Siirry sisältöön

Sony ja ympäristö

Tavoitteena puhdas ympäristöjalanjälki

Sonyn tuotteiden ympäristöystävälliset ominaisuudet

Sony pyrkii vähentämään laajan tuotevalikoimansa ympäristövaikutuksia. Tämä näkyy kompakteina, kevyinä ja energiatehokkaina malleina, jotka vähentävät resurssien- ja virrankulutusta, sekä kierrätysmateriaalien hyödyntämisenä. 

Todellista energiansäästöä virtuaalimaailmassa

Suorituskykyinen PlayStation® antaa ihmisten tutustua upeisiin uusiin maailmoihin. Tosimaailmassa tarvitaan kuitenkin yhä enemmän keinoja vähentää ympäristövaikutuksia. Tässä kerromme, miten Sony pyrkii säästämään energiaa ja resursseja.

Resurssien säästäminen kuulostaa hyvältä

Mobiilituotteiden innovatiiviset toiminnot ja muotoilut saavat tulevaisuuden näyttämään valoisammalta. Xperia™ Ear on yksi näistä tehokkaista tuotteista. Katso, miten markkinoiden laajentuminen on tasapainossa ympäristötietoisuuden kanssa.

Tutustu Sonyn tuotteisiin ja niiden ympäristöystävällisiin toimintoihin

Sonyn ympäristötekniikka

Sony kehittää ympäristötekniikoita ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Täynnä hyviä ominaisuuksia

Sony kehitti sisäisellä muistilla varustetun täyden kennokoon pinorakenteisen CMOS-kennon täydentämään α9-kameran tehokkaita toimintoja. Näin saatiin aikaan entistä pelkistetympi ja pienikokoisempi ammattitasoinen kamera

Kuva: Sony α9.
Kierrätysmuovin edelläkävijä

Kierrätysmuovin edelläkävijä

Sony on vähentänyt uusiutumattomien materiaalien käyttöä kehittämällä uusia tuotteita varten kierrätettävän SORPLAS™-muovin, joka on sekä ympäristöystävällistä että kestävää.

Parempi kuuntelukokemus kierrätysmateriaaleilla

Kierrätysmuovin käytön lisääminen on osa Sonyn ympäristösuunnitelmaa ja olemattoman ympäristöjalanjäljen saavuttamista. Sony esittelee uuden kierrätysmuovin, jota hyödynnetään laitteiden äänenlaadun kehittämisessä.

Kierrätysmuovi: osa musiikkiasi

Sonyn maailmanlaajuiset ympäristötoimet

Kaikki Sony-konsernin yhtiöt ympäri maailmaa ovat mukana tukemassa paikallisille yhteisöille mukautettuja ympäristötoimia.

Kuva osallistujista mehiläiskojulla Road to Zero -yhteistyötä ja YK:n Aichi-tavoitteita koskevalla opastetulla kierroksella.

Eurooppa

Mehiläispesien rakentamista luonnon monimuotoisuuden puolesta

Shanghai Suoguang Electronicsin työntekijät vihreällä pyöräretkellä Hengsha Islandilla.

Kiina

Pienen hiilijalanjäljen reissu: Pyöräily-/kävelyaktiviteetit Kiinassa

50 cm:n levyinen Sound Bar on noin puolet edeltäjänsä leveydestä. Se on helppo asentaa myös kapeille TV-jalustoille.

Japani

Pienempi, luonnonvaroja säästävä Sound Bar

Morita Building sijaitsee historiallisella Studio Lotilla Culver Cityssä, Kaliforniassa.

Pohjois-Amerikka

Morita Building tavoittelee LEED-sertifikaattia

Lapsia Sonyn kojulla kuuntelemassa asiaa kierrättämisestä.

Latinalainen Amerikka

Sony Inter-American (S.A.) oli paikalla Festi Harpia 2017 -tapahtumassa tukemassa luonnon monimuotoisuuden suojelemista.

Istutustapahtuma viljelysmaalla heinäkuussa 2016.

Pan-Aasia

Sony India tukee Trees for Life -metsiensuojeluprojektia

Sonyn ympäristötoimia käsittelevät videot

Angry Birds – kansainvälinen onnellisuuden päivä

YK:n kansainvälisen onnellisuuden päivän kunniaksi Sony Pictures ja Angry Birds edistävät yhteishankkeessaan onnellista maapalloa ja tukevat ilmastonmuutoksen vastaisia toimia.

Toimitusjohtajan viesti

Ympäristöhankkeemme siirtyvät seuraavaan vaiheeseen

Nykyään yhtiöiden näkökanta ympäristöasioihin on yksi asiakkaiden valintakriteereistä tuotteiden ostamisessa. Ympäristöhankkeet ovatkin Sonylle erittäin tärkeitä.

Sony jatkaa ympäristötoimiaan, joiden pohjana toimii ympäristöjalanjäljen nollakokoon tähtäävä Road to Zero -suunnitelma. Ympäristöystävällisyytemme parantamiseksi olemme nyt julkaisseet Green Management 2020 ‑ympäristötavoitteemme budjettivuodelle 2020. Matkalla kohti näitä tavoitteita kaikki konsernin osastot niin viihde- kuin elektroniikkapuolellakin hyödyntävät omia vahvuuksiaan suunnitelman toteuttamisessa.

Sony-konserni on nyt siirtynyt ympäristötoimiensa seuraavaan vaiheeseen. Sony on sitoutunut tarjoamaan tuotteita, palveluita ja sisältöä, jotka herättävät ja tyydyttävät asiakkaidemme uteliaisuuden kaikkialla maailmassa. Tämän lisäksi tavoittelemme kaikkien liiketoimintojemme ympäristöjalanjäljen nollaamista Road to Zero ‑ympäristösuunnitelmamme kautta.

Kazuo Hirain allekirjoitus

Kazuo Hirai

Sony Corporationin toimitusjohtaja

Road to ZERO

Sonyn ympäristösuunnitelma

Sony-konsernin yhtiöt luoman Road to Zero -ympäristösuunnitelman tavoitteena poistaa ympäristövaikutukset kokonaan. Suunnitelma on nähtävissä erityisessä sivustossa.

CSR REPORT 2017 -logo

CSR-raportti

CSR-raportti, jossa kerrotaan Sonyn keskeisimmistä CSR-toimista.

Käyttömaan säädökset ja muut tiedot

Lue maasi säädöksiin liittyvistä tiedoista, jotka koskevat Sony-tuotteita.