4 Gt

ICD-PX470

SVH

99,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta PX-sarjan digitaalinen sanelin PX470
Kuvia tuotteesta PX-sarjan digitaalinen sanelin PX470
Kuvia tuotteesta PX-sarjan digitaalinen sanelin PX470
Kuvia tuotteesta PX-sarjan digitaalinen sanelin PX470
Kuvia tuotteesta PX-sarjan digitaalinen sanelin PX470

Ominaisuudet

USB-suoraliitäntä nopeaan tiedostojen siirtoon

Tiedostojen siirtäminen tietokoneella on nopeaa ja helppoa. Muodosta yhteys nopeasti liittämällä ICD-PX470-tallennin vapaaseen USB-porttiin – USB-kaapelia ei tarvita.

Laajenna muistia microSD-korttipaikan ansiosta

ICD-PX470-tallentimessa on 4 Gt:n sisäinen muisti, joka takaa 59 tunnin 35 minuutin tallennusajan MP3 128 kb/s -stereomuodossa. Voit laajentaa muistikapasiteettia microSD-kortilla jopa 32 gigatavuun – tämä vastaa yli 536 tunnin (microSD 32 Gt, MP3 128 kb/s) tallennusaikaa.

Kalenterihaulla löydät oikean tiedoston nopeasti

Tallenteisiin merkitään päivämäärä, joten löydät helposti tiettynä päivänä tehdyt tallenteet. Selaa päiviä ja etsi haluamasi tallenne avaamalla kalenteri.

Litteroinnin toisto helpottaa tallenteiden tarkistamista

Keskusteluiden kirjoittaminen paperille on helppoa litteroinnin toistotilan ansiosta. Kelaa tallennetta helposti eteen- ja taaksepäin tai lisää apumerkkejä, jotta löydät haluamasi kohdan nopeasti. Digitaalinen äänenkorkeuden hallinta mahdollistaa toistonopeuden hidastamisen, joten voit kuunnella puhetta tarkemmin.

Alipäästösuodatin poistaa kohinan

Suodata matalan taajuuden taustaäänet tallennuksen aikana ottamalla käyttöön alipäästösuodatin. Tarpeettomat äänilähteet, kuten projektorit, liikenne tai tuuli, voidaan suodattaa tallenteesta, joten äänet on helppo erottaa kuunneltaessa.

Tallenna ja kuuntele lineaarisia PCM- tai MP3-tiedostoja

Voit valita tallennusmuodon kahden suositun tiedostomuodon väliltä. Musiikin tallennukseen sopivat lineaariset PCM-tiedostot ovat suurempia mutta sisältävät enemmän yksityiskohtia. Pakatut MP3-tiedostot tarvitsevat vähemmän muistia, joten ne sopivat pitkien luentojen tai kokousten tallentamiseen. ICD-PX470 toistaa myös MP3- ja PCM-tiedostoja, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi musiikkisoitintilassa.

Auto Voice Recording vähentää taustakohinaa

Haluatko tallentaa puhetta? Kun otat Auto Voice Recording -toiminnon käyttöön, ICD-PX470-tallennin optimoi äänentallennusasetukset puhetaajuuksia varten. Alhaisemman taustakohinan ansiosta tallenne on puhtaampi. Kuunnellessasi tallennetta Clear Voice -tekniikka puhdistaa signaalin, joten lopputulos on entistä selkeämpi.

S-mikrofonijärjestelmä tallentaa etäiset ja hiljaisetkin äänet

Erittäin herkän, alhaisen kohinan S-mikrofonin ansiosta voit nyt tallentaa vaimeitakin äänilähteitä ilman liiallista taustakohinaa. Jopa kauempana visertävien lintujen ääni voidaan tallentaa luonnollisesti ja selkeästi.

Pitkäkestoiseen tallennukseen sopiva akku

Kun tallennat ääntä sisäisellä mikrofonilla MP3-muodossa 192/128 kb/s:n nopeudella, mukana toimitettu akku kestää jopa 55 tuntia. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa yhtäjaksoisesti yli kaksi vuorokautta vaihtamatta akkua – ihanteellinen pitkiä neuvotteluita ja tapahtumia ajatellen.

Säädettävä mikrofonin ääniala takaa selkeät äänet

Säädettävät mikrofoniasetukset hienosäätävät tallennettavan äänen. Kun tallennat yhtä ääntä, Focus-tila tallentaa kapean äänialan yhdestä suunnasta. Kokousten aikana Wide-Stereo-tila avaa äänialan ja tallentaa kaikkien tilassa olevien henkilöiden puheen. Voit optimoida ääniasetuksia entisestään valitsemalla jonkin neljästä Scene-esiasetuksesta (musiikki, kokous, haastattelu tai sanelu).

Tekniset tiedot

Tallenna huippuselkeää ääntä ja puhetta. ICD-PX470-tallentimessa on Focus- ja Wide-Stereo-tallennustilat, joten voit keskittyä tallennettavaan äänilähteeseen. 4 Gt:n sisäisellä muistilla, joka on laajennettavissa 32 gigatavuun microSD-kortilla, voit tallentaa päivien ajan.
  • 4 Gt:n sisäinen muisti, laajennettavissa microSD-kortilla 32 gigatavuun

  • S-mikrofonijärjestelmä tallentaa etäiset ja hiljaisetkin äänet tarkasti

  • Focus- ja Wide-Stereo-tallennustilat tallentavat haluamasi puheen

  • Auto Voice Recording vähentää taustakohinaa

  • Sisäinen USB-liitin helpottaa tiedostonsiirtoa

Sisäinen muisti
4 Gt
Tulo- ja lähtöliitännät
[PC I/F] nopea USB [Tulo] stereomikrofonituloliitäntä [Lähtö] stereokuulokeliitäntä
Paino
74 g (2,7 oz)

Laatikon sisältö

LR04 (AAA) -alkaliparistot, PC-sovellusohjelmisto (Sound Organizer), Sisäinen muisti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide