Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Kuvia tuotteesta FE 14 mm f/1,8 GM
G Master
Lisätietoja G Master -objektiivista
Uusia näkökulmia 14 mm:n F1.8 -objektiivilla

Tämä kiinteän polttovälin laajakulmaobjektiivi tarjoaa G Master -laatua innovatiivisessa kompaktissa paketissa. Edistynyt tekniikka takaa upean tarkkuuden ja bokeh-sumennuksen myös suurimmalla F1.8-aukolla. Kun tähän lisätään tarkka automaattitarkennus ja huippukannettavuus, tuloksena on objektiivi, joka taltioi hetket uudenlaisella tavalla.

Upea 14 mm:n kiinteän polttovälin F1.8 G Master -objektiivi
FE 14 mm F1.8 GM -kuvagalleria
Kuva suuren kirjaston koristeellisista sisätiloista, joissa on käytetty useita suoria puulankkuja katossa; kuva on tarkka reunasta reunaan
Upea tarkkuus koko kuva-alueella aina F1.8-aukkoon asti

Kaksi XA (extreme aspherical) -elementtiä yhdistettynä G Master -standardien mukaiseen muotoiluun takaa upean tarkkuuden koko kuva-alueella aina suurimpaan F1.8-aukkoon asti. Yksi Super ED (Extra-low Dispersion) -elementti ja kaksi ED-lasielementtiä tekevät kuvasta huipputarkan ja selkeän ehkäisemällä värien vuotamista, ja Sonyn Nano AR II -pinnoite minimoi tehokkaasti heijastumat ja haamukuvat.

Kuva SEL14F18GM-objektiivista pideltynä oikeassa kädessä
Suuri aukko ja ultralaajat perspektiivit uskomattoman pienessä objektiivissa

Tarkat asfääriset elementit – mukaan lukien kaksi huipputarkkaa XA-elementtiä – ja innovatiivinen optinen G Master -rakenne takaavat yhdessä kahden Sonyn lineaarisen XD-moottorin kanssa suorituskyvyltään ylivertaisen ja kompaktin objektiivin, joka painaa vain 460 g. Tämä ultralaajakulmaobjektiivi kulkee mukanasi kaikkialle ja taltioi maailmaa uusista luovista näkökulmista.

Kuva tähtitaivaasta, meren takana näkyy Linnunrata
Riittävän tarkka ja kompakti upean yötaivaan kuvaamiseen

Suuren aukon ja erittäin laajan katselukulman tarjoaman monipuolisuuden lisäksi edistyksellinen optiikka ja kaareva XA-etuelementti minimoivat heijastukset tähtitaivasta ja muita yömaisemia kuvattaessa. Suurin F1.8-aukko takaa mahdollistaa hämäräkuvauksen ilman tarvetta käyttää äärimmäisen hidasta suljinnopeutta, ja kompaktin rakenteen ansiosta kuvaaminen on helppoa kaikkialla.

Kuvassa tarkennettuna pieni kukka kiven päällä metsässä etualan ja taustan ollessa sumennettuina
Pehmeä bokeh-sumennus myös laajakulmalla kuvattaessa

Tarkkojen XA-elementtien, 9-lamellisen pyöreän aukon ja poikkeamien optimaalisen hallinnan ansiosta tämä ultralaajakulmaobjektiivi tuottaa kauniin bokeh-sumennuksen ilman rengasmaisia heijastuksia. Vähimmäistarkennusetäisyys on vain 0,25 m, joten voit yhdistää dynaamisen lähikuvaperspektiivin ja laajan taustan tyylikkään bokeh-sumennuksen.

Läheltä otettu kuva henkilöstä hyppäämässä maahan
Nopea, tarkka ja hiljainen tarkennus kuvissa ja videoissa

Kaksi lineaarista XD-moottoria tuottavat riittävän tehon objektiivin tarkennusryhmien asemointiin sekä takaavat nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen, joka maksimoi E-tyypin runkojen nopeuspotentiaalin. Automaattitarkennuksen hiljaisuus ja vähäinen tärinä ovat ylivertainen etu ultralaajakulmalla kuvattaessa, ja objektiivin kannettavuus ja nopea vasteaika mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Yhdistetty tuotekuva, joka havainnollistaa objektiivin pölyä ja kosteutta hylkivää rakennetta ja fluoripinnoitetta
Huippuluotettava kumppani eri käyttökohteisiin

Etummaisen elementin lisäksi myös takaelementeissä on vettä, öljyä ja muuta likaa hylkivä fluoripinnoite, joka pitää pinnan puhtaana takimmaista suodatinta vaihdettaessa. Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa, että tämä suuriaukkoinen ultralaajakulmaobjektiivi toimii luotettavasti haastavissa ulko-olosuhteissa.

Kuva objektiivikokoonpanosta
Objektiivin rakenne

G Master -sarjan objektiivit vievät kuvan ja ilmaisun täysin uudelle tasolle suurella tarkkuudellaan ja pehmeällä bokeh-taustasumennuksellaan.

[1] XA (extreme aspherical) -linssi  [2] Asfäärinen linssi [3] Super ED -lasi [4] ED (extra-low dispersion) -lasi

SEL14G18GM:n Modulation Transfer Function
MTF-taulukko

MTF (Modulation Transfer Function) kuvaa objektiivin tehokkuutta yksityiskohtien toistamisessa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.

[1] Kontrasti (%)  [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm)  [3] Enimmäisaukko  [4] F8-aukko  [5] Tilataajuus  [6] 10 viivaparia / mm  [7] 30 viivaparia / mm  [8] Säteittäisarvot  [9] Tangenttiarvot

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet

1 Tarkennusrengas / 2. Tarkennuksen pitopainike / 3. Aukkorengas / 4. Tarkennustilan kytkin / 5. Aukkoindeksi / 6. Aukkokytkin

Yhteensopivuus: FE 14 mm F1.8 GM

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Kameran ohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta kaikkia toimintoja voi käyttää.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Ensiluokkainen G Master -sarjan ultralaajakulma-prime-objektiivi

  • XA-elementit, Super ED -lasi ja kaksi ED-lasia takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla.

  • Suuri aukko ja ultralaajat perspektiivit uskomattoman pienessä objektiivissa

  • Lineaariset XD-moottorit takaavat erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus

  • Tarkennuksen pitopainike ja muut toiminnot vastaavat ammattikuvaajien tarpeisiin

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,25 m (0,82 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,1
Suodattimen halkaisija (mm)
-
Paino
460 g (16,3 oz)

Laatikon sisältö

Objektiivin etusuojus: mukana toimitettava, Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM, Pehmeä kotelo, Suodatinmalli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide