Alkaen:

SVH

1 250,00 €

(sis. ALV)
1237

4.5 perustuen 1,237 asiakasarvosteluun

723
427
61
14
12
Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

sony a7 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vain runko 04.06.2014 tekijä paul01071968 (Yhdistynyt kuningaskunta)

i bought my a7 to replace my sony a850 mainly because of the weight difference and i was blowen away with the picture quality and the realy impresive video the fact i can use all my a mount lens with a lea 4 adaptor ment i did not have to go out and replace all my lens the build quality like all the sony cameres i own is realy good the menu system is very easy to use the camera is a quality piece of kit

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

11

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Valutazione personale della Alpha 7

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 29.07.2014 tekijä ilovis72 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho acquistato questo prodotto circa un mese fa e complessivamente sono molto soddisfatto per la manegevolezza, del sensore e della solidità costruttiva. Inoltre lo schermo lcd orientabile da un plus al suo utilizzo. Tuttavia devo muovere delle critiche sulla velocità di scatto e di autofocus. I limiti di questa fotocamera a mio avviso sono: 1) mancanza di un mirino ottico - si fa sentire tra un fotogramma e l'altro poichè esiste un gap di tempo tra la foto scattata che rimane visualizzata per qualche secondo e la ripresa successiva. e questo è molto fastidioso. 2) La raffica di scatti non è per uso professionale come anche non lo è la messa a fuoco (poco veloce non adatta a fotografie in movimento) 3) Amando il corpo in metallo ovviamente sono deluso dal magnesio del body 4) Accessori costosissimi e parti commerciali non ancora disponibili Rimane cmq un prodotto abbastanza buono per chi non ha esigenze professionali.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

1,237 asiakasarvostelua

2 Mallit

Mallit

0

Gute Systemkamera, allerdings mit Schwächen

Vain runko 30.03.2022  (Saksa)

Die Bedienung der Kamera ist nicht zu umständlich und sogar das Menü ist übersichtlich. Die Bildergebnisse sind hervorragend. Allerdings sinkt die Akkuladung oft über Nacht um 20%, was sehr ärgerlich ist. Für Fotospaziergänge ist die Kamera gut geeignet für lange Wanderungen nicht. Auch ist mir die Alpha 7 schon zweimal total ausgefallen, so daß man den Akku herausnehmen oder einen kompletten Reset vornehmen mußte. Trotzdem ist die Kamera zur Zeit mein favorisiertes Gerät für alle meine Fotos.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
01.04.2022

Hi ArminKammans,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird. Gehe bitte mit den Schritten wie folgt vor MENU → (Einstellung) → [Einstlg zurücksetzen] → gewünschte Einstellung.
Menüpostendetails
Kameraeinstlg. Reset:
Dient der Rücksetzung der wichtigsten Aufnahme-Einstellungen auf die Vorgaben.
Initialisieren:
Dient der Rücksetzung aller Einstellungen auf die Vorgaben
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony Support DE

0

Super 2em boîtier

Vain runko 18.03.2022 tekijä Willi coste (Ranska)

Possédant un alpha 7 R II j'ai eu l'occasion d'acheter un alpha 7 en second boîtier. Quel plaisir de travailler avec ces deux superbes appareils plein format !!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Immer noch eine Top-Systemkamera

Vain runko 16.03.2022 tekijä jkbr (Saksa)

Die Kamera ist vielleicht nicht für einen Profi zu empfehlen, der die neueste und beste Technik haben will. Aber ansonsten kann man bei guter Einstellung (nicht einfach nur auf AUTO) gute bis sehr gute Ergebnisse erreichen. Ich stelle auf A ein und gestalte mit der Blende. Weitere Vorteile sind natürlich der günstige Preis und das geringe Gewicht. Nachteile dieser Kamera ist die relativ kurze Akkulaufzeit und bei kontrastreichen Motiven gehen die dunklen Stellen manchmal zu stark ins "Schwarze". Auch sind Objektive mit Stabilisator empfehlenswert, da die Kamera selbst keinen eingebaut hat. Damit die A7 besser zu halten ist, habe ich einen L-Winkel angebracht.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
18.03.2022

Hi jkbr,


Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es bezüglich des Akkus intern weiter, damit es berücksichtigt wird. Die kompatiblen Objektive findest du unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/sShd33A
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

Ein Gerät für alles

Vain runko 24.02.2022 tekijä Gül71 (Saksa)

Heute gekauft, es liegt sehr schön in der Hand. Keine Sekunde bereut. Ein Gerät für alles mehrere Geräte mitschleppen gehört der Vergangenheit.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

tolle Kamera nicht zu Ende gedacht..

Vain runko 05.02.2022  (Saksa)

Die Kamera als solches gefällt.. Warum man jedoch eine Fernbedienung benötigt um Belichtungsreihen zu erstellen erschließt sich mir nicht. Ebenso wäre es wünschenwert auch andere Formate aufnehmen zu können wie 5x7 oder 6x7. Ebenso ist das fehlende Ladegerät in der Preisliga eher nicht zu verstehen. Ansonsten sehr zufrieden.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
07.02.2022

Danke für dein Feedback. Wir leiten es bezüglich der Belichtungsreihe und Formate gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Für das fehlende Ladegerät empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Heba @Sony DE

0

Tolle Kamera

Vain runko 04.02.2022 tekijä Invokuencer (Saksa)

Geschaut Gekauft Zufriedenheit Im Fachhandel gut beraten

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Photos magnifiques

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 01.02.2022 tekijä Jess8183 (Ranska)

Les photos sont juste magnifiques!! il est facile à prendre en main même pour un débutant si on n'essaie pas d'utiliser des fonctions sophistiquées. Le seul hic c'est que je trouve très compliqués d'envoyer les photos sur le smartphone (ça vient peut-être de mon smartphone). dans le wifi du smartphone le sony n'apparait pas à chaque fois, en nfc il n'arrive pas forcément à se connecter et je n'ai pas encore compris pourquoi...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
03.02.2022

Bonjour Jess,
Merci pour votre commentaire !
Heureux de lire votre retour positif sur l'appareil.
En ce qui concerne l'envoi des photos sur le Smartphone, nous tenons à vous informer que le transfert d'images vers un smartphone via NFC comme suit :
- https://bit.ly/3onW3al.
- https://bit.ly/3ARPWjK.
Via l’application « PlayMemories Mobile » :
- https://bit.ly/34ysagE.
- https://bit.ly/3L6C75H.
Via Imaging Edge Mobile :
- https://bit.ly/3IYgwdN.
Il est nécessaire de vérifier les appareils mobiles compatibles avec Imaging Edge mobile pour effectuer une telle démarche :
- https://bit.ly/347rsXW.
Autrement, assurez-vous que la caméra est à jour :
- https://bit.ly/3GiyaY0.
- https://bit.ly/3Gqai4T.
Nous restons à votre disposition si besoin :
- https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Prima opvolger

Vain runko 23.01.2022 tekijä Marmass (Alankomaat)

Aangeschaft als opvolger van de A 55. Bevalt zeer goed.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Niente di che

Vain runko 31.12.2021 tekijä Andy1900 (Italia)

Sono passato da Nikon D810 a Sony lèggendo le recensioni. Faccio principalmente paesaggio e street. Be, se potessi mi terrei la Nikon. Per me non vale i soldi spesi

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
07.01.2022

Ciao Andy, grazie per la tua recensione.
Ci dispiace sapere che sei rimasto deluso dalla tua fotocamera. Per poterla assistere ulteriormente abbiamo bisogno di ulteriori informazioni. Ti chiediamo di contattarci qui: https://cutt.ly/BU0fDXA (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @Sony IT

0

non perfettamente all'altezza della concorrenza

Vain runko 16.10.2021 tekijä bepin (Italia)

non vi è rapporto qualità/prezzo specie per la ricerca delle varie impostazioni

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
18.10.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti informiamo che il tuo feedback che sarà preso in considerazione per i futuri prodotti.
Zeid @Sony Support IT

0

Sehr schnell

Vain runko 15.10.2021 tekijä Maik 1813 (Saksa)

Die beste Kamera, die ich jeh hatte. Die A7 ist ein Einstellungswunder, es bieten sich etliche Konfigurationen je nach Wunsch. Auch bei wenig Licht ist die Abbildungsleistung sehr gut. Eine klare Kaufempfehlung.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima

Vain runko 13.10.2021 tekijä Ricchi 60 (Italia)

l'ho comprata 5 anni fa ed è diventata la macchina che mi porto sempre dietro (peccato per la medio formato e il grande formato che pesano ormai troppo per me...)

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima rapporto qualità prezzo

Vain runko 13.10.2021 tekijä Guinness7602 (Italia)

Sono un fotoamatore con poco tempo da dedicare.acquistata usata ,ottimo rapporto qualità prezzo.prima avevo una il e 5100.leggera,pratica ,ottime foto.al menù sono abituato, quindi molte funzioni comode e altre fin troppo professionali per le mie capacità.un problema ,ma dipende dalle foto che si fa' è la stabilizzazione che è sugli obbiettivi, più costosi.io sono molto soddisfatto,a avere più tempo e soldi avrei preso il corpo macchina stabilizzato .

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr schöne Kamera

Vain runko 13.10.2021 tekijä UdoW (Saksa)

Macht was sie soll. Und das sehr gut. Top Bildqualität, einfache Bedienung. Mit Adapter kann ich sogar meine alten Objektive weiternutzen. Erstklassiges Preis-Leistungsverhältnis.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mon humble avisPN

Vain runko 13.10.2021 tekijä Lord Pierrick (Ranska)

J'ai acheté d'occasion cet APN principalement pour pouvoir monter dessus les très nombreux objectifs de montures différentes que je possède. Cela pour les tester principalement.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige full frame camera

Vain runko 13.10.2021 tekijä rene123 (Alankomaat)

Dit was mijn 1e full frame camera van Sony, hiervoor fotografeerde ik altijd met Nikon. Hier is mijn liefde voor Sony ontstaan, mijn foto's werden steeds beter en mooier. Heb de camera inmiddels ingeruild voor de Sony A7III maar als ik het geweten had dan had ik de A7 gehouden hij is namelijk fijn licht en gemakkelijk mee te nemen. bdw ik ben ook erg blij met mijn A7III

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bezahlbare Vollformat Kamera

Vain runko 13.10.2021 tekijä igq1 (Saksa)

Die Sony A7 ist, auch wenn sie inzwischen schon älter ist und Nachfolger hat, eine gute, bezahlbare Vollformat Kamera. Tests findet man dazu im Internet.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Preis/Leistung stimmen

Vain runko 13.10.2021 tekijä HPMerx (Saksa)

Nicht die Schnellste aber die Bilder sind ausgezeichnet.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
04.02.2022

Hi HPM59,
danke für deine Rückmeldung. Wir werden sie für die künftige Produktentwicklung weitergeben, insbesondere im Hinblick auf die Geschwindigkeitsleistung.
Radwa @Sony DE

0

My best camera so far

Vain runko 13.10.2021 tekijä JRW63 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this camera for the eye focus feature and I love it. It’s very clever and couldn’t be happier.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Kamera

Vain runko 13.10.2021 tekijä Darleen (Saksa)

Vor über einem Jahr habe ich mir die A7 gekauft und ich muss sagen. Ich war noch nie so begeistert von einer Kamera. Die Fotos sehen einfach nur Schaf und schön aus, die Bedienung ist ebenfalls einfach und mehr will ich eigentlich nicht von einer Kamera. Seit dem ich diese Kamera habe, ist meine Liebe zum Fotografieren und Filmen um einiges gestiegen denn nun habe ich eine zuverlässigere Kamera. Was beim Filmen manchmal etwas out of focus gerät (jedoch liegt das am objektiv und nicht zwangsläufig an der Kamera selbst). Allen im allen eine sehr gute Kamera, auch für Einsteiger und auch zur heutigen Zeit. Die A7 ist schon relativ alt, aber hat ihren Glanz dennoch nicht verloren.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
20.01.2022

Hi Darleen,
es freut uns zu hören, dass du mit deiner Kamera zufrieden bist. Danke für dein Feedback. Wir werden es für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben, insbesondere im Hinblick auf die Fotos. Nützliche Tipps zum Scharfstellen von bestimmten Motiven kannst du unter folgendem Link finden: https://bit.ly/357JIR0 (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

gut, aber

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 13.10.2021 tekijä Graukopf55 NDH (Saksa)

Die A7 ist gut für Einsteiger und Fotografen die eine bessere Qualität der Fotos als vom Handy wünschen. Ich habe sie gegen die A7M3 eingetauscht, weil meine Anforderungen mit dem Fotografieren gewachsen sind.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super camera empfehlenswert

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 13.10.2021 tekijä Ibi Habibi (Saksa)

Das gerät ist sehr gut in der verarbeitung, handlich ,man kann es sehr gut in drr Hand halten,das design ist sehr freundlich in der Bedienung auch sehr verständlich. Ich würde nur von Sony alpha meine zukünftige cameras kaufen und hoffe ,dass sie den preis oder preise ein wenig nach unten drücken Ende und Danke

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima

Vain runko 13.10.2021 tekijä 54ivano (Italia)

Sono ormai qualche mese che uso la A7III e posso dire che è meravigliosa ,sono rimasto impresso dell'uso agli alti iso .Il menu' è un po complicato ,ma aiuta il menu' personalizzato.Sono molto soddisfatto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Traumhafter und günstiger Einstig ins Vollformat

Vain runko 13.10.2021 tekijä NoLo90 (Saksa)

Für die meisten Zwecke der normalen Fotografie geeignet. Ich setze sie in der professionellen Sportfotografie einend auch hier sind Fokus und Seriengeschwindigkeit ok.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nicht mehr State of the Art !

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 13.10.2021 tekijä Martin_RS (Saksa)

habe die Kamera nach 5 Jahren wieder gekauft und war total enttäuscht. Die Qualität unterscheidet sich erheblich von einem der frühen Modelle zur Markeinführung. Ich habe die Kamera nach 2 Monaten wieder weiterverkauft und mir ein aktuelles Modell eines anderen Herstellers gekauft. Bin gespannt ob diese Bewertung gepostet wird.

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
15.02.2022

Hi Martin,

Vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du mit dem Gerät nicht zufrieden warst.
Wir leiten es bezüglich der Qualität intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)

Hadir @Sony DE

0

All you need from a full frame mirrorless

Vain runko 13.10.2021 tekijä CesarI (Yhdistynyt kuningaskunta)

I purchased this as a trial to see how it matches my Canon equipment. I was totally impressed with the quality of the pictures and build. I use this with a combination of Sony, Zeiss and Leica lenses. This particular camera is compact and light and offers considerable customisation features, to help avoid using the complex default menus. I was so impressed with this one that I sold all my Canon gear and bough a second Sony high resolution Alpha 7R These camera provide excellent value for money when compared with the latest offering from Canon with eye watering prices..

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo corpo macchina

Vain runko 13.10.2021 tekijä DMM21 (Italia)

Ho acquistato questa macchina per poter avere una FF che nei pesi e negli ingombri fosse paragonabile ad una APSC e così è stato. Eccellente gamma dinamica, il mirino, pur essendo piccolino, è assolutamete utilizzabile.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Appareil polyvalent et performant

Vain runko 13.10.2021 tekijä PSVS (Ranska)

Très bon appareil, avec des qualités indéniables : la stabilisation intégrée et un auto-focus de compétirion.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottima

Vain runko 27.09.2021 tekijä pacos (Italia)

acquisto azzeccato la consiglio a tutti i professionisti sia video che foto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gute Qualität

Vain runko 15.09.2021 tekijä Aujust 53 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sehr gute Qualität der Bilder. Handfestes Gehäuse.Verständliche Bedienung. Gewicht ist angemessen.Habe eine A230, A58, A77, A6000 und nun die A7. Die A7 ist bestens für alle Bereiche der Fotografie geeignet

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

superb camera

Vain runko 09.09.2021 tekijä photo fred (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

this camera takes great pictures and its size makes it easy to handle I am very pleased with it.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottima maneggevolezza

Vain runko 17.08.2021 tekijä lordbisnes (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Non credevo che una camera talmente tecnologica potesse sposarsi con delle ottiche totalmente analogiche

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottime funzionalità

Vain runko 03.08.2021 tekijä Leone7 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Prodotto molto valido, menù molto maneggevole sono veramente soddisfatto per l'acquisto fatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Buono/ottimo sotto tutti gli aspetti

Vain runko 19.07.2021 tekijä Alma942 (Italia)

Comperato due mesi or sono. Molto soddisfatto anche se non ho fatto una conoscenza completa

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima fotocamera con qualche ma ...

Vain runko 14.07.2021 tekijä Sebymihai98 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Fotocamera pazzesca con qualche piccola mancanza su lato video. Questa non vuole essere una vera e propria recensione ma una impressione a caldo !

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Qualità del file spettacolare

Vain runko 13.07.2021 tekijä Astraman (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho avuto parecchie mirrorless anche medio formato questa è quella che mi ha dato una qualità di immagine più equilibrata e incisa

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super leicht in der Hand und sehr stabil

Vain runko 11.07.2021 tekijä Jenno112 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vor einem Monat spontan bei saturn gesehen sofort zugegriffen hat mich sofort überzeugt

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zufrieden

Vain runko 09.07.2021 tekijä Ali Salameh (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bei einem Defekt wurde es schnell repariert und zurückgeschickt. Komplett kostenlos. Es wurde vollständig von der Garantie übernommen.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima per iniziare ma con funzionalità premium

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 01.07.2021 tekijä Valeriaux (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

L'ho comprata due anni e mezzo fa come prima fotocamera. Volevo un prodotto con alcune caratteristiche professionali ma a un prezzo accessibile. Il sensore full frame e un'ottima qualità di immagine mi hanno convinto a comprarla, pur essendo uscita abbastanza anni fa. Sono rimasto sempre soddisfatto, e non ho ancora alcuna intenzione di cambiarla. Qualità costruttiva e di immagine ottima, autofocus ok e obiettivo kit di buona qualità e con una buona copertura di lunghezza focale.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

manca qualcosa nella sezione video

Vain runko 18.06.2021 tekijä tonyx56 (Italia)

ho comprato questa macchina ieri 17-06-2021 la scopriremo

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

FANTASTICA

Vain runko 01.06.2021 tekijä dionigisodaphotographer (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Una macchina fantastica, soddisfa tutte le mi esigenze sia sulle foto che sul video.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Camera but very hard to maintain!!

Vain runko 30.05.2021 tekijä Nomadxx (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I have this camera since 2017 as you can imagine after some years every equipment breaks here and there. Unfortunately for the SONY A7 some parts aren’t manufactured anymore so if it breaks you will just remain with an expensive broken camera. If you are considering to spend all this money in a camera, maybe look into other options!! I am very disappointed at this, as I now have a perfectly working camera missing 2 small things that I can’t find anymore.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Optical steady shot stabilisation

Vain runko 27.04.2021 tekijä Hawk3663 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I have had this camera three weeks and found the quality of photos excellent.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Preis / Leistung passt

Vain runko 21.04.2021 tekijä kaychen (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ich habe den Umstieg von der Sony Alpha 57 auf die Alpha 7 nicht bereut, Preis / Leistung passt

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Portability

Vain runko 18.04.2021 tekijä Mary86 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I decided to buy the Sony A7C for one fundamental reason: weight. I was looking for a full frame camera which I could bring with me wherever I go. For me it was important that was a full frame and Sony tick all the boxes. Very glad I bought it.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony A7iii + Fe 24-105

Vain runko 11.04.2021 tekijä Fotofan52 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich komme von einer sehr guten APS-C Kamera mit ebenfalls 24 MP. Das Vollformat bringt m. E. einen Qualitätsvorteil und das Objektiv trotz Anfangsblende von 4 ein schönes Bokeh. Ich schätze die Flexibilität dieser Kombination - und nehme dafür einen Gewichts- Zuwachs in Kauf. Mir gefällt der große, helle Sucher und die Farbwiedergabe. Die vielfältigen Einstellmöglichkeiten des Menüs werde ich wohl nie ausschöpfen - aber man kann ja auf die persönlich bevorzugten Einstellungen leicht zugreifen bzw. diese in einem persönlichen Menü zusammenfassen. - Nach relativ kurzem Gebrauch bin ich gespannt, wie sich die Sache weiterentwickelt, z. B. mit einem weiteren Objektiv.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bewerte Technik, aber...

Vain runko 24.03.2021 tekijä Vincent07 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich hab die Sony a7 im Herbst 2019 gekauft und bin mit ihr bisher zufrieden. Was ich bemerkt habe ist, das die Bajonettaufnahme für die Objektive der Kamera etwas Spiel hat, was sich bei größeren Objektiven bemerkbar macht und deshalb die Griffpunkte lieber am Objektiv zu suchen sind und nicht bei der Kamera selbst, da es sich manchmal so anfühlt als ob das Objektiv durchhängt.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Riittänee minun tarpeisiini.

Vain runko 24.03.2021 tekijä Jusanen (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Kokemukseni ovat vielä vähäiset, joten kehuminen tai moittiminen ei ole perusteltua. Kiinnitin huomiota käyttöohjeisiin, ne vaikuttavat epäloogisilta ja vaikeilta.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Les joies du full frame avec le savoir faire sony

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 04.03.2021 tekijä Alpha 7shooter (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

L’Alpha 7 III est un boîtier incroyable autant en photo qu’en vidéo, il s’aura ravie les amateurs comme les amateurs confirmés. Cependant si vous êtes un professionnel qui a besoin de faire de l’étalonnage très avancé vous février vous tourner vers l’Alpha 7sIII si non même pour de l’étalonnage intermédiaire ce boîtier est fait pour vous, excellent en basse lumière , une grande dynamique avec les profils s-log 2 et HLG et un autofocus du tonnerre ! En bref vous allez vous amuser!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bildqualität top

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 27.02.2021 tekijä Franzi112 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Es ist schon ein älteres Modell, aber alles Nötige für gute Bilder an Bord

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Alpha 7

Vain runko 27.02.2021 tekijä JRNR (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Excellent camera. Great results. Easy to use. Lightest full frame camera I have used.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Garantiert gute Fotos!

Vain runko 25.02.2021 tekijä Axel Gerber (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bisher habe ich immer die erhofften Ergebnisse erhalten. Die Möglichkeiten der Kamera haben meine Erwartungen sogar übertroffen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Guter Einstieg in die Welt des Vollformats

Vain runko 22.02.2021 tekijä MaitreVince (Saksa)

Um mal ein "etwas anderes" review zu erstellen; Mit dieser Kamera kann man Kunst schaffen. Die Kamera mag Ihre Eigenheiten haben, neuere Modelle sind bestimmt umfangreicher und etwas cleverer, fakt bleibt: die Sony Alpha 7 mk1 ist und bleibt ein Preis-Leistungs Beast. Diese Kamera kriegt man nur schwer an seine Grenzen. Ich habe das Gefühl, ich habe mit dieser Kamera das Fotografieren neu erlernt. Unendlich Möglichkeiten, dieses Werkzeug hilft dabei. Nimmt nur paar Akkus mit, die sind wirklich fix leer - 3 Akkus langen allerdings für einen Tag. :)

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Einstiegs Kamera für die Alpha 7 reihe

Vain runko 20.02.2021 tekijä einfachdermats (Saksa)

nicht die Neuste kamera, besitze sie seit 3 jahren aber hat mit bis heute imemr gute dienste geleistet

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hervorragende Vollformatkamera

Vain runko 02.02.2021 tekijä Steffen 01071964 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich besitze diese Kamera einige Wochen und möchte diese nicht mehr missen . - Handling & Design hervorragend - Bilder sehr gut bis hervorragend -Zubehör Nicht gut finde ich ,dass kein ext. Ladegerät im Lieferumfang vorhanden ist. Akku durch Bauweise der Kamera klein mit geringer Kapazität, deshalb sollten 2 Akkus zum Lieferumfang gehören. Ich habe mir zu dieser Kamera einen Batteriegriff dazu gekauft mit zusätzlich 3 Akkus Und bin total zufrieden .

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Kamera

Vain runko 22.01.2021 tekijä Mahmoud Alahmad (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich habe mir die Kamera vor einem Monat gekauft,und bisher bin ich ganz und voll damit zufrieden, sehr empfehlenswert

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima

Vain runko 18.01.2021 tekijä Sirt75 (Italia)

Ergonomica, compatta e potente. Mi accompagna ormai da diversi anni e ne sono ancora pienamente soddisfatto. Peccato non ci sia stato un aggiornamento software per poter utilizzare il pulsante di blocco messa a fuoco presente su diversi obiettivi.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottima qualità immagini raw

Vain runko 12.01.2021 tekijä ember1948 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ho scattato già numerose foto e la qualità delle immagini è notevole

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Puoi spingerti oltre i tuoi limiti

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 10.01.2021 tekijä senaP59 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sono un “vecchio”appassionato di fotografia che ha iniziato con i bagni di sviluppo adesso completamente convertito al digitale anche grazie ad una precedente esperienza sempre Sony perché con Alpha 7 sto provando veramente il gusto di sperimentare luci e effetti che non immaginavo ritrovare nel digitale. Dall’applicazione dilettantistica allo “sfizio” da professionisti grazie alle caratteristiche del sensore e alle altre features.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nuovo utilizzatore

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 08.01.2021 tekijä marcnava (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho comprato da poco questa mia nuova fotocamera. Le prime impressioni sono ottime...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima

Vain runko 03.01.2021 tekijä Vic1959 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mi piace ma devo ancora capire bene tutte le suo possibilità di esposizione. L’unico neo è che non sono riuscito a fare la connessione con il mio IPhone.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
06.01.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci fa piacere che tu sia soddisfatto della fotocamera ILCE-7.
Per la connessione del prodotto a un iPhone o iPad, ti suggeriamo di consultare i passaggi indicati qui: http://bit.ly/3olH0Mv (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

prestazioni notevoli

Vain runko 02.01.2021 tekijä Artevisiva1982 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Eccellente per i video e molto gradevole per le foto sony ha colpito ne segno prodotto eccezionale

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Kamera!

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 28.12.2020 tekijä Certain (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bei Saturn gekauft für meine Frau und mein Hobby (Astrophotographie). Der Preis war spitze. Qualität bestens, Anwendung klasse! Meine erste Sony Kamera und bestimmt nicht die letzte! Bin sehr glücklich mit.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Overall superb camera

Vain runko 28.12.2020 tekijä Rick R2D2 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mine is the older model so alot wiil have changed but it was considerably cheaper. Being mirror less keeps it very light & compact for such a high end & capable camera. Bought it eventually to use for astrophotography so wanted a full frame sensor. Only criticisms so far are the usual: screen doesn't pivot round and you cannot run it on external power. Also it doesn't save images as RAW but uses Sony's version ARW. Not sure though if this will make much practical difference yet. One big thing though & reason for 4 not 5 stars is the appalling app for connecting to a phone or pc. I still haven't managed to connect it yet so no easy way to transfer images.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
04.01.2021

Hi Rick R2D2,

Thank you for your review.

We’re glad to learn that you are overall happy the performance of the camera. This model is RAW compatible and the ARW is one of the extensions for RAW file codecs, and you can find more information here: http://bit.ly/391N8Df. You can access the RAW files by using the Imaging edge for MAC and Windows PC by following the link here: http://bit.ly/2LiGAHQ. You can also find the recommend computer environment here as well: http://bit.ly/2MuDBNk. We recommend that you contact us to provide us with more information regarding the phone to PC connection so that we can help using the details in the following link: http://bit.do/eQfRM.

Sony Support Team

0

Easy to use

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 23.12.2020 tekijä JOHN1310 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this to get into photography. What made me choose this camera was the ease of use of the functions and the support from Sony

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony A7

Runko + 28–70 mm:n zoom-objektiivi 22.12.2020 tekijä Dave and dogs (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Just been over a week !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hervorragende Kamera mit überragendem Objektiv

Vain runko 21.12.2020 tekijä klefarina (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich bin derzeit noch in der Übungsphase. Die Kamera hat sehr umfassende Funktionen, für die eine Umstellungsphase eingerechnet werden muß.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Satisfied Customer!

Vain runko 15.12.2020 tekijä LilCA (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I am happy with this product. It is portable and lightweight enough, which what I was looking for.

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super fonctionnalités

Vain runko 11.12.2020 tekijä Théo 49 (Ranska)

je l'ai acheté d'occasion il est très maniable de plus j'apprécie le plein format

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima Macchina.

Vain runko 11.12.2020  (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sono un videoreporter di cronaca. Sto tutto il giorno con una camera in mano a riprendere momenti di vita. Nel tempo libero videomaker per passione. Questa macchina, la Sony Alpha A7m3, è veramente un prodotto valido. Ottimo per creare contenuti di qualità. Molto versatile e ben pensata nella costruzione per lo scopo.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Una bella cabrio sportiva

Vain runko 09.12.2020 tekijä Mr Foffo (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Come da titolo, è una gran macchina, un cavallo di razza e come tutti i cavalli di razza ha tanti pregi e anche i suoi difetti; la uso da poco e dopo 15 anni di canon quindi c'è ancora tanto disorientamento tra i menu, primo difetto (macchinosi, poco comprensibili e messi rigorosamente in ordine sparso), l'impugnatura (ma è una mirrorless, se compri una cabrio due posti appunto, lo sai prima) e quel pulsante di sblocco per il cambio ottiche (per favore, datemi il nome e la grandezza delle dita del progettista.... ) Gamma dinamica veramente notevole , nei controluce da il meglio, e i "soliti" elogi sulla Messa a fuoco , impressionante. Sicuramente ora sul mercato rispetto alla sua presentazione, ha dei validi concorrenti ma lei nel frattempo è scesa nel costo d'acquisto e quindi ancora più valida tenerla in considerazione

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
14.12.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti informiamo che la fotocamera in questione è compatibile con l'impugnatura VG-C1EM e gli altri accessori indicati qui: https://bit.ly/2JZNhOM (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

Amazing low light performance

Vain runko 05.12.2020 tekijä Davincy (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I really like to use this camera for astrophotography

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta