Runko + vesitiivis kotelo

HDR-AS50

SVH

230,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta HDR-AS50 Action Cam
Kuvia tuotteesta HDR-AS50 Action Cam
Kuvia tuotteesta HDR-AS50 Action Cam
Kuvia tuotteesta HDR-AS50 Action Cam
Kuvia tuotteesta HDR-AS50 Action Cam

Ominaisuudet

Uusi intuitiivinen käyttöliittymä helpottaa käyttöä

Ominaisuuksien valitseminen ja muuttaminen on nyt entistä helpompaa uuden intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Kaikki valikot ovat helppokäyttöisiä. Kameran asetusten määrittäminen käy saumattomasti ja löydät tarpeitasi vastaavat kuvausasetukset. Voit myös kytkeä tai katkaista kameran virran älypuhelimen Imaging Edge Mobile -sovelluksella.

SteadyShot™ poistaa tärinän ja sumentumat

Kivisimmältä polulta villeimpään aallokkoon – haluat kuvata kirkasta ja selkeää kuvaa, jonka katsomisesta yleisö nauttii. SteadyShot normalisoi kuvan värähtelyä kennossa. Tämä vähentää liikkeen sumentumista ja kohinaa myös hämärässä.

Huippuherkkä Exmor R® CMOS -kenno

Liikutko maastopyörällä vauhdikkaasti alamäkeen hämärässä? Tai kajakilla aamun sarastaessa? Sonyn huippuherkkä Exmor R® CMOS -kenno takaa laadukkaan kuvaustuloksen vähäisessäkin valossa vähentämällä rakeisuutta merkittävästi ja tuottamalla erittäin selkeän kuvan.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään suurtiheysintegroinnin kanssa BIONZ X takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvissa että videoissa.

Terävä, erittäin laaja ZEISS® Tessar -objektiivi

Tallenna huikeita laajakulmamaisemia ZEISS® Tessar -objektiivilla tai kuvaa vaikuttavia näkymiä vakiomuodossa. Kummassakin tapauksessa saat kauniita kuvia vaikkapa laskettelurinteessä, vuoristopolulla, kuohuvassa koskessa tai kuluneella asfaltilla.

Katselukulman säätötoiminto

Tutustu uudenlaiseen joustavuuteen, jonka ansiosta voit lisätä dramaattisuutta ja jännitystä vaihtelemalla kuvaustapaa. Voit esimerkiksi vaihtaa katselukulmaa laajan ja kapean välillä kahdella tasolla. Lisäksi saumattomasti säädettävä zoom mahdollistaa zoomauksen muuttamisen kuvauksen aikana. 

Sisäänrakennettu stereomikrofoni tallentaa laadukkaan äänen

Tee hienosta videosta entistä parempi upealla äänellä. Sisäänrakennetulla stereomikrofonilla tallennat seikkailujesi äänimaailman kaksiraitaisena, luonnollisena stereoäänenä. Selkeä, häiriötön ääni täydentää hienostunutta videomateriaalia.

4K-intervallitallennus

Intervallitallennuksen avulla voit kuvata intervallivideoita helposti käyttämällä tietyin väliajoin kuvattuja 4K-laatuisia valokuvia. Sitten PlayMemories™ Home muuntaa valokuvat vaikuttavaksi intervallivideoksi.

Highlight Movie Maker tunnistaa kasvot 

Katso, miten helposti sisäänrakennettu Highlight Movie Maker tunnistaa kasvot kameran automaattisen muokkauksen yhteydessä. Lisäksi Highlight Movie Maker tukee monenlaisia kohtauksia – urheilun lisäksi myös arkisissa tilanteissa ja matkoilla – ja luo automaattisesti kohokohdista lyhyen videon, jossa on myös taustamusiikki. Voit jakaa työsi tulokset välittömästi älypuhelimella.

Tyylikkäitä videoita manuaalisella ohjauksella

Tutustu viimeisteltyihin kuvausominaisuuksiin ja jaa jännittävät videot perheen, kavereiden tai fanien kanssa. Käytä manuaalisia asetuksia kuten valkotasapainoa ja automaattivalotusta, ja optimoi kirkkaus ja värisävyt, jolloin yhteensovitus muiden videokameroiden kuvamateriaalin kanssa on helpompaa. Anna taitosi ja tyylisi näkyä niin ohjaajana kuin action-tähtenä.

Live-suoratoisto Ustream-palvelun kautta (nykyään IBM Cloud Video)

Jaa parhaat laskut ja upeimmat aallot (ja kaatumiset) reaaliaikaisesti. Suoratoista tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

120 kuvan sekuntinopeus HD-tarkkuuden hidastetuissa videoissa

Näet kaikki nopean toiminnan yksityiskohdat sulavassa HD-hidasteessa 120 kuvan sekuntinopeudella.

Sarjakuvaus

Tallenna vauhdikas toiminta sarjakuvauksella. Ominaisuuden avulla voit kuvata tempusta tai siirtymästäb /benintään kahdeksan korkealaatuista otosta, joita voit halutessasi käyttää suorituksen analysointiin. Asetukset ovat 8 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Motion Shot LE

Tallenna kokonainen toimintaketju yhteen otokseen. Tämä toiminto luo liikkuvasta kohteesta sarjakuvan, johon voit valita haluamasi nopeuden: 8 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Usean kameran ohjaus

Voit käyttää jopa viittä kameraa ja kuvata laajoja alueita ylä- tai alaviistoon. Ohjaa kameroita helposti Live View -kauko-ohjaimella (ei toimiteta HDRAS50:n mukana) tai älypuhelimella, jossa on Imaging Edge Mobile -sovellus.

PlayMemories™ Home helpottaa luovaa muokkausta

Tee videoistasi entistäkin näyttävämpiä PlayMemories™ Home -toiminnon avulla. 4K-intervallikuvauksen ja hidastetun videon sekä muiden ominaisuuksien avulla voit tuottaa ja muokata videoita nopeasti ja helposti. Voit myös kääntää videoita 90 astetta myötä- tai vastapäivään videoiden kääntötoiminolla, tai yhdistää enintään neljä samanaikaisesti eri kameroilla tallennettua videosegmenttiä videoiden Multi View -yhdistämistoiminnolla ja luoda jaetun näytön yhdistelmäkuvan.

Kätevä jatkuva loop-tallennus

Jatkuvalla loop-tallennuksella parhaat hetket eivät koskaan mene ohi. Korvaavalla loop-tallennuksella voit kuvata 5, 20, 60, 120 minuutin ajan, tai "rajattomasti". Sillä tallennat haluamasi kohokohdan huolehtimatta kapasiteetin loppumisesta.

Sukelluskotelo vakiovarusteena

Voit ottaa Action Camin mukaasi sukeltamaan enintään 60 metrin (197 jalan) syvyyteen käyttämällä mukana toimitettavaa sukelluskoteloa – et tarvitse lisävarusteita. Kotelon tasaisen paneelin kautta voit käyttää kaikkia kameran painikkeita helposti. Lisäksi kotelo suojaa vankkaa kompaktikameraa iskuilta, kosteudelta, ruosteelta, pölyltä ja hiekalta. Nauti huolettomista vesiretkistä ja laajenna seikkailujasi vaativiinkin maastoihin.

Lisämukavuutta 

Sisäänrakennetun kolmijalkakiinnityksen avulla kiinnität Action Cam -kameran nopeasti kolmijalkaan vakaata kuvaamista varten. Kameran taakse siirretyt USB-liitännät helpottavat lisävarusteiden liittämistä.

Memory Stick Duo™-/SD-korttipaikka

Muistikorttipaikkaan sopivat Memory Stick Micro™ (M2) ja Micro SD/SDHC/SDXC -muistikortit (vähintään luokka 4). Valitse parhaiten kuvaustarpeitasi vastaava ja tietokoneesi kanssa yhteensopiva kortti. (Muistikortit myydään erikseen.)

Lisämerkkivalot, joista näet kameran tilan helposti

Action Camissa on kolme merkkivaloa: yksi edessä, yksi päällä ja yksi takana. Nyt voit tarkistaa tallennuksen tilan helposti monesta suunnasta, minkä lisäksi kuulet kätevän muistutusäänen.

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot

Kestävän ja kompaktin HDR-AS50 Action Camin mukana toimitettavan vedenalaisen kotelon avulla voit kuvata hauskoja POV-videoita. Kamera sopii loistavasti arkikäyttöön, ja edistykselliset ominaisuudet, kuten SteadyShot ja 4K-intervallikuvaus, tekevät kuvaamisesta hauskaa ja helppoa.
  • Parannettu Full HD 60p tallentaa kirkkaat kuvat täyteläisillä väreillä.

  • Uusi käyttöliittymä mahdollistaa kameran intuitiivisen käytön.

  • SteadyShot vähentää epätarkkuuksia kolme kertaa tehokkaammin.

  • Kuvaa haluamastasi kulmasta säädettävän kuva-alan ja zoomauksen ansiosta.

Objektiivityyppi
ZEISS® Tessar
Kennon tyyppi
1/2,3-tyypin (7,77 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Vesitiivis
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)
Pölynkestävä
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)
Iskunkestävä
Mukana toimitettavan sukelluskotelon kanssa (MPK-UWH1)
Tulo- ja lähtöliitännät
Multi-/Micro-USB-liitäntä

Laatikon sisältö

Akku (NP-BX1), Micro-USB-kaapeli, Aloitusopas, Sukelluskotelo (MPK-UWH1), Kiinnityssolki

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide