Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Kuvitus
Lisätietoja G Master -objektiivista
Pieni ja kirkas 35 henkeäsalpaaviin kuviin

Tässä tehokkaassa E-objektiivissa on hyödynnetty Sonyn edistyksellisintä tekniikkaa, mikä takaa loistavan G Master -tarkkuuden ja bokehin sekä poikkeuksellisen nopean automaattitarkennuksen. Suuren 35 mm:n aukon objektiiviksi se on todella pieni ja sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan sekä kannettavuutta että ylivertaista kuvanlaatua.

Pieni kiinteän polttovälin 35 mm F1.4 G Master -objektiivi
FE 35 mm F1.4 -kuvagalleria
Esimerkkikuva
Huikea resoluutio kompaktilla 35 mm:n objektiivilla

Kompaktin G Master -objektiivin kaksi XA (extreme aspherical) -elementtiä hyödyntävät lyhyttä peilitöntä etäisyyttä kuvaelementtiin ja tuottavat upean kontrastin ja resoluution. Lisäksi huippuluokan optista laatua parantavat ED (Extra-low Dispersion) -lasielementti, joka minimoi väripoikkeamat, ja Sonyn Nano AR II -pinnoite, joka säilyttää erinomaisen kuvan selkeyden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Käyttökuva
Kevyttä ja pientä laitetta on helppo kantaa ja käsitellä

Kahdesta tarkasta XA (extreme aspherical) -elementistä ja loistavasta G Master -laadusta huolimatta tämä kompakti objektiivi mahtuu helposti kämmenelle ja painaa vain 524 g (18,5 oz). FE 35 mm F1.4 GM on näppärä ottaa mukaan ja käsitellä erilaisissa ympäristöissä ja kuvausolosuhteissa.

Esimerkkikuva
Upea G Master -bokeh-sumennus ja monipuolisuus

XA-elementit estävät rengasmaisen bokeh-sumennuksen, ja 11-lamellinen mekanismi tuottaa suurellakin aukolla lähes pyöreän muodon. Kun tähän lisätään pallopoikkeaman tarkka hallinta suunnittelu- ja valmistusvaiheessa, tuloksena on ihastuttava bokeh-sumennus F1.4-aukolla. Suunnittelun ja valmistuksen hienosäädön ansiosta vähimmäistarkennusetäisyys on 27 cm (0,89 jalkaa) ja enimmäissuurennus 0,23x.  

Esimerkkikuva
Lineaariset XD-moottorit: nopea ja hiljainen AF ja seuranta

Kaksi Sonyn lineaarista XD-moottoria tuottaa riittävän tehon nopeaan, tarkkaan ja hiljaiseen automaattitarkennukseen ja seurantaan, mikä maksimoi E-tyypin järjestelmän edut. Erityisesti lineaarisille XD-moottoreille kehitetyt huipputason ohjausalgoritmit minimoivat tärinän ja kohinan, ja Sonyn lineaarisen vasteen MF-toiminto takaa suoran ja lineaarisen manuaalitarkennuksen vasteen.

Tuotekuvassa on tarkennustilakytkin. Kuva havainnollistaa pölyä ja kosteutta hylkivää rakennetta
Ammattilaistason säätimet ja luotettavuus

Tarkennuksen pitopainike, tarkennusrengas ja muut ohjaimet tekevät käytöstä sujuvaa ja tehokasta. Tarkennuksen pitopainikkeeseen voi määrittää kameran valikon kautta useita muita toimintoja käyttäjän työnkulun tarpeiden mukaan. Fluoripinnoitettu etummainen linssielementti ja pölyä kosteutta hylkivä rakenne takaavat luotettavuuden haastavissa olosuhteissa.

Kuva objektiivikokoonpanosta
Objektiivin rakenne

G Master --sarjan objektiivien suuri tarkkuus ja pehmeä bokeh-taustasumennus vievät kuvan ja ilmaisun täysin uudelle tasolle.

[1] Extreme aspherical (XA) -objektiivi [2] ED (extra-low dispersion) -lasi

SEL35F14GM:n Modulation Transfer Function
MTF-taulukko

MTF (Modulation Transfer Function) kuvaa objektiivin tehokkuutta pienten yksityiskohtien toistamisessa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.

[1] Kontrasti (%)  [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm)  [3] Enimmäisaukko  [4] F8-aukko  [5] Tilataajuus  [6] 10 viivaparia/mm  [7] 30 viivaparia/mm [8] Säteittäisarvot [9] Tangenttiarvot

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet

1. Tarkennusrengas / 2. Tarkennuksen pitopainike / 3. Aukkorengas / 4. Tarkennustilakytkin / 5. Aukkoindeksi / 6. Aukkokytkin

FE 35 mm F1.4 -yhteensopivuus

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Kameran ohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta kaikkia toimintoja voi käyttää.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Ensiluokkainen G Master -sarjan kiinteän polttovälin laajakulmaobjektiivi

  • XA-elementit ja ED-lasi takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla

  • Sony Nano AR II -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia

  • Lineaariset XD-moottorit takaavat erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus

  • Tarkennuksen pitopainike ja muut toiminnot vastaavat ammattikuvaajien tarpeisiin

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,27 m (automaattitarkennus), 0,25 m (manuaalitarkennus) (0,89 ft [AF], 0,82 ft [MF])
Suurin suurennussuhde (x)
x 0,23 (automaattitarkennus) x 0,26 (manuaalitarkennus)
Suodattimen halkaisija (mm)
67
Paino
524 g (18,5 oz)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide