HIFIJÄRJESTELMÄT

V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

MHC-V43D
Kuva tuotteesta V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

550,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta V43D, tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa BLUETOOTH®-tekniikka
Valo
Valaistus
Hauskat ominaisuudet
Hauskat ominaisuudet
Fiestable
Fiestable
Liitettävyys
Liitettävyys
Kestävyys
Kestävyys
Järjestä ikimuistoiset juhlat

Tee illasta unohtumaton MHC-V43D:n avulla. Vieraasi viihtyvät tanssilattialla pitkälle kantavan bassoäänen ja
musiikin tahtiin välkkyvien värikkäiden juhlavalojen ansiosta. 

Herätä tanssilattiasi eloon vaikuttavalla äänellä

Laaja-alaisen äänentoiston tehokkaat diskanttikaiuttimet ja tehokkaat keskiäänialueen kaiuttimet levittävät ääntä, jotta kaikki vieraat voivat nauttia laitteen etuosasta laajemmalle ja korkeammalle
levittäytyvästä täyteläisestä ja kirkkaasta äänestä. 

Kaksi tehokasta diskanttikaiutinta
Kaksi tehokasta diskanttikaiutinta täyttävät tilan äänellä

Kaksi tehokasta torvidiskanttikaiutinta laajentavat äänialuetta ja lisäävät äänenpainetasoa, joten ääni ulottuu kaikkialle.

Tehokas keskiäänialue selkeyttää laulua

Tehokas keskiäänialueen toisto etuosan torvenmallisilla kaiuttimilla tuottaa entistä selkeämmän ja äänenpaineeltaan paremman äänen. Niinpä laulu kuulostaa selkeältä, kun tanssit tai laulat lempikappaleesi mukana.

Tehokkaat keskiäänialueen kaiuttimet
JET BASS BOOSTER
Tunne rytmi JET BASS BOOSTERIN ansiosta

Bassorefleksikanavan kavennettu rakenne keskittää bassoäänen ilmavirran, joten kuulet äänen selkeästi ja tunnet sen fyysisesti missä tahansa kohtaa ihmisjoukkoa ja pidemmiltäkin etäisyyksiltä. 

Live Sound
Koe live-konsertin tasoinen musiikkielämys 

DSP-tekniikka luo festaritunnelmaa
täyttämällä juhlatilasi
musiikkifestivaaleja tai livekonsertteja jäljittelevällä todenmukaisella äänellä.

DSEE
Palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa pakattujen musiikkitiedostojen äänen yksityiskohdat ja tuottaa laadukkaan äänen, joka on lähellä CD-levyn alkuperäistallennetta. 

Valoa yöhön

Valaise juhlat kaiutin- ja Party Light -valolla. Se tuottaa syvän sinisen ja taivaansinisen väriaaltoja sekä punaisia valoraitoja, joten voit nauttia aidosta yökerho- tai festaritunnelmasta.

Vapauta sisäinen poptähtesi

Viihdytä koko joukkoa – kahden mikrofonitulon ansiosta sinä ja vieraasi voitte vetää suosikkikappaleitanne duona. Jos haluat lisätä rokkia, liitä toiseen tuloon kitara ja käytä järjestelmää kitaravahvistimena. Tarjolla on kolme tilaa – Clean eli kirkas ääni, Overdrive eli särökitara ja Bass eli bassokitara. Kun soitto tai laulu on saatu päätökseen, mikrofonit voi asettaa laitteeseen kuuluviin kahteen mikrofonipidikkeeseen. 

eleohjaus
Pysty- ja vaakasuuntainen eleohjaus

Ohita kappale, vaihda flanger-tehoste WAH-tehosteeksi, lisää karaokemikrofonin äänenvoimakkuutta, säädä mikrofonin ja musiikin korkeutta tai lisää äänenvoimakkuutta käden pysty- tai vaakasuuntaisella heilautuksella. Eleohjauksella ohjaat MHC-V43D-järjestelmän toimintoja nopeasti ja helposti ja voit pysyä siellä, missä bileet ovat parhaimmillaan. 

Ota bileet hallintaan Fiestable-sovelluksella

MHC-V43D-järjestelmän ohjaus onnistuu viihdyttävällä, intuitiivisella ja helppokäyttöisellä Fiestable-sovelluksella. Fiestable-sovelluksen käyttöön tarvitaan Sony | Music Center -sovellus. Ota musiikki, valot ja muut toiminnot omiin käsiisi napauttamalla puhelinta tai käyttämällä äänikomentoja.

party-playlist-fiestable
Anna ystäviesi luoda bileiden soittolista Fiestable-sovelluksella

Fiestable-sovelluksella jokainen voi lisätä omat suosikkikappaleensa soittolistaasi. Vieraasi voivat lisätä omaan älypuhelimeensa tallennettua musiikkia Wi-Fi®-verkon kautta, joten bileet eivät turhaan taukoa.

karaoke-ranking-fiestable
Selvitä laulajista paras Fiestable-sovelluksen Karaoke Ranking -toiminnolla 

Selvitä bileiden karaokekuningas tai -kuningatar Karaoke Ranking -kisalla. Jos joku nousee kymmenen parhaan joukkoon, hän pääsee taltioimaan nimensä ja kappaleen nimen johtotaulukkoon.

Party King
Ole oikea Party King

Jaa bileidesi tila yhteisöpalveluissa yhdellä Fiestable-sovelluksen painikkeen napsautuksella. Päästä musiikki valloilleen ja tee itsestäsi bileiden keskipiste – oikea Party King.

Ota tanssilattia hallintaasi

Sony | Music Center -sovelluksella hallitset musiikki- ja ääniasetuksia puhelimellasi. Fiestable-sovelluksella voit hallita valon värejä sekä ottaa käyttöön DJ-ohjauksen ja karaoketilan. Intuitiivisella liikeohjauksella voit tehdä valintoja helposti käden liikkeellä. 

music-center-logo
Google Play
Sony Music Center -Android-sovellus
App Store
Sony Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Entistä vaikuttavammat elokuvat ja TV-ohjelmat 

Yhdistä MHC-V43D televisioon ja koe suosikkielokuvasi, televisio-ohjelmat ja urheilu täysin uudella tavalla. 

hdmi-logo
HDMI™-lähdöllä kytkeminen on helppoa

HDMI™ (ARC) -lähdöllä voit helposti liittää järjestelmän televisioosi. Katso televisiota ja DVD-levyjä tavallisesta ruudusta, mutta kuuntele vaikuttavaa ääntä MHC-V43D-järjestelmän kaiuttimista.

dvd-logo
Katso elokuvia sisäisellä DVD-soittimella

Voimakkaan äänen ja äänenpaineen ansiosta voit nauttia draamasta joka kohtauksessa ja pääset toiminnan keskipisteeseen. Tee olohuoneestasi teatteri ja järjestä eeppisiä elokuvailtoja.

Laajenna juhlatunnelmaa langattomalla yhteydellä

Nauti täyteläisemmästä äänestä ja synkronoidusta valaistuksesta. Langattoman Party Chain -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää MHC-V43D:n mihin tahansa 50 yhteensopivasta tehokkaasta äänentoistojärjestelmästä Bluetooth®,-yhteydellä.  

Bluetooth®
Saumatonta suoratoistoa Bluetooth®-yhteydellä

Bluetooth-tekniikan ansiosta et tarvitse monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta Bluetooth®-yhteys ja kaikki on valmista.

Langaton Party Chain
Synkronoi ääni Party Chain -ominaisuudella

Luo vaikuttavampi äänikokemus yhdistämällä jopa 50 yhteensopivaa tehokasta äänentoistojärjestelmää Bluetooth®-yhteydellä, ja katso, miten myös valot synkronoituvat. 

Bluetooth®
Liitä useita laitteita

MHC-V43D-järjestelmään voi pariliittää samanaikaisesti enintään kolme älypuhelinta Bluetooth®,-tekniikalla. Voit toistaa ystäviesi kanssa laajan valikoiman kappaleita omista musiikkikirjastoistanne.

DAB+
Kuuntele enemmän DAB+-tekniikalla 

Täysin DAB+-yhteensopivalla virittimellä voit ottaa suosikkiradiokanavasi
mukaan kaikkialle. 

Kestää juhlatunnelmaa 

Kestäväksi suunniteltu MHC-V43D selviää taatusti juhlatunnelman haasteista.

kunnon-juhlat
Tehty kestämään

Laitteen kaikki sivut peittävä muovikuori sekä kestävät kulmasuojukset takaavat, että MHC-V43D kestää ja on helppo siirtää bilepaikalle.

Helppo liikuttaa: kallista ja rullaa 

MHC-V43D on helppo kuljettaa paikasta toiseen kantokahvasta vetäen. Tukevien pyörien ansiosta siirrät järjestelmää kätevästi vaikka kesken juhlien.

kallista-rullaa-kuljeta

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tunne musiikki tilan joka nurkassa tehokkaiden diskantti- ja keskiäänialuekaiuttimien tuottaman laaja-alaisen äänentoiston ansiosta, ja ota sitten Party Light- ja kaiutinvalo käyttöön. Pidä hauskaa Fiestable-sovelluksen Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuuksilla. Suojusten ansiosta laite on kestävä ja pyörät tekevät siitä helposti siirreltävän.
  • Laaja-alainen äänentoisto sekä tehokkaat diskantti- ja keskiäänialuekaiuttimet

  • Party Light -valot ja kaiutinvalot

  • Eleohjaus tekee käytöstä hauskaa ja helppoa

  • Party Playlist- ja Karaoke Ranking -ominaisuudet Fiestable-sovelluksella

  • Integroitu DVD-soitin, jossa HDMI™ ARC -liitäntä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide