HDR-AS50 ACTION CAM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

HDR-AS50

SVH

230,00 €

(sis. ALV)

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
Noin 24,2 x 47,0 x 83,0 mm
Paino
83 g (mukana toimitettavan akun kanssa)

Kenno

Kennon tyyppi
1/2,3-tyypin (7,77 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
Noin 11,1 megapikseliä
Teholliset pikselit (still-kuvat)
Noin 11,1 megapikseliä

Objektiivi

Objektiivityyppi
ZEISS® Tessar
F-luku (suurin aukko)
F2,8
Polttoväli (35 mm) (video)
f = 18,4 mm (LAAJAKULMA), f = 21,8 mm (KAPEA)
Polttoväli (35 mm) (still-kuva)
f = 18,4 mm (LAAJAKULMA), f = 21,8 mm (KAPEA)
Vähimmäistarkennusetäisyys
Noin 30 cm

Kuvanvakautus

SteadyShot
Elektroninen SteadyShot-kuvanvakautus

Valotus

Valotustila
Monialuemittaus
Vähimmäisvalontarve
6 luksia (valotusaika 1/30)

Valkotasapaino

Valkotasapainotilat
Automaattinen / värin lämpötila / mukautettu

Suljin

Valotusaika
1/30 – 1/10 000 (30 kuvaa sekunnissa)

Kuvaus

Kuvaprosessori
BIONZ X™ -kuvaprosessori
Muut kuvaustoiminnot
Loop-tallennus, Motion Shot LE, sarjakuvaus, intervallikuvaus, live-suoratoisto
Vesitiivis
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)
Pölynkestävä
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)
Iskunkestävä
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)

Tallennusvälineet

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Micro™- ja MicroSD/SDHC/SDXC -yhteensopiva

Tallennus

Tallennusmuoto (video)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC S -muoto: MPEG-4 AVC/H.264
Tallennusmuoto (still-kuvat)
DCF Ver.2.0 -yhteensopiva, Exif Ver.2.3 -yhteensopiva, MPF Baseline -yhteensopiva
Videon tarkkuus
MP4 PS: 1 920 x 1 080 60p/50p, MP4 HQ: 1 920 x 1 080 30p/25p, MP4 STD: 1 280 x 720 30p/25p, MP4 HS120 (HS100): 1 280 x 720 120p/100p, XAVC S: 1 920 x 1 080 60p/50p/30p/25p/24p
Videon tallennusnopeus (ABR/VBR)
MP4 PS: Noin 28 Mb/s / HQ: Noin 16 Mb/s / STD: Noin 6 Mb/s / HS120 (HS100): Noin 28 Mb/s, XAVC S 60p/30p/24p noin 50 Mb/s, 50p/25p noin 50 Mb/s
Still-kuvan koko (valokuvatila)
Noin 11,9 megapikseliä 16:9 (4 608 x 2 592)

Ääni

Äänen tallennusmuoto
MP4/MPEG-4 AAC-LC, 2 kanavaa
Mikrofoni
Sisäinen stereomikrofoni
Kaiutin
Monokaiutin

Liittymä

Tulo- ja lähtöliitännät
Multi-/Micro-USB-liitäntä

Teho

Virtavaatimukset
3,6 V (akku)
Akun tyyppi
NP-BX1

Laatikon sisältö

  • Akku (NP-BX1)
  • Micro-USB-kaapeli
  • Aloitusopas
  • Sukelluskotelo (MPK-UWH1)
  • Kiinnityssolki
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Uusi intuitiivinen käyttöliittymä helpottaa käyttöä

Ominaisuuksien valitseminen ja muuttaminen on nyt entistä helpompaa uuden intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Kaikki valikot ovat helppokäyttöisiä. Kameran asetusten määrittäminen käy saumattomasti ja löydät tarpeitasi vastaavat kuvausasetukset. Voit myös kytkeä tai katkaista kameran virran älypuhelimen Imaging Edge Mobile -sovelluksella.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

SteadyShot™ poistaa tärinän ja sumentumat

Kivisimmältä polulta villeimpään aallokkoon – haluat kuvata kirkasta ja selkeää kuvaa, jonka katsomisesta yleisö nauttii. SteadyShot normalisoi kuvan värähtelyä kennossa. Tämä vähentää liikkeen sumentumista ja kohinaa myös hämärässä.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Huippuherkkä Exmor R® CMOS -kenno

Liikutko maastopyörällä vauhdikkaasti alamäkeen hämärässä? Tai kajakilla aamun sarastaessa? Sonyn huippuherkkä Exmor R® CMOS -kenno takaa laadukkaan kuvaustuloksen vähäisessäkin valossa vähentämällä rakeisuutta merkittävästi ja tuottamalla erittäin selkeän kuvan.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään suurtiheysintegroinnin kanssa BIONZ X takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvissa että videoissa.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Terävä, erittäin laaja ZEISS® Tessar -objektiivi

Tallenna huikeita laajakulmamaisemia ZEISS® Tessar -objektiivilla tai kuvaa vaikuttavia näkymiä vakiomuodossa. Kummassakin tapauksessa saat kauniita kuvia vaikkapa laskettelurinteessä, vuoristopolulla, kuohuvassa koskessa tai kuluneella asfaltilla.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Katselukulman säätötoiminto

Tutustu uudenlaiseen joustavuuteen, jonka ansiosta voit lisätä dramaattisuutta ja jännitystä vaihtelemalla kuvaustapaa. Voit esimerkiksi vaihtaa katselukulmaa laajan ja kapean välillä kahdella tasolla. Lisäksi saumattomasti säädettävä zoom mahdollistaa zoomauksen muuttamisen kuvauksen aikana. 

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Sisäänrakennettu stereomikrofoni tallentaa laadukkaan äänen

Tee hienosta videosta entistä parempi upealla äänellä. Sisäänrakennetulla stereomikrofonilla tallennat seikkailujesi äänimaailman kaksiraitaisena, luonnollisena stereoäänenä. Selkeä, häiriötön ääni täydentää hienostunutta videomateriaalia.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

4K-intervallitallennus

Voit kuvata intervallivideoita helposti käyttämällä tietyin väliajoin kuvattuja 4K-laatuisia still-kuvia. Action Cam Movie Creator tai Action Cam -sovellus (v. 2.0)4 muuntaa still-kuvat vaikuttavaksi intervallivideoksi.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Highlight Movie Maker tunnistaa kasvot 

Katso, miten helposti sisäänrakennettu Highlight Movie Maker tunnistaa kasvot kameran automaattisen muokkauksen yhteydessä. Lisäksi Highlight Movie Maker tukee monenlaisia kohtauksia – urheilun lisäksi myös arkisissa tilanteissa ja matkoilla – ja luo automaattisesti kohokohdista lyhyen videon, jossa on myös taustamusiikki. Voit jakaa työsi tulokset välittömästi älypuhelimella.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Tyylikkäitä videoita manuaalisella ohjauksella

Tutustu viimeisteltyihin kuvausominaisuuksiin ja jaa jännittävät videot perheen, kavereiden tai fanien kanssa. Käytä manuaalisia asetuksia kuten valkotasapainoa ja automaattivalotusta, ja optimoi kirkkaus ja värisävyt, jolloin yhteensovitus muiden videokameroiden kuvamateriaalin kanssa on helpompaa. Anna taitosi ja tyylisi näkyä niin ohjaajana kuin action-tähtenä.

Live-suoratoisto Ustream-palvelun kautta (nykyään IBM Cloud Video)

Jaa parhaat laskut ja upeimmat aallot (ja kaatumiset) reaaliaikaisesti. Suoratoista tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

120 kuvan sekuntinopeus HD-tarkkuuden hidastetuissa videoissa

Näet kaikki nopean toiminnan yksityiskohdat sulavassa HD-hidasteessa 120 kuvan sekuntinopeudella.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Sarjakuvaus

Tallenna vauhdikas toiminta sarjakuvauksella. Ominaisuuden avulla voit kuvata tempusta tai siirtymästäb /benintään kahdeksan korkealaatuista otosta, joita voit halutessasi käyttää suorituksen analysointiin. Asetukset ovat 8 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Motion Shot LE

Tallenna kokonainen toimintaketju yhteen otokseen. Tämä toiminto luo liikkuvasta kohteesta sarjakuvan, johon voit valita haluamasi nopeuden: 8 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Usean kameran ohjaus

Voit käyttää jopa viittä kameraa ja kuvata laajoja alueita ylä- tai alaviistoon. Ohjaa kameroita helposti Live View -kauko-ohjaimella (ei toimiteta HDRAS50:n mukana) tai älypuhelimella, jossa on Imaging Edge Mobile -sovellus.

Action Cam Movie Creator helppoon muokkaukseen

Tee videoista entistäkin näyttävämpiä Action Cam Movie Creator -sovelluksella. Tuota ja muokkaa videoita nopeasti ja helposti eri ominaisuuksilla, kuten 4K-intervallikuvauksella ja hidastetulla videolla. Voit myös kääntää videoita 90 astetta myötä- tai vastapäivään videoiden käännöllä, tai yhdistää enintään neljä samanaikaisesti eri kameroilla tallennettua videosegmenttiä videoiden Multi View -yhdistämistoiminnolla ja tehdä jaetun ruudun yhdistelmäkuvan.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Kätevä jatkuva loop-tallennus

Jatkuvalla loop-tallennuksella parhaat hetket eivät koskaan mene ohi. Korvaavalla loop-tallennuksella voit kuvata 5, 20, 60, 120 minuutin ajan, tai "rajattomasti". Sillä tallennat haluamasi kohokohdan huolehtimatta kapasiteetin loppumisesta.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Action Cam -sovellus

Intuitiivisen mobiilisovelluksen avulla voit näyttää taitosi ajasta ja paikasta riippumatta. Helppokäyttöisiin videomuokkaustoimintoihin lukeutuvat muun muassa intervallivideot, hidastus/nopeutus sekä langaton videotiedostojen siirto.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Sukelluskotelo vakiovarusteena

Voit ottaa Action Camin mukaasi sukeltamaan enintään 60 metrin (197 jalan) syvyyteen käyttämällä mukana toimitettavaa sukelluskoteloa – et tarvitse lisävarusteita. Kotelon tasaisen paneelin kautta voit käyttää kaikkia kameran painikkeita helposti. Lisäksi kotelo suojaa vankkaa kompaktikameraa iskuilta, kosteudelta, ruosteelta, pölyltä ja hiekalta. Nauti huolettomista vesiretkistä ja laajenna seikkailujasi vaativiinkin maastoihin.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Lisämukavuutta 

Sisäänrakennetun kolmijalkakiinnityksen avulla kiinnität Action Cam -kameran nopeasti kolmijalkaan vakaata kuvaamista varten. Kameran taakse siirretyt USB-liitännät helpottavat lisävarusteiden liittämistä.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Memory Stick Duo™-/SD-korttipaikka

Muistikorttipaikkaan sopivat Memory Stick Micro™ (M2) ja Micro SD/SDHC/SDXC -muistikortit (vähintään luokka 4). Valitse parhaiten kuvaustarpeitasi vastaava ja tietokoneesi kanssa yhteensopiva kortti. (Muistikortit myydään erikseen.)

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Lisämerkkivalot, joista näet kameran tilan helposti

Action Camissa on kolme merkkivaloa: yksi edessä, yksi päällä ja yksi takana. Nyt voit tarkistaa tallennuksen tilan helposti monesta suunnasta, minkä lisäksi kuulet kätevän muistutusäänen.

Kuva tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.