TA-ZH1ES

Musiikillisen ilmaisun uusi ulottuvuus 

Hyödynnä kuulokkeiden kaikki mahdollisuudet ja koe jokainen kappale artistin tarkoittamalla tavalla. Tässä soittimessa yhdistyvät parhaat digitaaliset ja analogiset äänitekniikat vaativille kuuntelijoille.

ÄÄNIJÄRJESTELMÄT

Huippuluokan kuulokevahvistin ja digitaalinen/analoginen hybridivahvistinpiiri

TA-ZH1ES
Kuva tuotteesta Huippuluokan kuulokevahvistin ja digitaalinen/analoginen hybridivahvistinpiiri

SVH

2 000,00 €

(sis. ALV)
Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Digitaalinen/analoginen hybridivahvistinpiiri: vallankumous äänen vahvistuksessa

Kiertämätön S-Master-tekniikkamme säilyttää digitaalisen äänen puhtauden. Uusi digitaalinen/analoginen hybridivahvistinpiiri vie äänen askelta pidemmälle parantamalla sen tarkkuutta ja laatua analogisella eteenpäin syöttävällä vahvistimella. Analoginen vahvistin korjaa vahvistuksen vaihdon aiheuttaman muuntovirheen.

Säilytä tunnelma

DSEE HXTM toistaa jokaisen sävelen ja vivahteen

Koe musiikki artistin tarkoittamalla tavalla lähes korkean resoluution äänentoistolaadulla. Uusi DSEE HX™ -skaalaustekniikka sisältää standarditilan lisäksi neljä lisätilaa optimaalista äänentoistoa varten: naislaulaja, mieslaulaja, lyömäsoittimet ja jousisoittimet.

Muuta mikä tahansa lähde DSD-muotoon

Uusi DSD Remastering Engine mahdollistaa persoonallisen äänen

Uusi DSD Remastering Engine tarjoaa kaksi kertaa paremman muuntotarkkuuden edellisiin malleihin verrattuna, ja sen avulla voit muuntaa PCM-musiikkilähteitä DSD 11,2 MHz -muotoon. Tekniikka muuntaa kaikki signaalit DSD-äänimuotoon FPGA (Field Programmable Gate Array) -tekniikan avulla.

DSD Remaster
FPGA
Edistyksellinen FPGA-käsittely

Tinkimätön musiikin toisto

Uuden digitaalisen/analogisen hybridivahvistinpiirin potentiaalin maksimoimiseksi insinöörimme kehittivät vahvistimen FPGA-prosessorin avulla. Sen ansiosta he saivat aikaan jotain ainutlaatuista.

DC-vaiheen linearisoija

Tuttu analoginen ääni

DC-vaiheen linearisoija toistaa tehokkaasti tavallisen analogisen vahvistimen vaiheominaisuudet. Se mukauttaa analogisen vahvistimen vaiheominaisuudet analogisemman kuuloisen äänen toistamiseksi.

DC-vaiheen linearisoija
Rakenteen eheys takaa äänen tarkkuuden

TTA-ZH1ES on valmistettu huolellisesti sisä- ja ulkopuolelta parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi.

Tutustu TA-ZH1ES-malliin

Tutustu laadukkaimman kuulokevahvistimen takana olevaan tekniikkaan ja inspiraatioihin. 

PCM, 32 bittiä
Tuetut äänimuodot

Nauti äänimuodoista – PCM 32 bittiä / 768 kHz ja DSD 22,4 MHz

4,4 mm:n tasapainotettu liitin
Φ 4,4 mm:n tasapainotettu liitin

Φ 4,4 mm:n tasapainotettu liitin on kuulokkeiden liitännän uusi standardi. Sen selkeä kanavan erotus tarjoaa tarkan toiston ja laajan äänitilan.

Tuloliitäntä
Tuloliitännät

Vahvistimessa on useita liitäntöjä erilaisille laitteille, kuten Walkman®-soittimille, televisioille ja Playstation®-pelikonsoleille. 

Lähtöliitäntä
Lähtöliitännät

Vahvistimessa on useita kuulokelähtöjä, kuten tasapainotettu (4,4 mm, 3-napainen miniliitin x 2 ja XLR4) ja tasapainottamaton (vakiostereoliitin, stereominiliitin).

Täytä maailmasi erinomaisella äänellä

Tutustu Signature Series -sarjaan

Signature Series -tuotevalikoimalla sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen kuuntelukokemukseen. Tuotteet on suunniteltu huippuluokan äänenlaatu edellä, ja ne nostavat äänentoiston aivan uudelle tasolle.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

TA-ZH1ES on Signature Series -valikoiman huippulaadukas kuulokevahvistin, joka tekee kuulokeäänestä entistäkin laadukkaampaa.
  • Digitaalisen vahvistuksen hybridivahvistinpiiri

  • Uusi DSEE HX, jossa 5 tilaa

  • Tukee seuraavia äänimuotoja: PCM 32 bittiä / 768 kHz ja DSD 22,4 MHz

  • Uusi DSD Remastering Engine

  • Tukee tasapainotettuja (4,4 mm, 3‐napainen miniliitin x 2, XLR4) ja tasapainottamattomia (vakioliitin, stereominiliitin) liitäntöjä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide