AV-VASTAANOTTIMET

7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DH790

STR-DH790
Kuva tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DH790

SVH

600,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DH790
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DH790
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DH790
Elokuvateatteritason Dolby Atmos® & DTS:X™ -ääni kotiin     

Päivitä kotiteatterijärjestelmäsi 7.2-kanavaisella STR-DH790-AV-viritinvahvistimella. Dolby Atmos- ja DTS:X-tuki tuottaa kotiteatterijärjestelmääsi vaikuttavan tilaäänen, joka on kuin elokuvateatterissa. 4K HDR -läpisyötön ansiosta kuvanlaatu on erinomainen.

Dolby Atmos-/DTS:X-logot
Dolby Atmos/DTS:X 

Upea tilaääni kuin elokuvateatterissa.  

4K – suuri dynaaminen alue -logo
Suuren dynaamisen alueen 4K-läpisyöttö

Nauti ylivoimaisesta kuvanlaadusta sekä paremmasta kontrastista, väristä ja kirkkaudesta.

Advanced D.C.A.C. -logo
Advanced D.C.A.C.

Automaattinen kalibrointi optimoi ja suuntaa kaiuttimesi ihanteellisesti. 

Tilaäänen seuraava taso

Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen ansiosta pääset nauttimaan yhtä täyteläisestä, elävästä ja kattavasta tilaäänestä kuin elokuvateatterissa. 

Dolby Atmos® -logo
Eläydy toimintaan Dolby Atmos -äänen avulla

Dolby Atmos tuottaa henkeäsalpaavan todentuntuisen 360 asteen tilaäänen sijoittamalla äänet tarkasti ympäristöösi – jopa yläpuolellesi. Tuloksena on täyteläinen ääni, joka ympäröi sinut joka puolelta.

DTS:X-logo
Todentuntuinen DTS:X-ääni kaikissa kokoonpanoissa

DTS:X-dekoodaus luo moniulotteisen tilaäänen, joka mukautuu kaiutinkokoonpanoosi reaaliaikaisesti. Objektipohjaisen äänen dekoodauksen ansiosta ääni sijoittuu tarkasti ympärillesi ja yläpuolellesi.

Joustava kokoonpano sopii kaikkiin koteihin 

Oli huoneesi tai kokoonpanosi millainen tahansa, joustava STR-DH790 loihtii kaiuttimistasi upean ja kokonaisvaltaisen äänen.

Loistava äänenlaatu edistyneen D.C.A.C-kalibroinnin avulla

Jos käytät useita eri kaiutinyhdistelmiä, automaattinen kalibrointiteknologiamme varmistaa, että ne kaikki tuottavat saman korkealaatuisen äänen. Automaattinen vaiheentunnistus kohdistaa kaiuttimiesi vaiheominaisuudet vasempaan ja oikeaan etukanavaan, jolloin ne toimivat täydellisesti yhteen ja tuottavat tehokkaamman tilaäänikokemuksen.

Suuri dynaaminen alue takaa selkeyden

Suuren dynaamisen alueen (HDR) signaalinsyöttö tuottaa upean kontrastin ja kirkkauden. Tummat ja kirkkaat alueet toistuvat yksityiskohtaisesti, ja värit ovat kuin elävästä elämästä. Tukee uusimpia HDR-standardeja, esim. HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) ja Dolby Vision™. 

Suuri kontrasti ja suuri dynaaminen alue
HDR
Kuvanlaatu ilman suurta dynaamista aluetta
SDR
Häikäisevä 4K-kuvanlaatu
Aina yhtä upea 4K-laatu 

Siirrä 4K-laatua lähteestä ruutuun. 4K-läpisyöttö mahdollistaa tiedonsiirron, joka ei heikennä kuvanlaatua, ja on HDCP 2.2 -yhteensopiva.

Entistä älykkäämpi Bluetooth®-liitettävyys 

Bluetooth®-tekniikalla voit muodostaa yhteyden suoraan STR-DH790-viritinvahvistimeen ja suoratoistaa lempikappaleitasi, ja Bluetooth® Standby -ominaisuuden ansiosta voit ottaa vastaanottimesi käyttöön suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

Älykkäät Bluetooth-ominaisuudet
Täydellinen kumppani kotiviihteelle  

Entistä ohuemmalla profiililla varustettu STR-DH790 on suunniteltu istumaan saumattomasti kotiviihdejärjestelmääsi. Runsaat tulo- ja lähtöliitännät takaavat, että voit nauttia elokuvateatterilaatuisesta kuvasta vaivattomasti kotisohvallasi.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Päivitä kotiteatterijärjestelmäsi 7.2-kanavaisella STR-DH790-AV-viritinvahvistimella. Dolby Atmos- ja DTS:X-tuki tuottaa kotiteatterijärjestelmääsi vaikuttavan tilaäänen, joka on kuin elokuvateatterissa. eARC-toiminnon ansiosta voit liittää yhteensopivan television yhdellä HDMI-kaapelilla ja nauttia uusimmista äänimuodoista. 4K HDR -läpisyötön ansiosta kuvanlaatu on erinomainen.
  • Laadukas tilaääni Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen ansiosta

  • 4 HDMI-tuloliitäntää ja 1 HDMI-lähtöliitäntä, 4K/60p (4:4:4) -läpisyöttö, HDCP 2.2 -tuki ja HDR-tuki

  • Helppo yhdistää Bluetooth®-tekniikalla

  • Tilaa säästävä, mediakalusteisiin sopiva muotoilu

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide