Kuvia tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Vie digitaalinen musiikkikokoelma uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

Täydellinen pari MAP-S1:lle

SS-HW1-kaiuttimet on hienosäädetty ottamaan kaikki irti korkean resoluution MAP-S1-soittimesta. Suuntaamalla MAP-S1:n tarkan äänisignaalin WD-superdiskanttikaiuttimen läpi SS-HW1-kaiuttimet pystyvät toistamaan korkeat sävelet korkean resoluution äänentoiston vaatimalla selkeydellä ja tarkkuudella.

Kaikki korkean resoluution musiikkisi aina käytettävissä

SS-HW1-kaiuttimet ovat yhteensopivia muiden korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa, joten niillä voit nauttia tietokoneeseen, HDD-soitinjärjestelmään tai USB DAC -vahvistimeen tallennetuista musiikkitiedostoista. Liitä kaiuttimet vahvistimeen ja kuule uusia vivahteita musiikkikokoelmassasi.

Kolmitiekaiutinjärjestelmä tuottaa vaikuttavan äänen

Sopraanosta resonoivaan bassoon – kuule jokainen sävel täydellisen tarkkana. Bassokaiutin, diskanttikaiutin ja kaksi WD-superdiskanttikaiutinta toistavat ääntä laajalla taajuusalueella, joten saat nauttia selkeästä ja luonnollisesta äänestä kaikessa kuuntelemassasi.

Superdiskanttikaiuttimet toistavat kirkkaat korkeat äänet

Nauti kirkkaista korkeista äänistä niin musiikissa kuin keskusteluissa. Kunkin kaiuttimen etuosassa olevat WD-superdiskanttikaiuttimet muodostavat laajan ja kaikkialta tasalaatuisen äänikentän. Erittäin korkeat sävelet toistuvat korkean resoluution selkeydellä ja tarkkuudella, joten voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta istumapaikastasi riippumatta.

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Täydellinen kumppani nykypäivän bassopohjaiselle musiikille. Useimmissa kuulokkeissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Vahva rakenne – vahva basso

Nämä kaiuttimet on rakennettu vankalle pohjalle. Kotelon vaimennuslevy on tehty 15 millin paksuisesta MDF-levystä, joka vaimentaa tärinän tehokkaasti, ja kotelon sisäosaa on vahvistettu entisestään puisella tukirakenteella. Lopputulos on täyteläinen ja resonoiva akustiikka.

Erilliset kammiot parantavat matalia ja korkeita ääniä

Kuule musiikissa vähemmän tärinää ja enemmän yksityiskohtia. Kaiuttimen eroteltu kammiorakenne erottaa diskanttikaiuttimen muista kaiutinelementeistä. Näin värähtely ei pääse leviämään ja ääni on kirkas ja luonnollinen.

Ensiluokkaiset komponentit, ensiluokkainen ääni

Huonoilla liitännöillä voi olla merkittävä vaikutus äänenlaatuun. Tämän vuoksi kaiuttimissamme käytetään vain ensiluokkaisia komponentteja: kalvokondensaattori ja laadukas kela varmistavat sujuvan signaalin läpiviennin, ja laadukkaat liitännät vähentävät vääristymiä. Näin saat nauttia korkean resoluution äänen hienoimmistakin vivahteista.

Puupinta on tyylikäs ja toimiva

Kaiuttimen kiiltävä pinta sointuu yhteen ylellisenkin sisustuksen kanssa. Puuviilu säilyttää muotonsa hyvin ja takaa, että lämpötilan ja kosteuden muutokset eivät vaikuta äänenlaatuun.

Tekniset tiedot

  • 3-tiehyllykaiuttimet

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • WD-superdiskanttikaiuttimet toistavat ylä-äänet upeasti

  • Kiillepinnoitetusta kennokuidusta valmistetut kaiutinelementit tuottavat dynaamisen äänen

  • Aito puupinnoite

Taajuusvaste
50 Hz–50 kHz
Etukaiutin
2

Laatikon sisältö

Kaiutinjohto (2), Kaiuttimen jalustapalat (1), Käyttöohjeet (1), Takuukortti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä