihin. 

High-Resolution Audio
Äänen luonnollinen toisto

Nauti musiikista sellaisena kuin artisti on sen tarkoittanut korkean resoluution äänentoiston avulla

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Soitin on syntynyt rakkaudesta musiikkiin – ja sen huomaa: on kuin olisit lempiartistisi keikalla eturivissä. Korkean resoluution äänitiedostojen näytteenottotaajuus on yleensä 96 kHz tai 192 kHz ja 24 bittiä.

Laadukkaan äänen vallankumous

Vankka kokemuksemme digitaalisen vahvistintekniikan alalla auttoi meitä kehittämään NW-WM1Z-soittimen, jonka tarkka ja luonnollinen äänenlaatu hakee vertaistaan. Tuloksena on ainutlaatuinen ja miellyttävä kuuntelukokemus.

S-Master HX
Tarkasti toistettu ääni

Uusi yksinomaan Walkman®-soittimelle kehitetty digitaalinen S-Master™ HX -vahvistintekniikka on nykyään yhteensopiva alkuperäisen DSD-muodon sekä tasapainotetun ja suuren lähtötehon muotojen kanssa. Se vähentää äänen vääristymiä ja kohinaa laajalla taajuusalueella ja tuottaa täyteläisen ja puhtaan äänen. 

DSD-muoto
Kaikki säilyy ennallaan

NW-WM1Z tukee alkuperäisiä DSD (Direct Stream Digital) -äänitiedostoja, jotka tehdään tuotantoprosessin alkuvaiheessa. Tästä johtuen niissä on tallella kaikki alkuperäisen kappaleen yksityiskohdat.

4,4-liitäntä
Tehon uusi standardi

Walkman®-soittimessa on tasapainotettu liitin, joka on tarkoitettu uudelle 4,4 Φ:n tasapainotetulle liitäntäkaapelille. Se erottelee vasemman- ja oikeanpuoliset äänisignaalit ja vähentää samalla signaalihäviöitä ja äänenlaadun heikentymistä. 

Säilytä tunnelma

DSEE HX toistaa jokaisen sävelen ja vivahteen

Tuo konserttitunnelma kotiisi ja nauti musiikistasi artistin tarkoittamalla tavalla, lähes korkean resoluution tasoisena. DSEE HX -skaalaustekniikka analysoi musiikkisi ja paikkaa puuttuvat tiedot, jolloin äänenlaatu on lähes korkean resoluution tasoista. Voit valita jonkin neljästä lisätilasta tai standarditilan ja kokea musiikin parhaalla tavalla.

DC-vaiheen linearisoija
DC-vaiheen linearisoija

Puhdas äänentoisto

DC-vaiheen linearisoijamme jäljittelee tehokkaasti erilaisia äänimaailmoja. Se käsittelee signaaleja digitaalisesti ja jäljittelee erilaisten analogisten vahvistimien ominaisuuksia, jotta laitteen toistama ääni olisi puhtaampaa ja kuulostaisi enemmän analogiselta. Valittavanasi on kuusi eri asetusta.

Suunniteltu kestämään

NW-WM1Z Walkman® -soittimen käyttäminen on yksinkertaista laitteen helppokäyttöisyyden ja optimoitujen ominaisuuksien ansiosta. 

Akku
Jopa 30 tunnin toisto

Musiikkisi pysyy mukana menossa yhtä kauan kuin sinäkin. Siitä pitää huolen 30 tunnin katkeamaton korkean resoluution äänentoisto (FLAC 96 kHz / 24 bittiä) ja 33 tunnin MP3-toisto (128 kb/s).

Muisti
256 Gt:n sisäinen muisti

NW-WM1Z-soittimessa on 256 Gt:n sisäinen muisti, jotta musiikillesi olisi aina riittävästi tilaa.

Herkkä kosketusnäyttö
Herkkä kosketusnäyttö

Täysin responsiivinen 10,2 cm:n (4 tuuman) kosketusnäyttö ja klassinen käyttöliittymä täyttävät kaikkein intohimoisimpienkin hifistien tarpeet.

Helppokäyttöinen sivupainike
Helppokäyttöinen sivupainike

Yksinkertaisten painikkeiden ansiosta hallitset musiikkiasi vaivattomasti.

Laajennettava muisti
Laajennettava muisti

Micro SD -muistikorttipaikan ansiosta musiikkikirjastossasi on aina tilaa laadukkaalle musiikille.

LDAC
Parempi Bluetooth® LDAC:n avulla

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

Tutustu Signature Series -sarjaan

Signature Series -tuotevalikoimalla sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen kuuntelukokemukseen. Tuotteet on suunniteltu huippuluokan äänenlaatu edellä, ja ne nostavat äänentoiston aivan uudelle tasolle.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Huippumateriaaleista valmistettu Walkman®, jonka uusimmat tekniikat tuottavat tinkimättömän laadukasta ääntä.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Alkuperäisten DSD (Direct Stream Digital) -tiedostojen tuki

  • DSEE HX skaalaa musiikin korkean resoluution tasolle

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • 256 Gt:n tallennustila (noin 1 600 korkean resoluution ääniraitaa)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide