KORKEAN RESOLUUTION KOTIKAIUTTIMET

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SS-HW1

Etukaiutin

Etukaiuttimen kotelon tyyppi
Bassorefleksi
Etukaiuttimen pintakäsittely
Puu (kotelo), kangas (säleikkö)
Etukaiuttimen enimmäistuloteho
100 W
Etukaiutin: mallin nimi
SS-HW1
Etukaiuttimen nimellisimpedanssi
4 ohmia
Etukaiutin: järjestelmä
Kolmisuuntainen (bassokaiutin + diskanttikaiutin + 2 superdiskanttia)
Etukaiutinyksiköt: Diskanttikaiutin
25 mm / 19 mm
Etukaiutinyksiköt: Bassokaiutin
130 mm
Etukaiuttimen tuloliitäntä
Ruuvin tyyppi
Etukaiuttimen herkkyys
83 dB
Etukaiuttimen mitat (L x K x S)
171 x 309 x 273 cm

Yleiset ominaisuudet

Taajuusvaste
50 Hz–50 kHz
Etukaiutin
2

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
427 x 338 x 404
Paino
11kg

Värivaihtoehdot

black

Laatikon sisältö

  • Kaiutinjohto (2)
  • Kaiuttimen jalustapalat (1)
  • Käyttöohjeet (1)
  • Takuukortti
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Vie digitaalinen musiikkikokoelma uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Täydellinen pari MAP-S1:lle

SS-HW1-kaiuttimet on hienosäädetty ottamaan kaikki irti korkean resoluution MAP-S1-soittimesta. Suuntaamalla MAP-S1:n tarkan äänisignaalin WD-superdiskanttikaiuttimen läpi SS-HW1-kaiuttimet pystyvät toistamaan korkeat sävelet korkean resoluution äänentoiston vaatimalla selkeydellä ja tarkkuudella.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Kaikki korkean resoluution musiikkisi aina käytettävissä

SS-HW1-kaiuttimet ovat yhteensopivia muiden korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa, joten niillä voit nauttia tietokoneeseen, HDD-soitinjärjestelmään tai USB DAC -vahvistimeen tallennetuista musiikkitiedostoista. Liitä kaiuttimet vahvistimeen ja kuule uusia vivahteita musiikkikokoelmassasi.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Kolmitiekaiutinjärjestelmä tuottaa vaikuttavan äänen

Sopraanosta resonoivaan bassoon – kuule jokainen sävel täydellisen tarkkana. Bassokaiutin, diskanttikaiutin ja kaksi WD-superdiskanttikaiutinta toistavat ääntä laajalla taajuusalueella, joten saat nauttia selkeästä ja luonnollisesta äänestä kaikessa kuuntelemassasi.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Superdiskanttikaiuttimet toistavat kirkkaat korkeat äänet

Nauti kirkkaista korkeista äänistä niin musiikissa kuin keskusteluissa. Kunkin kaiuttimen etuosassa olevat WD-superdiskanttikaiuttimet muodostavat laajan ja kaikkialta tasalaatuisen äänikentän. Erittäin korkeat sävelet toistuvat korkean resoluution selkeydellä ja tarkkuudella, joten voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta istumapaikastasi riippumatta.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Täydellinen kumppani nykypäivän bassopohjaiselle musiikille. Useimmissa kuulokkeissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Vahva rakenne – vahva basso

Nämä kaiuttimet on rakennettu vankalle pohjalle. Kotelon vaimennuslevy on tehty 15 millin paksuisesta MDF-levystä, joka vaimentaa tärinän tehokkaasti, ja kotelon sisäosaa on vahvistettu entisestään puisella tukirakenteella. Lopputulos on täyteläinen ja resonoiva akustiikka.

Erilliset kammiot parantavat matalia ja korkeita ääniä

Kuule musiikissa vähemmän tärinää ja enemmän yksityiskohtia. Kaiuttimen eroteltu kammiorakenne erottaa diskanttikaiuttimen muista kaiutinelementeistä. Näin värähtely ei pääse leviämään ja ääni on kirkas ja luonnollinen.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Ensiluokkaiset komponentit, ensiluokkainen ääni

Huonoilla liitännöillä voi olla merkittävä vaikutus äänenlaatuun. Tämän vuoksi kaiuttimissamme käytetään vain ensiluokkaisia komponentteja: kalvokondensaattori ja laadukas kela varmistavat sujuvan signaalin läpiviennin, ja laadukkaat liitännät vähentävät vääristymiä. Näin saat nauttia korkean resoluution äänen hienoimmistakin vivahteista.

Kuva tuotteesta Korkean resoluution kotikaiuttimet

Puupinta on tyylikäs ja toimiva

Kaiuttimen kiiltävä pinta sointuu yhteen ylellisenkin sisustuksen kanssa. Puuviilu säilyttää muotonsa hyvin ja takaa, että lämpötilan ja kosteuden muutokset eivät vaikuta äänenlaatuun.