UBP-X800M2

Elokuvateatteri kotonasi

Koe aito elokuvakokemus 4K Ultra HD Blu-ray -soittimella. 4K UHD -tarkkuuden ansiosta voit katsella kuvaa suuressa näytössä ja nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X-tekniikoiden luomasta elokuvakokemuksesta.

4K HDR -kuvake
Reaaliaikainen 4K-kuvanparannus

Nauti parhaasta 4K Ultra HD Blu-ray- ja 4K-kuvanlaadusta kaikessa katsomassasi sisällössä 4K-skaalauksen avulla.

Kehys ja runko
Suunniteltu puhtaaseen äänentoistoon

Korkean resoluution äänentoisto ja DSEE HX -skaalaus takaavat täydellisen kirkkaan äänen.

HDMI, USB, digitaalinen koaksiaalilähtö, Wi-Fi, LAN.
Monipuolinen liitettävyys

Laitteessa on kaksi HDMI-liitäntää erillistä ääni- ja videolähtöä varten, USB-liitäntä, digitaalinen koaksiaalilähtö, Wi-Fi ja LAN.

Hi-Res Audio -kuvake
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Lähemmäs todellisuutta

4K Ultra HD Blu-ray™

Astu elokuvien ja sarjojen maailmaan. 4K Ultra HD Blu-ray™ näyttää kaiken ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti – kuin olisit keskellä aitoa tilannetta.

Katso Inferno-elokuva 4K Ultra HD -tarkkuudessa

HDR-kuvake
HDR10

HDR10-signaali on jopa 100 kertaa kirkkaampi perinteiseen SDR-signaaliin verrattuna. Se nostaa huippukirkkautta huomattavasti, säilyttää syvät ja yksityiskohtaiset tummat sävyt ja tarjoaa täysin uudenlaisen katselukokemuksen.

DOLBY VISION -kuvake
DOLBY VISION™

Herätä kohtaukset eloon hämmästyttävillä yksityiskohdilla, syvemmillä tummilla sävyillä ja eloisilla väreillä. Dolby Vision™ on HDR-ratkaisu, joka luo mukaansatempaavan ja vaikuttavan elokuvakokemuksen kotiteatterissa. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Tavallinen ja suuri dynaaminen alue yhdistyvät yhdeksi videosignaaliksi, jota voi toistaa SDR:nä SDR-näytöissä tai HDR:nä HLG HDR -yhteensopivissa näytöissä.

Kaikki luonnon värit

Uuden BT.2020-väriavaruuden tuen ansiosta värivalikoima on paljon laajempi kuin perinteisissä TV-signaaleissa. Erittäin laajan väriavaruuden ansiosta värit voidaan toistaa kylläisempinä ja todenmukaisempina syvänsinisen sävyistä luonnollisen vihreisiin ja eloisan punaisiin sävyihin.

BT. 2020 -väriavaruus
BT.2020-VÄRIAVARUUS
REC. 709 -väriavaruus
REC.709-VÄRIAVARUUS
Täyteläinen kuva kaikissa näytöissä

Katsele 4K HDR -elokuvia, vaikkei käytössäsi olisikaan HDR-televisiota, ja ihastele varjoisten ja kirkkaiden alueiden yksityiskohtaisuutta. HDR-SDR-muunto skaalaa älykkäästi HDR:n erittäin laajan kirkkausalueen SDR-kuvaksi ja varmistaa erinomaisen kuvanlaadun myös tavallisissa SDR-televisioissa.

1: tavallinen SDR-muunnin | 2: Sonyn SDR-muunnin

Ääni, joka vie sinut
toiseen maailmaan

Nauti elokuvateatteritason Dolby Atmos®- ja DTS:X-äänestä

Kuule salamoiden pauke, sireenien ulvonta ja autojen tööttäykset hämmästyttävän selkeästi elokuvateattereiden suosimilla Dolby Atmos®- ja DTS:X-äänikoodekeilla. 

Ghostbusters nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Dolby Atmos® -logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos käsittelee ääniä erillisinä objekteina ja mahdollistaa niiden liikkumisen perinteisistä kanavista vapaasti ympärilläsi ja jopa yläpuolellasi. Lopputuloksena on vaikuttava tilaääni.

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X voi luoda rajattoman määrän ääniobjekteja, jotka mukautuvat kaiuttimiisi reaaliaikaisesti, joten voit nauttia elokuvien ääniraitojen vaikuttavasta kuuntelukokemuksesta.

Täydellinen lisä kotiteatteriin 

Koe upea kotiviihdekokemus pariliittämällä UBP-X800M2-Blu-ray-soitin STR-DN1080-vahvistimeen. Kauneus on yksityiskohdissa – niin tyylikkään yhtenäisessä muotoilussa kuin parannetussa äänen- ja kuvanlaadussakin.

Korkean resoluution äänentoiston havainnekuva

3,2-kertainen tiedonsiirto

Kaikki irti joka kappaleesta

Aivan kuin HD-video eroaa 4K-tarkkuudesta, korkean resoluution äänentoisto on huomattavasti laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai jopa CD-levyt – kuulet jokaisen henkäyksen, rummuniskun ja sävelen.

DSEE HX -skaalaus

Skaalaa MP3-tiedostojen ja muiden pakattujen musiikkitiedostojen, jopa CD-levyjen, taajuus ja dynaaminen alue lähelle korkean resoluution laatua – nauti alkuperäistallenteen kaltaisesta kuuntelukokemuksesta.

DSEE HX -skaalauskaavio
UBP-X800M2:n kehys ja runko
Sonyn ainutlaatuiset rungot

Ainutlaatuinen, tehokkaalla sähköisellä suojauksella varustettu jämäkkä runko poistaa mikrovärinän, joten koet parhaan mahdollisen äänen- ja kuvanlaadun.

Jäähdytyslevy ja levyasema

Laadukkaista materiaaleista valmistetut jäähdytyslevy ja levyasema parantavat äänenlaatua ja pitävät UBP-X800M2:n rungon viileänä vaikka katsoisit ohjelmaboksin toisensa perään. 

Jäähdytyslevy ja levyasema
Toista mitä tahansa

UBP-X800M2-soittimella voit toistaa paljon muutakin kuin 4K UHD Blu-ray -levyjä. Voit katsella, kuunnella ja suoratoistaa melkein mitä tahansa, kuten useimpia teräväpiirtovideo- ja korkean resoluution äänimuotoja sekä erilaisia suosittuja suoratoistopalveluja.

Yhteensopivien levymuotojen logot
Huippuluokan levyasema

Haluatko soittaa Super Audio CD -levyjä? Onnistuu, sillä UBP-X800M2 pystyy toistamaan lähes mitä tahansa levyjä.

Yhteensopivien äänimuotojen logot
Nauti lähes rajattomasta äänentoistosta

UBP-X800M2 tukee useita eri alkuperäislaatuisia 24-bittisiä äänimuotoja aina AAC- ja WAV-muodosta DSD 11,2 MHz -muotoon.

Yhteensopivien suoratoistomuotojen logot
Suoratoista sisältöä

Tämä Blu-ray-soitin tukee kaikkia yleisimpiä videotiedostotyyppejä, joten voit katsella suosikkielokuviasi milloin tahansa USB-liitännän tai kotiverkon kautta.

Koti kaikille laitteillesi

Monipuoliset liitännät monille eri laitteille

UBP-X800M2 tuo kaikki AV-laitteesi yhteen. Laadukkaiden liitäntöjen kautta voit katsella kotivideoita ja kuunnella musiikkia.

Kaikki viihde samassa paikassa

Nauti nopeasta ja vakaasta suoratoistosta useista eri palveluista. UBP-X800 tarjoaa 4K-videosuoratoiston langattomalla kaksikaistaisella MIMO-tekniikalla ja vahvan signaalin myös langattoman verkon reuna-alueilla.

Yksityistä katselua kuulokkeilla

5th Wave nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Uppoudu suosikkeihisi

Langaton BLUETOOTH®-ääni yksityiseen katseluun

Tehosta elokuvan jokaista hetkeä kotisohvalla. UBP-X800M2 tukee Bluetooth®-äänilähetystä, joten voit käyttää Bluetooth®-suosikkikuulokkeitasi ja nauttia langattomasta katselusta.

Kuule puhe selkeästi

Samanaikainen HDMI- ja Bluetooth®-äänilähetys

Nauti täydellisen selkeästä puheesta ja ääniraidasta niin lähellä kuin kaukaakin. UBP-X800M2-soitin voi lähettää äänen samanaikaisesti televisioon HDMI-liitännän kautta ja langattomaan kaiuttimeen Bluetooth®-yhteydellä.

Pariskunta katselemassa TV:tä, toinen lähellä ja toinen kaukana

Magnificent Seven nyt saatavana 4K Ultra HD -tarkkuudessa

LDAC-logo
LDAC

LDAC siirtää kolme kertaa enemmän tietoja kuin tavallinen Bluetooth®-yhteys, mikä takaa laadukkaan äänen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe aito elokuvakokemus 4K Ultra HD Blu-ray -soittimella. 4K UHD -tarkkuuden ansiosta voit katsella kuvaa suuressa näytössä ja nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X-tekniikoiden luomasta elokuvakokemuksesta.
  • Näe 4K UHD Blu-ray™ -soittimen kuvan verraton selkeys

  • Kuule enemmän yksityiskohtia korkean resoluution äänentoiston ja DSEE HX -toiminnon ansiosta

  • Tärinää vaimentava rakenne takaa selkeän äänen

  • Toista lähes mitä tahansa levyjä ja tiedostomuotoja

  • Upea kuva 4K-skaalauksella jopa 60p-tarkkuuteen

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide