FE 24–70 mm F2,8 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL2470GM

SVH

2 600,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
24–70 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
36–105 mm
Objektiivin ryhmät/osat
13 / 18
Kuvakulma (35 mm)
84°–34°
Kuvakulma (APS-C)
61°-23°
Suurin aukko (F)
2,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,38 m
Suurin suurennussuhde (x)
0,24 x
Suodattimen halkaisija (mm)
82 mm

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
87,6 x 136 mm
Paino
886 g

Laatikon sisältö

  • Suojus (ALC-SH141)
  • Objektiivin etusuojus (ALC-F82S)
  • Objektiivin takasuojus (ALC-R1EM)
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Vakio-zoomin uusi aikakausi

Tinkimätöntä muotoilua ja tekniikkaa – uudessa zoom-objektiivissa on muuttumaton F2,8-aukko. Objektiivi vastaa nykyisten ja tulevien suuren tarkkuuden kamerarunkojen suorituskyvyn vaatimuksiin. Tämä vertaansa vailla oleva vakio-zoom kattaa 24–70 mm:n polttovälialueen ja on loistava valinta laadukkaisiin muotokuviin, maisemakuviin ja muihin otoksiin.

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Erinomainen tarkkuus ja boke-sumennus

Äärimmäisen asfäärinen XA-objektiivielementti, jonka pintatarkkuus on täysin omaa luokkaansa, takaa kuva-alan tarkkuuden ja yksityiskohtaisuuden koko zoomausalueella. Sen avulla voidaan myös saavuttaa tasaisen pehmeä boke-sumennus, joka voi toimia voimakkaana ilmaisukeinona eri kuvaustilanteissa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Luonnolliset piirto-ominaisuudet ja värit

Korkeimpien standardien vaatimusten mukaisesti suunnitellut optisen polun ED (Extra-low-Dispersion)- ja Super ED -lasielementit auttavat luomaan todentuntuisen ja luonnollisen kuvamaailman ilman luonnottomia värejä. Elementit pitävät huolen siitä, ettei aksiaalisia ja sivuttaisia väripoikkeamia pääse syntymään, ja ne tuottavat uskomattomia vivahteita ja yksityiskohtia subjektiivisen tarkkuuden maksimoinnilla. 

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Kirkas, nopea F2,8 kaikilla polttoväleillä

Muuttumattoman F2,8-enimmäisaukon avulla valotusasetukset on helppo säilyttää ennallaan koko zoomausalueella, jolloin voit ylläpitää hämärätilan ominaisuuksia ja valotusaikaa. Erinomainen kuvanlaatu millä tahansa aukolla tai polttovälillä

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Salamannopea tarkennus

Direct Drive SSM (DDSSM) -järjestelmä sijoittaa suuren aukon objektiivit äärimmäisen tarkasti ja vähentää epätoivottuja liikkeitä. Edistyksellinen hallintajärjestelmä ja viimeistellyt algoritmit puolestaan tehostavat automaattitarkennuksen nopeutta. DDSSM on myös tasainen ja hiljainen, minkä vuoksi se sopii niin valokuvien ottamiseen kuin videokuvaukseen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Kaunis boke-sumennus 9-lamellisella aukolla

Objektiivin kaunista boke-sumennusta tukee 9-lamellinen pyöreä aukko, joka luo pehmeyttä mutta myös luonnollisen korostuksen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Erinomainen selkeys ja kontrasti

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite vähentää epätoivottuja heijastuksia, jotka aiheuttavat heijastumia ja haamukuvia etenkin taustavalaistuissa olosuhteissa. Tuloksena on suuren kontrastin selkeä kuva, jossa näkyy mustien sävyjen koko skaala. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Monipuolinen tarkennus sormenpäällä

Kyky mukautua nopeasti muuttuviin kuvaustilanteisiin voi olla avain sen täydellisen kuvan ottamiseen. Optimaalisesti sijoitetut manuaalisen/automaattisen tarkennustilan kytkin ja tarkennuksen pitopainike tarjoavat monipuoliset, ammattitasoiset hallintaominaisuudet, jotka sopivat eri kuvauskohteille ja ympäristöille. 

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Zoomin lukitus parantaa kannettavuutta

Zoom-objektiivit voivat harmillisesti joskus laajentua oman painonsa vuoksi kuljetuksen aikana, mikä lisää tahattomien vahinkojen mahdollisuutta. Zoomin lukituskytkin on yksinkertainen ja varma tapa lukita zoomausmekanismi kuljetuksen ajaksi.

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Suojuksen lukitus ja vapautus

Suojuksen lukitusmekanismi estää suojusta irtoamasta tahattomasti sijainnista toiseen siirryttäessä. Vapautuspainikkeen ansiosta suojus on helppo poistaa ja asettaa takaisin paikalleen aina tarvittaessa.

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Pöly- ja kosteussuoja takaavat parhaan mahdollisen suojauksen ja luotettavuuden muuttuvissa käyttöolosuhteissa. Kuvaa rauhallisin mielin tihkusateessa ja tuulessa.

Lue lisää