Nollasta äärettömään

Mahtavat ominaisuudet ja rajoja rikkova laatu pienessä koossa.
Heittäydy mielikuvituksen vietäväksi ja nauti kuvaamisen luovuudesta.
Tarkastele maailmaa uudella tavalla. Sinulla on jo kaikki, mitä tarvitset.
Mikään ei estä sinua saavuttamasta näkemystäsi.

Kuvauksen rajattomat mahdollisuudet 

RX0 edustaa kameroiden tulevaisuutta – minimalistisen pieneen kuoreen on tiivistetty runsaasti ominaisuuksia luovaan kuvaukseen. Kuvaa vapaasti. Tarkastele lopputulosta haluamallasi tavalla.
RX0 sulautuu monipuolisuutensa ansiosta saumattomasti kattavaan järjestelmään, joka avaa kuvaukselle rajattomat mahdollisuudet.

Valitse haluamasi asetukset oikean tunnelman, ajoituksen ja muiden yksilöllisten ominaisuuksien luomiseen. Löydä kuvaamisen uusi maailma missä tahansa kuvaustilanteessa.

Avaintekniikka rajattomiin kuvausmahdollisuuksiin

RX0-kamerassa poikkeuksellisen pieni koko yhdistyy saumattomasti laadukkaaseen objektiiviin, kuvatunnistimeen ja kuvaprosessoriin.
Uskomaton laatu missä tahansa olosuhteissa. Huippuluokan suorituskyky ja joustavuus vähällä vaivalla.
Tarjoaa kaikki mahdollisuudet yksilölliseen kuvaukseen.

Rakennettu 0,1 mm:n tarkkuudella

Vapauta mielikuvituksesi ja kokeile uusia näkökulmia.
Erittäin pienikokoisen ja äärimmäisen kompaktiksi suunnitellun RX0-kameran edistykselliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kameran joustavaan kuvaukseen kaikenlaisissa ympäristöissä – joko yksinään tai osana monen kameran järjestelmää.

Kestävä kamera joustavampaan kuvaukseen

Erittäin kestävä duralumiinirunko vahvistaa RX0-kameran luotettavuutta erityisesti vaativissa olosuhteissa. Kamera on testattu useissa vaativissa kokeissa vankkumattoman suorituskyvyn varmistamiseksi. Testeissä kuvattiin maalla, merellä ja ilmassa, jotta kuvaamisen todellinen vapaus tulisi esiin.

Helpot ja kattavat järjestelmät

Rungon minimalistinen muotoilu tekee RX0-kameran käytöstä helppoa niin itsenäisesti tai osana integroitua järjestelmää, jossa on yhdistettynä eri lisävarusteita tai jopa useita kameroita. Tämä monipuolinen kamera on muokattavissa juuri sinun kuvaustarpeidesi mukaan.