FE 135mm F1.8 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL135F18GM

SVH

2 100,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
135
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
202,5
Objektiivin ryhmät/osat
10–13
Kuvakulma (35 mm)
18゚
Kuvakulma (APS-C)
12゚
Suurin aukko (F)
1,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,7 m (2,3 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,25
Suodattimen halkaisija (mm)
82
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (integroitu runkoon)
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
Yhteensopimaton
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
Yhteensopimaton
Suojuksen tyyppi
Pyöreä, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (S x P)
89,5 x 127 mm (3-5/8 x 5 tuumaa)
Paino
950 g (33,6 oz.)

Laatikon sisältö

  • Suojus (malli): ALC-SH156
  • Objektiivin etusuojus: ALC-F82S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Kiinteän polttovälin F1.8 135 mm -objektiivi, jossa huikea tarkkuus, boke-sumennus ja automaattitarkennus

Sonyn edistyneintä optiikkaa hyödyntämällä on kehitetty suuriaukkoinen kiinteän polttovälin teleobjektiivi, joka tuottaa tarkkuutta aukon koon ollessa jopa F1.8, sekä boke-sumennuksen, joka on G Master -sarjan tunnusmerkki.

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

XA- ja Super ED -elementit tuottavat suuren tarkkuuden jopa aukolla F1.8

Edistyneeseen optiseen rakenteeseen tarkasti sijoitettu XA (extreme aspherical) -elementti sekä Super ED (extra-low dispersion)- ja ED-lasielementti korjaavat tehokkaasti poikkeamia, kun taas poikkeamien korjaustoimia täydentävä kelluva tarkennusjärjestelmä takaa, että suurin mahdollinen tarkkuus säilyy kuvan reunoille asti objektiivin koko tarkennusalueella.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Suuri, kaunis ja luonnollinen boke-sumennus

XA-elementtien erinomainen pintatarkkuus, pallopoikkeaman huolellinen hallinta suunnittelu- ja valmistusvaiheissa sekä 11-lamellinen pyöreä himmenninaukko tuottavat pehmeän ja tyylikkään G Master -boke-sumennuksen. Tämä tuo esiin kaikki 135 mm:n F1,8-objektiivin kapean syväterävyyden luovat mahdollisuudet.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Väripoikkeamien hallinta ED-lasielementeillä

Strategisesti sijoitettu Super ED- ja ED-lasielementti kompensoivat aksiaalisia väripoikkeamia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia suuriaukkoisissa teleobjektiiveissa. Tuloksena on vaikuttava terävyys. Tarkkuuden tehostamisen lisäksi kokoonpano ehkäisee värivirheitä, joita voi esiintyä taustan ja etuosan boke-sumennuksessa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Nano AR -pinnoite estää heijastumia

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite poistaa tehokkaasti sisäisten heijastusten aiheuttamat heijastumat ja haamukuvat, jotta kontrasti ja selkeys ovat optimaaliset mahdollisimman monissa kuvaustilanteissa. (1. Nano AR -pinnoite / 2 Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Etu- ja takaosan lineaariset XD-moottorit takaavat nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen

Sonyn innovatiivisilla lineaarisilla XD (extreme dynamic) -moottoreilla on tärkeä tehtävä, sillä ne mahdollistavat tarkennuksen säilyttämisen liikkuvissa kohteissa, kuten lavaesiintyjissä, nopeasti, tarkasti ja luotettavasti. Automaattitarkennuksen hallinta on hiljaista ja tärinä vähäistä.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Kestävä ja kevyt magnesiumseos

Objektiivin runko on valmistettu kestävästä ja kevyestä magnesiumseoksesta. Seoksen kovuus takaa optisen tarkkuuden ja luotettavuuden, ja keveys pienentää yksikön kokonaispainoa.

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Hylkii pölyä ja kosteutta – toimii luotettavasti vaativissa ympäristöissä

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa luotettavan toiminnan haastavissa olosuhteissa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Erinomainen reagoivuus ja lineaarinen tarkennuksen ohjaus

Tarkennusrenkaan lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus mahdollistaa tarkan hallinnan ja välittömän vasteen valokuvien ja videoiden manuaalisessa tarkennuksessa. Tarkennus reagoi lineaarisesti tarkennusrenkaan liikkeeseen, joten kamera seuraa käyttäjän toimia mekaanisesti kytkettyjä järjestelmiä muistuttavalla tavalla.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Mukautettavat tarkennuksen pitopainikkeet kyljessä ja päällä

Objektiivin kyljessä ja päällä on mukautettavat tarkennuksen pitopainikkeet, joita on kätevä käyttää vaaka- ja pystysuuntaisen kuvauksen aikana ja melkein mistä tahansa kulmasta käsin. Tarkennuksen pitopainikkeisiin voi määrittää automaattitarkennuksen ja muita toimintoja.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Tarkennusalueen rajain

Tarkennusalueen rajain (∞ ~ 1,5 m / 2 m ~ 0,7 m) mahdollistaa automaattitarkennuksen rajaamisen tietylle alueelle, mikä maksimoi nopeuden ja estää tarkennuksen ei-toivottuihin kohteisiin. Asetus Far (Kaukana, ∞ ~ 1,5 m) kattaa keskikokoiset, olkapäihin rajatut ja täysikokoiset muotokuvat, kun taas asetus Near (Lähellä, 2 ~ 0,7 m) sopii lähietäisyydeltä otettaviin kasvokuviin tai yksityiskohtien lähikuviin

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Etuelementin fluoripinnoite

Objektiivin etupinnan fluoripinnoite hylkii sormenjälkiä, pölyä, vettä, öljyä ja muuta likaa. Jos likaa kuitenkin tarttuu objektiiviin, sen puhdistaminen on helppoa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Vaivatonta videokuvausta

Aukkorengas tarjoaa nopeuden ja vasteen, jota tarvitaan ammattimaisessa valo- ja videokuvauksessa. Lukkiutuvalla kytkimellä aukkorenkaan lukituskohdat voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tarpeen mukaan. Kun lukituskohdat otetaan käyttöön, tuntuma renkaan säätöön on herkempi. Ne sopivatkin erinomaisesti valokuvaukseen. Kun lukituskohdat poistetaan käytöstä, aukkorengas liikkuu sulavasti ja hiljaisesti ja on ohjattavissa saumattomasti videokuvaustilanteissa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 135mm F1.8 GM

Monipuolinen tarkennus sormenpäällä

Tarkennustilakytkin mahdollistaa nopean ja sujuvan vaihdon automaattitarkennuksen (AF) ja manuaalinen tarkennuksen (MF) välillä.