ÄÄNIJÄRJESTELMÄT

CD-vastaanotin, jossa on korkean resoluution äänentoisto ja Bluetooth®-yhteys

MAP-S1
Kuva tuotteesta CD-vastaanotin, jossa on korkean resoluution äänentoisto ja Bluetooth®-yhteys

SVH

1 000,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa on korkean resoluution äänentoisto ja Bluetooth®-yhteys
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa on korkean resoluution äänentoisto ja Bluetooth®-yhteys
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Tinkimätön korkean resoluution ääni

Kompakti MAP-S1-äänisoitin nostaa hifikokoonpanosi seuraavalle tasolle. Se tuottaa korkean resoluution ääntä, joka yltää entistä lähemmäs alkuperäistallenteen tasoa. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX ) -tekniikka palauttaa pakattujen musiikkitiedostojesi laadun. Voit liittää kaikki kaiuttimesi ja vahvistimesi järjestelmään, jossa on myös sisäänrakennettu CD-soitin.

100 wattia tehoa
Lähtöteho

Pienestä koosta huolimatta järjestelmän teho on 100 W.

NFC One touch
NFC- ja Bluetooth®-ominaisuudet

Suoratoista musiikkia langattomasti koskettamalla NFC-älypuhelimella MAP-S1:tä, jolloin laitteiden välille muodostuu yhteys.

USB-portit
Täydennä järjestelmäsi

Laitteessa on kaksi kaiutinlähtöä ja analoginen tulo ja lähtö. Liitä älypuhelin, tablet-laite tai tietokone etu- tai takaosan USB-porttiin.

Kuuntelunautinto parhaimmillaan

Kuuntele korkean resoluution ääntä, CD-levyjä tai MP3-tiedostoja ja nauti musiikista parhaassa mahdollisessa äänenlaadussa. MAP-S1 tukee korkean resoluution DSD-, FLAC-, WAV- ja ALAC-äänimuotoja, sekä MP3-, Apple AAC-, ATRAC- ja Windows WMA -tiedostoja – ja palauttaa niiden laadun lähelle alkuperäistallennetta.

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Korkean resoluution äänentoisto muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi CD-levyjä suuremmalla ja tarkemmalla bittinopeudella. Korkean resoluution äänen bittinopeus voi olla jopa 24 bittiä/96Hz, joka tuo musiikin yksityiskohdat ja sävyt aidosti esiin.

High Resolution Audio
DSEE HX
Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

DSEE HX -tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaalisen musiikin täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Nauti joka sävelestä

Perinteiset vahvistimet edellyttävät useita muuntoja, toisin kuin Sonyn täysin digitaalinen S-Master HX -vahvistin. Se vähentää kohinan korkeiden taajuuksien (yli 40 kHz) vaatimalle tarkkuustasolle.

S-Master HX -digivahvistin
Äänijärjestelmän sydän

MAP-S1 nostaa hifikokoonpanosi uusiin korkeuksiin. Järjestelmässä on kaiuttimille kaksi lähtöliitäntää ja lisäksi analoginen tulo ja analogisia lähtöjä. LAN-portin kautta muodostat helposti yhteyden kotiverkkoosi, ja kaksi USB-liitäntää helpottavat toistoa.

CD-soitin
CD-soitin

Pyyhi pölyt CD-kokoelmastasi ja nauti vanhoista suosikeistasi terävän ja tarkan äänenlaadun kera.

DAB-radio
Digitaalinen DAB-radio

Valitse suosikkisi useista DAB-radioasemista ja nauti häiriöttömästä äänestä tai virittäydy FM- ja AM-taajuuksille.

USB-portit
USB-portit

Liitä älypuhelin, tablet-laite tai USB-muisti etuosan USB-porttiin ja kuuntele lempisoittolistojasi. Takaosan USB-porttiin voit liittää tietokoneen ja nauttia korkean resoluution äänentoistosta.

Hienostunut kuuntelukokemus

MAP-S1 on täynnä tyyliä ja käteviä ominaisuuksia. Laitoitpa sen hyllyyn tai kaappiin, kompakti alumiinimuotoilu näyttää aina hyvältä ja auttaa lisäksi vähentämään vääristymiä aiheuttavaa tärinää.

Valmistettu alumiinista
Täydellinen yhdistelmä SS-HW1-kaiutinten kanssa

MAP-S1-järjestelmää varten hienosäädetyissä korkean resoluution SS-HW1-kaiuttimissa on 13 cm:n bassokaiutin, jonka kiillepinnoitetusta kennokuidusta valmistettu kartio vähentää ei-toivottua resonanssia. WD-superdiskanttikaiutin toistaa korkeat taajuudet ennenkuulemattoman kirkkaina.

Yhteys musiikkia varten

Saumaton Wi-Fi®-, DLNA- tai AirPlay-suoratoisto

Kaikki musiikkisi on helpon yhteyden päässä – suoratoista langattomasti älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta Wi-Fi®-, DLNA- ja Airplay-yhteyksien kautta. Voit myös käyttää esimerkiksi Spotify®- ja Deezer-verkkopalveluita ja toistaa kappaleita tietokoneestasi Ethernet-portin kautta. NFC One touch -toiminnolla muodostat Bluetooth®-yhteyden hetkessä, ja SongPal-sovellus mahdollistaa kaiken ohjaamisen mobiililaitteella.

Suunniteltu kaikenlaiseen kuuntelemiseen

Useiden verkkopohjaisten musiikkipalveluiden, kuten Spotifyn® ja Deezerin, ansiosta pääset hetkessä käsiksi uusimpiin kappaleisiin.

Verkossa toimivat musiikkipalvelut
NFC- ja Bluetooth®-yhteys
One touch -kuuntelu

Aloita musiikin langaton suoratoisto helposti koskettamalla NFC-älypuhelimella tai -tablet-laitteella MAP-S1:tä, jolloin laitteiden välille muodostuu yhteys. Voit yhdistää laitteet myös manuaalisella Bluetooth®-pariliitoksella.

Yhdistä musiikkisi

Suoratoiston helppo hallinta uudella SongPal-sovelluksella

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal matkapuhelimeesi ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuusi yhdellä sovelluksella.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Kompakti MAP-S1-äänisoitin nostaa hifikokoonpanosi seuraavalle tasolle. Se tuottaa korkean resoluution ääntä, joka yltää entistä lähemmäs alkuperäistallenteen tasoa. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX ) -tekniikka palauttaa pakattujen musiikkitiedostojesi laadun. Voit liittää kaikki kaiuttimesi ja vahvistimesi järjestelmään, jossa on myös sisäänrakennettu CD-soitin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi®, DLNA ja AirPlay musiikin suoratoistoa varten

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide