FE 24mm F1.4 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL24F14GM

SVH

1 650,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
24
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
36
Objektiivin ryhmät/osat
10–13
Kuvakulma (35 mm)
84゚
Kuvakulma (APS-C)
61゚
Suurin aukko (F)
1.4
Pienin aukko (F)
16
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,24 m (0,79 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,17
Suodattimen halkaisija (mm)
67
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (integroitu runkoon)
Suojuksen tyyppi
Terälehden muotoinen, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
75,4 x 92.4 mm (3 x 3-3/4 tuumaa)
Paino
445 g (15,7 oz.)

Laatikon sisältö

  • Suojus (malli): ALC-SH154
  • Objektiivin etusuojus: ALC-F67S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Upea F1.4-tarkkuus kiinteän polttovälin objektiivilla

Huipputekniikka takaa G Master -sarjan suorituskyvyn, tasaisen tarkkuuden ja pehmeän, luonnollisen boke-sumennuksen myös suurella F1.4-aukolla. Objektiivi on kompakti ja luokkansa kevyin, joten sitä on kätevä kuljettaa E-tyypin rungon mukana. Sen automaattitarkennusmoottori on nopea ja tarkka, ja itse objektiivi on erittäin helposti hallittava ja luotettava, joten se on erinomainen valinta ammattilaisille.

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Erinomainen tarkkuus kulmasta kulmaan

Optisen rakenteen kaksi XA (extreme aspherical) -elementtiä takaavat G Master -mallin suuren tarkkuuden koko kuva-alalla. Kolme ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä vähentävät tehokkaasti väripoikkeamia. Nämä optiset innovaatiot vähentävät heijastuksia, jotta pistemäiset valonlähteet toistuvat oikein.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Väripoikkeamien hallinta ED-lasielementeillä

Objektiivin optisen polun ED (Extra-low Dispersion) kolme lasielementtiä minimoivat aksiaaliset ja sivuttaiset väripoikkeamat ja säilyttävät koko kuvan optimaalisen terävyyden.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Huippuluokan optinen muotoilu toistaa pistemäiset lähteet uskollisesti

Optinen huippumuotoilu, joka sisältää kaksi tarkkaa XA-elementtiä, vähentää suuriaukkoisissa objektiiveissa yleisiä heijastuksia. Heijastus voi levittää pistemäisiä valonlähteitä luonnottomasti, mikä näyttää hiukan siltä kuin lintu levittäisi siipiään ja korostuu kuvan reuna-alueilla. Pistemäisten valonlähteiden toistuminen luonnollisena on erityisen tärkeää esimerkiksi kuvattaessa tähtiä tai öisiä kaupungin valoja.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Nano AR -pinnoite estää heijastumia

Alkuperäinen Nano AR -pinnoite poistaa tehokkaasti sisäisten heijastusten aiheuttamat heijastumat ja haamukuvat, jotta kontrasti ja selkeys ovat optimaaliset mahdollisimman monissa kuvaustilanteissa. (1. Nano AR -pinnoite / 2 Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Kompakti ja kevyt muotoilu

Uusi optinen suunnittelu pienentää objektiivin halkaisijaa käyttämällä kahta XA-elementtiä, joista toinen etummaiselle objektiiville, ja yhdessä uuden DDSSM (Direct Drive SSM) -tarkennusmoottorin kanssa niiden paino on vain 445 grammaa (15,7 unssia). Objektiivi sopii pienuutensa ja keveytensä puolesta ihanteellisesti E-tyypin runkoihin.

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Kaunis boke-sumennus 11-lamellisella aukolla

Objektiivin aukkomekanismissa on 11 lamellia, eli eniten α-objektiiveissa, ja sen pyöreä muoto säilyttää aukon lähes täydellisen pyöreänä, vaikka objektiivia on pienennetty 1 tai 2 askelta, jotta saadaan kauniin pyöreä boke-sumennus. Se varmistaa pehmeän ja tasaisen boke-taustasumennuksen, jonka ansiosta kohde erottuu kunnolla.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Tehokas DDSSM uusittu ja optimoitu objektiiville

Uusittu tehokas DDSSM (Direct Drive SSM) -tarkennusmoottori on pieni ja kevyt, mutta teholtaan noin kolminkertainen edeltäjäänsä verrattuna. Uuden DDSSM-järjestelmän teho nopeuttaa, tarkentaa ja hiljentää automaattitarkennusta ja tuottaa erinomaisen suorituskyvyn niin valo- kuin videokuvaukseenkin.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Vaivatonta videokuvausta

Aukkorengas tarjoaa nopeuden ja vasteen, jota tarvitaan ammattimaisessa valo- ja videokuvauksessa. Lukkiutuvalla ON/OFF-kytkimellä aukkorenkaan lukituskohdat voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tarpeen mukaan. Kun lukituskohdat otetaan käyttöön, tuntuma renkaan säätöön on herkempi. Ne sopivatkin erinomaisesti valokuvaukseen. Kun lukituskohdat poistetaan käytöstä, aukkorengas liikkuu sulavasti ja hiljaisesti ja on ohjattavissa saumattomasti videokuvaustilanteissa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Sulava ja monipuolinen

Tarkennuksen pitopainiketta voi mukauttaa kameran rungon valikosta. Käyttäjä voi käyttää suoraan tarkennuksen pitopainikkeeseen määritettyä toissijaista toimintoa, kuten ruudukkoa, jolla voi tarkistaa sommittelun maisemakuvauksessa, tai valkotasapainoa, jolla voi säätää valkotasapainon valaistuksen tai tunnelman mukaan.

Lue lisää

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Tarkennusrenkaan kumipinta helpottaa hallintaa myös viileässä, objektiivin suojuksen lukituspainike estää suojuksen irtoamisen vahingossa kuljetuksessa, ja pölyn- ja kosteudenkestävyys parantaa luotettavuutta ulkokäytössä.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Monipuolinen tarkennus sormenpäällä

Tarkennustilakytkimellä voi valita nopeasti automaattisen tai manuaalisen tarkennuksen kuvaustilanteen mukaan.

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Etuelementin fluoripinnoite

Etuelementin fluoripinnoite vähentää esimerkiksi sormenjälkien, pölyn, veden, öljyn ja mudan tarttumista ja helpottaa niiden poistamista, jos ne ehtivät tarttua.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 24mm F1.4 GM

Erinomainen reagoivuus ja lineaarinen tarkennuksen ohjaus

Tarkennusrenkaassa oleva lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus on herkästi ohjattava. Tarkennus muuttuu lineaarisesti tarkennusrengasta kierrettäessä, joten sitä voi säätää nopeasti ja tarkasti aina tarvittaessa.

Lue lisää