KOMPAKTIKAMERAT

Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera

DSC-RX0
Kuva tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera

SVH

900,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera
Kuvia tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera
Kuvia tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera
Kuvia tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera
Kuvia tuotteesta Erittäin pienikokoinen, iskunkestävä ja vedenpitävä RX0-digikamera

Ominaisuudet

ZEISS® Tessar T* -objektiivi

ZEISS Tessar T* 24 mm:n F4-objektiivilla otat korkean resoluution kuvia, joissa on vähemmän reuna-alueiden vääristymiä laajakulmaobjektiivista huolimatta. ZEISS-objektiivi vahvistaa nauhoitusten kontrastia ja terävyyttä. Voit ottaa parempia kuvia ja poistaa heijastuksia ja haamukuvia lisäsuojuksen avulla.

15,3 (tehollisen) megapikselin 1.0-tyypinExmor RS™ CMOS -kenno

1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno DRAM-sirulla mahdollistaa 960 fps/1000 fps superhidastetun kuvauksen ja jopa 1/32 000 s huippunopean valotusajan, jolla voi kuvata ihmissilmää nopeampaa liikettä. Laajennetussa piirissä on suuri signaalin käsittelykapasiteetti ja nopea lukuominaisuus.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn nopea BIONZ X -kuvaprosessori on yhtä tärkeä kuin objektiivi ja kuvakenno, sillä se muuntaa kuvakennon tallentaman valon ja tekee kuvista ja videoista todenmukaisia ja niiden yksityiskohdista luonnollisia ja sävyistä entistä elävämpiä ilman turhaa kohinaa.

Kauko-ohjaus älypuhelimella tai tablet-laitteella 

Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta älypuhelimella tai tabletilla voidaan kauko-ohjata useita RX0-kameroita Lataa maksuton Imaging Edge Mobile -sovellus mobiililaitteeseesi, niin voit etäohjata sulkimen vapautusta, käynnistää ja pysäyttää videokuvauksen ja saada kuvat ja videot käyttöösi heti. Kameraan on saatavana myös Bluetooth, jonka avulla voi samanaikaisesti ohjata virranhallintaa.

Lue lisää

Joustavampi kuvausjärjestelmä

Kompakti, yksinkertainen, suorakulmainen runko ilman ulkonemia on lisävarusteineen kannattava hankinta. Kuvaaminen ylösalaisin kääntää kuvan oikein päin kameran ollessa kiinnitettynä ylösalaisin tiettyjen asetusvaatimusten mukaan.

Rajaa kuvat joustavasti ja tarkasti

Sonyn oma S-Log2 gamma-asetus on korvaamaton valinta joustavaa jälkieditointia arvostaville ammattilaisille. Se laajentaa tallenteen dynaamista aluetta, jotta ylivalottuneet kohdat ja mustien kohtien kasaantuminen voidaan välttää. Kuvaprofiili määrittää videon ulkoasun vaihtamalla perusasetuksia kuten kromogeenisia tehosteita ja sävyntoiston säätöä. 

Kuvaa vain mielikuvitus rajanasi

Kamera kestävyyden ansiosta voit huoletta kuvata haastavissa olosuhteissa. Vedenpitävä 10 metrin/33 jalan syvyyteen saakka, iskunkestävä pudotettavaksi jopa 2,0 metrin/6,5 jalan korkeudesta ja painonkestävä 200 kgf:ään/440 lbf:ään/2 000 newtoniin saakka.

Ensiluokkainen eheys, kätevät ominaisuudet, kompakti muoto

Sileä ja kestävä duralumiinirunko ilman ulkonevia osia takaa erottuvan laadun, kestävyyden ja tyylin. Tässä erittäin kestävässä ja kämmenelle mahtuvassa kamerassa yhdistyvät kätevät ominaisuudet kuten LCD-näyttö, helppokäyttöiset painikkeet, kestävyys ja suorituskyky, johon voit luottaa ankarissakin kuvausolosuhteissa.

Superhidastuksella jopa 960 kuvaa sekunnissa/1 000 kuvaa sekunnissa

Superhidastus jopa 960/1000 fps:n kuvataajuudella mahdollistaa nauhoittamisen sekunnin murto-osan tarkkuudella. Hidastus, kuvattaessa erityisesti 480/500 tai 240/250 kuvaa sekunnissa, säilyttää kuvanlaadun lähes HD-laatuisena kuvan laadun ensisijaisuutta käytettäessä. Loppulaukaisintilan ansiosta taltioit tärkeät hetken superhidastuksella 2–4 sekuntia ennen REC-painikkeen painamista.

Puhdas HDMI-lähtö 4K-videoille

Jälkikäsittely on joustavaa: voit nauhoittaa puhtaan HDMI-lähdön ansiosta pakkaamattomia videoita ulkoiseen tallennusvälineeseen haluamassasi muodossa ja haluamallasi bittinopeudella, mukaan lukien pakkaamattomat 4K-videot, ja käsitellä sitten kuvamateriaalia. Uskomattoman tarkat 4K-kuvat, joiden rosoisuutta ja moiré-ilmiötä on vähennetty, voidaan välittää ilman pakkaamista tai pikseleiden väliin jättämistä.

Jatkuva kuvaus: jopa 16 kuvaa sekunnissa ja vähemmän ylitummumista

Vaikka kamerassa on15,3 megapikseliä, huippunopea kuvakenno nopeuttaa lukunopeutta, joten kameralla voi kuvata jatkuvalla kuvauksella jopa 16 kuvaa sekunnissa. Näin voit tallentaa ohikiitävätkin hetket ja kasvojen ilmeet.

Jopa 1/32 000 sekunnin häiriönestosuljin

Exmor RS -kennon nopealukuisuuden ansiosta Anti-Distortion Shutter, jonka valotusaika on jopa 1/32 000 sekuntia, minimoi kuvan sulkimen rullauksesta johtuvat, nopeasti liikkuvien kohteiden vääristymät.

Valitse ammattitasoinen XAVC S- tai AVCHD-videotallennus

Matalan pakkauksen XAVC S -muoto tuottaa laadukkaan videoilmaisun ja vähäisen kohinan ja sopii siksi etenkin tinkimättömille videokuvaajille myös vauhdikkaaseen toimintakuvaukseen. Kamerassa on myös AVCHD-muoto helppoa muokkausta ja jakamista varten.

Mukautuspainikkeella sujuvuutta käyttöön

Voit ohjelmoida käyttämäsi suosikkitoiminnot haluamiisi painikkeisiin, joten pystyt mukauttamaan kameran omaan kuvaustyyliisi. Haluamasi valinta on käytössäsi kätevästi yhdellä painalluksella, ja kameran käyttö on entistä helpompaa ja nopeampaa.

Kuvaa melkein missä vain laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta

ISO-herkkyys on enimmillään 12 800, mikä takaa terävät kuvat myös erittäin hämärässä valaistuksessa. Anna Auto ISO -tilan määrittää sopivin asetus tai hallitse herkkyyttä manuaalisesti jopa asetukseen ISO 80 asti. Voit myös asettaa valotusajan alarajan Auto ISO -asetuksen aikaa käyttämällä.

Esiasetettu tarkennus yksinkertaiseen videokuvaukseen

Videokuvauksessa voi valita MF- (manuaalinen tarkennus) tai PF-tilan (esiasetettu tarkennus). Jos valitset PF-tilan, RX0 tarkentaa automaattisesti vähintään metrin päässä olevaan kohteeseen. Aktivoidessasi NEAR-tarkennusalueen RX0-kameran ollessa PF-tilassa kamera tarkentaa automaattisesti lähellä olevaan kohteeseen (noin metrin säteellä).

Manuaalitarkennuksen ohjaus ja ääriviivatoiminto tarkennuksen säätämiseen

Manuaalitarkennuksen ohjaus suurentaa tarkennettavan alueen hienosäätöä varten. Ääriviivatoiminto korostaa terävimmän tai parhaiten tarkennetun alueen valitsemallasi värillä, jolloin voit arvioida, onko tarkennusta vielä säädettävä.

Automaattisen virran katkaisun lämpötila voi pidentää nauhoituksen kestoa

Voit valita sisäisen lämpötilatason, jonka saavutettuaan kamera katkaisee virran automaattisesti. Esimerkiksi videokuvaus jatkuu usein tavallista pidempään kolmijalkaa käytettäessä. Asettamalla automaattisen virrankatkaisun lämpötilan tasolle High videoiden kuvausaika pidentyy.

Tukee kameran kauko-ohjausta

Voit käyttää kameran kauko-ohjausta kuvien ottamiseen tai muuttaa kameran asetuksia tietokoneelta, kun kamera on liitetty tietokoneeseen USB-portin kautta. Tarvitset vain tietokonettasi tukevan ladattavan kameran kauko-ohjaussovelluksen.

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

Lue lisää

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu kuvanmuokkausohjelmisto laadukkaiden kuvien tuottamiseen RAW-kuvista. Sen avulla pidät kuvasi helposti järjestyksessä ja muokkaat niitä tehokkailla muokkaustyökaluilla. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)

Langallinen usean kameran ohjaus kameran CCB-WD1-ohjauslaitelisävarusteella

Langallisella LAN-yhteydellä toteutettu usean kameran kuvaus on tavallista monipuolisempi ja tarkempi. Hyödynnä RX0-kameran rajattomat kuvausmahdollisuudet CCB-WD1-ohjauslaitelisävarusteella. Yhdistämällä ohjauslaitteet voit ohjata jopa 100 RX0-kameraa samanaikaisesti, käynnistää ja sammuttaa kameroita, muuttaa asetuksia ja kuvata valokuvia ja videoita tietokoneen selaimessa. Yhdistettyjen kameroiden synkronointi ja tiedostojen siirto välittömästi kuvauksen jälkeen on sujuvaa.  

Lue lisää

Tekniset tiedot
Tässä erittäin pienessä kamerassa yhdistyvät hienostunut kuvatekniikka, kuten 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kenno ja laajakulmainen 24 mm:n ZEISS-objektiivi, ja kestävä runko, joka on vedenpitävä 10 metrin/33 jalan syvyyteen saakka, iskunkestävä 2,0 metrin/6,5 jalan korkeudesta pudotettuna ja painonkestävä 200 kgf:ään/440 lbf:ään/2000 newtoniin saakka. Huippunopea jatkuva kuvaus, superhidastus ja muut toiminnot yhdistettyinä kekseliääseen muotoon mahdollistavat luovan kuvaamisen.
  • ZEISS Tessar T* 24 mm:n -objektiivi, jossa F4,0-aukko

  • Häiriönestosuljin – erittäin nopea 1/32 000 ‑suljin

  • Jatkuva kuvaus jopa 16 kuvaa sekunnissa ilman ylitummumista.

  • Superhidastuksella jopa 960 kuvaa sekunnissa/1 000 kuvaa sekunnissa

  • Käytettävissä useita laadukkaita videotoimintoja – S-log2 gamma -asetus/ 4K puhdas HDMI-lähtö

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 15,3 megapikseliä
Vesitiivis
Kyllä (IPX8-taso)
Iskunkestävä
Kyllä (2,0 m / 6,5 ft, MIL-STD 810G C1 Method 516,7-Shock)
Painoa kestävä
Kyllä (2000 N / 200 kp / 440 lbf)
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
Automaattinen (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 80/100), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 200–25 600), 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400/ 12 800 / 25 600
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista. Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide