Sony ja ympäristö

Tavoitteena puhdas ympäristöjalanjälki

Sonyn tuotteiden ympäristöystävälliset ominaisuudet

Sony pyrkii vähentämään laajan tuotevalikoimansa ympäristövaikutuksia. Tämä näkyy kompakteina, kevyinä ja energiatehokkaina malleina, jotka vähentävät resurssi- ja virrankulutusta, sekä kierrätysmateriaalien hyödyntämisenä.

Monipuolisempi, vähemmän materiaalia

Sonyn insinöörit ovat aina tehneet yhteistyötä videokuvaajien kanssa, eikä VENICE ole poikkeus. Kompakti videokamera on yhtä laadukas ja kestävä haastavissa kuvausolosuhteissa kuin edeltäjänsä, mutta sen valmistukseen käytetään vähemmän materiaaleja.

Tutustu Sonyn tuotteisiin ja niiden ympäristöystävällisiin toimintoihin

Sonyn ympäristötekniikka

Sony kehittää ympäristötekniikoita ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Täynnä hyviä ominaisuuksia

Sony kehitti sisäisellä muistilla varustetun täyden kennokoon pinorakenteisen CMOS-kennon täydentämään α9-kameran tehokkaita toimintoja. Näin saatiin aikaan entistä pelkistetympi ja pienikokoisempi ammattitasoinen kamera

Tutustu Sonyn tuotteisiin ja niiden ympäristöystävällisiin toimintoihin

Sonyn maailmanlaajuiset ympäristötoimet

Kaikki Sony-konsernin yhtiöt ympäri maailmaa ovat mukana tukemassa paikallisille yhteisöille mukautettuja ympäristötoimia.

Kuva: Sony – yhdessä merien tulevaisuuden puolesta
Sony – yhdessä merien tulevaisuuden puolesta

Koska Sony käyttää muovia tuotteissaan ja liiketoiminnassaan, Sonyn työntekijät ympäri maailmaa ovat yhdistäneet voimansa merien muovisaasteen vähentämiseksi.

Kuva: Etsimässä uudenlaista läpimurtoa
Etsimässä uudenlaista läpimurtoa

Sony-konserni lisää uusiutuvan energian käyttöä pyrkimällä tasapainoon paikallisten olosuhteiden ja luonnonvarojen suhteen.

Kuva Japanista
Japani

Sonysta ensimmäinen japanilainen yritys, joka on saavuttanut CDP:n Climate Change -ohjelmassa A-luokituksen viisi vuotta peräkkäin

Kuva Euroopasta
Eurooppa

Aurinkopaneeleiden asennusta Itävallassa ympäristön suojelemiseksi

Kuva Kiinasta
Kiina

Muoviroskien yhteissiivousta merenrannoilta Kiinassa

Kuva Tyynenmeren Aasiasta
Pan-Aasia

Sonyn ekologisen ostoskassin suunnittelukilpailu Indonesiassa

Kuva Pohjois-Amerikasta
Pohjois-Amerikka

Sonyn suurimmat aurinkopaneelit Pohjois-Amerikan alueella

Kuva Latinalaisesta Amerikasta
Latinalainen Amerikka

Vuoden 2019 ”Festi Harpia” -tapahtumassa puhutaan monimuotoisuuden merkityksestä

Sonyn ympäristötoimet

YK ja PlayStation® luovat virtuaalikokemuksen ilmastonmuutoksesta

YK:n ympäristöohjelma (UNEP) ja Sony PlayStation ovat yhdessä luoneet vangitsevan virtuaalitodellisuuskokemuksen, joka on suunniteltu lisäämään maailmanlaajuista tietoisuutta ilmastoystävällisestä elämäntavasta. Katsojat kohtaavat keskimääräisen hiilijalanjäljen todellisessa koossa 360 asteen ympäristössä.

Toimitusjohtajan viesti

Ympäristöhankkeemme siirtyvät seuraavaan vaiheeseen

Nykyään yhtiöiden näkökanta ympäristöasioihin on yksi asiakkaiden valintakriteereistä tuotteiden ostamisessa. Ympäristöhankkeet ovatkin Sonylle erittäin tärkeitä.

Sony jatkaa ympäristötoimiaan, joiden pohjana toimii ympäristöjalanjäljen nollakokoon tähtäävä Road to Zero -suunnitelma. Ympäristöystävällisyytemme parantamiseksi olemme nyt julkaisseet Green Management 2020 ‑ympäristötavoitteemme budjettivuodelle 2020. Matkalla kohti näitä tavoitteita kaikki konsernin osastot niin viihde- kuin elektroniikkapuolellakin hyödyntävät omia vahvuuksiaan suunnitelman toteuttamisessa.

Sony-konserni on nyt siirtynyt ympäristötoimiensa seuraavaan vaiheeseen. Sony on sitoutunut tarjoamaan tuotteita, palveluita ja sisältöä, jotka herättävät ja tyydyttävät asiakkaidemme uteliaisuuden kaikkialla maailmassa. Tämän lisäksi tavoittelemme kaikkien liiketoimintojemme ympäristöjalanjäljen nollaamista Road to Zero ‑ympäristösuunnitelmamme kautta.

Kenichiro Yoshidan allekirjoitus
Kenichiro Yoshida

Sony Corporationin toimitusjohtaja

Käyttömaan säädökset ja muut tiedot

Lue maasi säädöksiin liittyvistä tiedoista, jotka koskevat Sony-tuotteita.