α7

Täydellisyys kuuluu kaikille

Tutustu kompaktiin täyden koon α7:ään. Kun DSLR-kameroita puolta kevyempään runkoon on pakattu 24,3 Mpx:n ja 35 mm:n täyden koon kenno, kyseessä on uusi virstanpylväs kompakteissa täyden koon kennoissa.

Vain runko

ILCE-7

SVH

1 250,00 €

(sis. ALV)

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi

ILCE-7K

SVH

1 450,00 €

(sis. ALV)
Uusi α7-kameran ohjelmisto on nyt saatavilla.

Paranna kamerasi kuvausominaisuuksia entisestään.

Tiedossa upeita kuvia

α7:ssä on 24,3 megapikselin ja 35 mm:n täyden koon Exmor®-kenno, joka kilpailee johtavien DSLR-kameroiden kanssa. Sonyn uusimman BIONZ X -suorittimen ja edistyneimmän automaattitarkennuksen ansiosta α7 takaa erinomaisen tarkkuuden, herkkyyden ja laadun. Sen suorituskyky nostaa valokuvauksen uusiin korkeuksiin.

Exmor® CMOS -kennon logo
24,3 megapikselin täyden koon kenno

Tässä tehokkaassa uudessa kennossa on kaikki tarvittava maailmanluokan kuvia varten. Suuren tarkkuuden ja herkkyyden lisäksi siinä on laaja dynaaminen alue, verrattomat yksityiskohdat ja hiljainen käyntiääni.

Bionz X™-logo
Erinomainen käsittelyteho

Sonyn uusimmalta BIONZ X™ -suorittimelta sopii odottaa ylivoimaisia tuloksia. Se esittää värit aiempaa aidompina, käy hiljaisemmin ja toimii nopeammin jatkuvassa kuvaustilassa.

Kaunis ulkokuori, tehokkaat toiminnot

Ensiluokkaista asiantuntemusta

Sony pyrki α7-kameran suunnittelussa ottamaan huomioon niin valokuvaajien tarvitsemat tarkat säätömahdollisuudet kuin heidän kaipaamansa ergonomiankin. Niinpä kameran painikkeet ja valitsimet on suunniteltu huolella, asetusten säätömahdollisuudet ovat monipuoliset ja toimintoja sekä tallennus- ja liitäntävaihtoehtoja on paljon. Kaiken huipuksi kevyt runko on 25 % markkinoiden johtavia järjestelmäkameroita pienempi.

Kamera kuvaajan käsissä
Täysikokoinen kenno, pieni koko

Akkuineen vain 416 grammaa painava α7 on noin puolta kevyempi kuin johtavat DSLR-kamerat. Se vie myös vähemmän tilaa, joten laadusta ei tarvitse enää tinkiä kannettavuuden nimissä.

Vankka rakenne
Kevyt ja kestävä

α7 on valmistettu maailman kevyimmästä rakennemetallista magnesiumista, joten kamerasi on käyttökelpoinen vielä pitkään.

Tarkkuutta ja nopeutta

α7: nopea vaiheentunnistus (117 pistettä), kontrastintunnistus, Spatial Object Detection -algoritmi, tarkempi punasilmäisyyden tunnistus, lukittuva automaattitarkennus ja tarkennusalueen säätövalinnat.

5 kuvaa sekunnissa – 1 s
Vangitse toiminta kauniisti

Entistä nopeammassa ja tarkemmassa automaattitarkennuksen seurannassa käytetään tehokkaita ennustavia algoritmeja ja kohteen tunnistustekniikkaa. Tällöin jokaista liikettä voidaan seurata aiempaa nopeammin ja tarkemmin.

Automaattitarkennus silmiin

Tämä toiminto tuottaa täydellisiä muotokuvia. Se tarkentaa kasvot teräviksi ja pitää syväterävyysalueen pienenä. Tästä on kiittäminen parannettua silmientunnistusta, joka mahdollistaa tarkentamisen vaikka yhteen silmäterään.

Lukittuva automaattitarkennus

Tämän päivitetyn tekniikan avulla tarkennuksen pitäminen liikkuvassa kohteessa on helppoa. Se säätää kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja valitsee laajan automaattitarkennusalueen tarkennuspisteistä sopivimman.

Automaattitarkennuksen asetukset

Joustavan pistetarkennuksen alueasetuksista voidaan valita erikokoisia automaattitarkennusalueita kohteen mukaan. Näin varmistetaan, että kamera tarkentaa halutulle alueelle. Lisäksi käytettävissä ovat laajan ja aluetarkennusalueen asetukset.

XGA OLED TRU-FINDER™ -ETSIN

Parempia kuvia älykkäällä etsimellä

OLED (XGA) Tru-finder™ -etsin ei ole pelkkä sommittelun apuväline vaan todellinen lisäetu. Sen peitto on 100 %, tarkkuus 1 024 x 768 ja kontrasti erinomainen, asetusten muutokset näkyvät reaaliajassa ja taustan pehmennys näkyy todenmukaisena. Ammattimaisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös viisi näyttötilaa sekä värilämpötilan ja kirkkauden säätö.

AVCHD-logo
Full HD -videomuodot

Löydä visiollesi täydellinen muoto. 60 fps -nopeutta tukevan AVCHD:n avulla saat todella sulavaa kuvaa ja 24p-nopeudella klassikkoelokuvien tuntua.

Kuulokeliitin
Ammattimaisia ääniraitoja

Liitä ulkoisia mikrofoneja XLR-sovittimella, mittaa tallennustasoja ja valvo äänenlaatua kuulokeliittimen avulla.

UUSIA OBJEKTIIVEJA – UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Kameran arvoiset objektiivit

Uudet E-tyypin objektiivit sopivat täyden koon valikoiman sisäiseen rakenteeseen. Lisäksi vanhempiin α-kameroihin sopiva sovitin kattaa ammattimaisen yli 50 A- ja E-tyypin objektiivin valikoiman.

Objektiivin kiinnityssovitin
Ota kaikki irti välineistäsi

Sovittimien avulla saat kaiken irti A-objektiiveista. Niiden monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi Translucent Mirror™ -tekniikka.

A-tyypin objektiivit
Laajenna välinevalikoimaasi A-objektiiveilla

A-objektiivisovittimen avulla kuvaajat pääsevät hyödyntämään Sonyn yli 30 ammattilaisobjektiivin valikoimaa.

Kameroiden lisävarusteet
Ammattimaisia ominaisuuksia

Pystykahvan, ulkoisten mikrofonien, salamalaitteiden ja monien muiden saatavilla olevien lisävarusteiden ansiosta olet aina valmiina tilanteeseen kuin tilanteeseen.

ONE TOUCH NFC- JA WI-FI®-YHTEYDET

Jaa näkemyksesi

α7:ssä on kaksi langatonta jakamistoimintoa. NFC One touch mahdollistaa kuvien siirron yhdellä kosketuksella mihin tahansa NFC--laitteeseen. Wi-Fi® mahdollistaa nopean latauksen monista sijainneista.

Ladattavat päivitykset

Tutustu PlayMemories Camera Apps -sovelluksiin

Lisää käytettävyyttä ja käyttömukavuutta sovelluksilla, kuten Smart Remote Control (mahdollistaa älypuhelimen käytön laukaisimena) sekä muut muokkaus- ja tehostesovellukset.

*Huomaa: saatavuus vaihtelee alueittain.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta etänä, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Capture One Express (for Sony)
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

iMovie
iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • 24,3 Mpx:n Exmor® CMOS -kenno

  • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

  • E-tyypin vaihto-objektiivijärjestelmä

  • Suuren kontrastin ja korkean resoluution XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

  • Wi-Fi® ja NFC One touch helppoon jakamiseen ja hallintaan

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen kenno (35,8 × 23,9 mm), Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,3 megapikseliä
ISO-herkkyys
Still-kuvat: ISO 100-25600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50), AUTO (ISO 100-6400, ala- ja yläraja valittavissa), Videot: ISO 200-25600 vastaavuus, AUTO (ISO 200-6400 vastaavuus)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 270 kuvaa (etsin) / noin 340 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
XGA OLED, 1,3 cm:n (0.5-tyyppi) elektroninen etsin (väri)
Näyttötyyppi
Käytössä / ei käytössä

Laatikon sisältö

Virtajohto, Akku NP-FW50, Verkkolaite AC-UB10, Olkahihna, Rungon suojus, Lisävarustesovittimen suojus, Etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide