UBP-X800

Elokuvateatteri kotonasi

Koe aito elokuvakokemus 4K Ultra HD Blu-ray -soittimella. 4K UHD -tarkkuuden ansiosta voit katsella kuvaa suuressa näytössä ja nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X-tekniikoiden luomasta elokuvakokemuksesta.

BLU-RAY DISC -SOITTIMET

4K Ultra HD Blu-ray™ -soitin | UBP-X800 ja korkean resoluution ääni

UBP-X800
Kuva tuotteesta 4K Ultra HD Blu-ray™ -soitin | UBP-X800 ja korkean resoluution ääni

SVH

450,00 €

(sis. ALV)
What Hi-Fi? – 5 tähteä
UBP-X800 – vuoden tuote, What Hi-Fi?:
paras 4K Blu-ray -soitin

"Jos etsit laadukasta 4K Blu-ray -soitinta, suosittelemme tätä" (toukokuu 2017)

4K HDR -logo
Reaaliaikainen 4K-kuvanparannus

Nauti parhaasta 4K Ultra HD Blu-ray- ja 4K-kuvanlaadusta kaikessa katsomassasi sisällössä 4K-skaalauksen avulla.

Sonyn ainutlaatuiset rungot
Suunniteltu puhtaaseen äänentoistoon

Korkean resoluution äänentoisto ja DSEE HX -skaalaus takaavat täydellisen kirkkaan äänen.

USB- ja HDMI-liitännät sekä optiset ja analogiset liitännät
Monipuolinen liitettävyys

Laitteessa on kaksi HDMI-liitäntää erillistä ääni- ja videolähtöä varten, USB-liitäntä, digitaalinen koaksiaalilähtö, Wi-Fi ja LAN.

Korkean resoluution logo
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Lähemmäs todellisuutta

4K Ultra HD Blu-ray™

Astu elokuvien ja sarjojen maailmaan. 4K Ultra HD Blu-ray™ näyttää kaiken ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti – kuin olisit keskellä aitoa tilannetta.

Katso Inferno-elokuva 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Koe uudenlainen todellisuus

4K ja suuri dynaaminen alue

Syvenny yksityiskohtiin suuren dynaamisen alueen (HDR) ansiosta. 4K:n selkeyteen yhdistettynä HDR herättää aiemmin piiloon jääneet alueet henkiin uudenlaisella kirkkaudella, varjostuksella ja väreillä.

Kuva, joka osoittaa HDR-signaalin kuvanlaadun
HDR-SIGNAALI
Kuva, joka osoittaa SDR-signaalin kuvanlaadun
SDR-SIGNAALI

HDR vs. SDR

HDR-signaalit ovat jopa 100 kertaa kirkkaampia perinteiseen SDR-signaaliin verrattuna. Ne nostavat huippukirkkautta huomattavasti, säilyttävät syvät ja yksityiskohtaiset tummat sävyt ja tarjoavat täysin uudenlaisen katselukokemuksen.

Kaikki luonnon värit

Uuden BT.2020-väriavaruuden tuen ansiosta värivalikoima on paljon laajempi kuin perinteisissä TV-signaaleissa. Erittäin laajan väriavaruuden ansiosta värit voidaan toistaa kylläisempinä ja todenmukaisempina syvänsinisen sävyistä luonnollisen vihreisiin ja eloisan punaisiin sävyihin.

Kaikki luonnon värit
BT.2020-VÄRIAVARUUS
Kaikki luonnon värit
REC.709-VÄRIAVARUUS
Ääni, joka vie sinut
toiseen maailmaan

Nauti elokuvateatteritason Dolby Atmos®- ja DTS:X-äänestä

Kuule salamoiden pauke, sireenien ulvonta ja autojen tööttäykset hämmästyttävän selkeästi elokuvateattereiden suosimilla Dolby Atmos®- ja DTS:X-äänikoodekeilla. 

Ghostbusters nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Dolby Atmos® -logo
Dolby Atmos®

Atmos käsittelee ääniä erillisinä objekteina ja mahdollistaa niiden liikkumisen perinteisistä kanavista vapaasti ympärilläsi ja jopa yläpuolellasi. Lopputuloksena on vaikuttava tilaääni.

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X voi luoda rajattoman määrän ääniobjekteja, jotka mukautuvat kaiuttimiisi reaaliaikaisesti, joten voit nauttia elokuvien ääniraitojen vaikuttavasta kuuntelukokemuksesta.

Täydellinen lisä kotiteatteriin 

Pariliittämällä UBP-X800-soittimen ja STR-DN1080-vastaanottimen saat huippuluokan kotiviihdekokemuksen. Kauneus on yksityiskohdissa – niin tyylikkään yhtenäisessä muotoilussa kuin parannetussa äänen- ja kuvanlaadussakin.

Korkean resoluution äänentoiston havainnekuva

3,2-kertainen tiedonsiirto

Kaikki irti joka kappaleesta

Aivan kuin HD-video eroaa 4K-tarkkuudesta, korkean resoluution äänentoisto on huomattavasti laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai jopa CD-levyt – kuulet jokaisen henkäyksen, rummuniskun ja sävelen.

DSEE HX -skaalaus

Skaalaa MP3-tiedostojen ja muiden pakattujen musiikkitiedostojen, jopa CD-levyjen, taajuus ja dynaaminen alue lähelle korkean resoluution laatua – nauti alkuperäistallenteen kaltaisesta kuuntelukokemuksesta.

DSEE HX -skaalauskaavio
Tuotteen jämäkkä runko
Sonyn ainutlaatuiset rungot

Ainutlaatuinen, tehokkaalla sähköisellä suojauksella varustettu jämäkkä runko poistaa mikrovärinän, joten koet parhaan mahdollisen äänen- ja kuvanlaadun.

Toista mitä tahansa

UBP-X800-soittimen toistoteho peittoaa kepeästi 4K UHD Blu-ray Disc™ -levyt. Voit katsella, kuunnella ja suoratoistaa lähes mitä tahansa, kuten teräväpiirtovideota ja korkean resoluution äänentoistomuotoja, ja nauttia suosittujen suoratoistopalvelujen tarjonnasta.

Yhteensopivien levymuotojen logot
Huippuluokan levyasema

Haluatko soittaa Super Audio CD -levyjä ja pitää omat bileet? Onnistuu, sillä UBP-X800 pystyy toistamaan lähes mitä tahansa levyjä.

Yhteensopivien äänimuotojen logot
Nauti lähes rajattomasta äänentoistosta

UBP-X800 tukee useita eri alkuperäislaatuisia 24-bittisiä äänimuotoja aina AAC- ja WAV-muodosta DSD 11,2 MHz -muotoon.

Yhteensopivien suoratoistomuotojen logot
Suoratoista sisältöä

Tämä Blu-ray-soitin tukee kaikkia yleisimpiä videotiedostotyyppejä, joten voit katsella suosikkielokuviasi milloin tahansa USB-liitännän tai kotiverkon kautta.

Koti kaikille laitteillesi

Monipuoliset liitännät monille eri laitteille

UBP-X800 tuo kaikki AV-laitteesi yhteen. Laadukkaiden liitäntöjen kautta voit katsella kotivideoita ja käyttää Spotifyn kaltaisia suoratoistopalveluita.

Kaikki viihde samassa paikassa

Nauti nopeasta ja vakaasta suoratoistosta useista eri palveluista. UBP-X800 tarjoaa 4K-videosuoratoiston langattomalla kaksikaistaisella MIMO-tekniikalla ja vahvan signaalin myös langattoman verkon reuna-alueilla.

Yksityistä katselua kuulokkeilla

5th Wave nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Uppoudu suosikkeihisi

Langaton Bluetooth®-ääni yksityiseen katseluun

Tehosta elokuvan jokaista hetkeä kotisohvalla. UBP-X800 tukee Bluetooth®-äänilähetystä, joten voit käyttää suosikkikuulokkeitasi ja nauttia langattomasta katselusta.

Kuule puhe selkeästi

Samanaikainen HDMI- ja Bluetooth®-äänilähetys

Nauti täydellisen selkeästä puheesta ja ääniraidasta niin lähellä kuin kaukaakin. UBP-X800-soitin voi lähettää äänen samanaikaisesti televisioon HDMI-liitännän kautta ja langattomaan kaiuttimeen Bluetooth®-yhteydellä.

Pariskunta katselemassa TV:tä, toinen lähellä ja toinen kaukana

Magnificent Seven nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

LDAC-logo
LDAC

LDAC siirtää kolme kertaa enemmän tietoja kuin tavallinen Bluetooth®-yhteys, mikä takaa laadukkaan äänen.

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi®

Suoratoista ääntä kaikkialla kotonasi sisäänrakennetulla Wi-Fi®-yhteydellä ja Sony | Music Center -sovelluksella (ennen SongPal-sovellus) ja nauti nopeasta ja laadukkaasta langattomasta kuuntelukokemuksesta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe aito elokuvakokemus 4K Ultra HD Blu-ray -soittimella. 4K UHD -tarkkuuden ansiosta voit katsella kuvaa suuressa näytössä ja nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X-tekniikoiden luomasta elokuvakokemuksesta.
  • Näe 4K UHD Blu-ray™ -soittimen kuvan verraton selkeys

  • Kuule enemmän yksityiskohtia korkean resoluution äänentoiston ja DSEE HX -toiminnon ansiosta

  • Tärinää vaimentava rakenne takaa selkeän äänen

  • Toista lähes mitä tahansa levyjä ja tiedostomuotoja

  • Upea kuva 4K-skaalauksella jopa 60p-tarkkuuteen

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide