Kuvia tuotteesta FE 400 mm F2,8 GM OSS
Kuvia tuotteesta FE 400 mm F2,8 GM OSS
Kuvia tuotteesta FE 400 mm F2,8 GM OSS
Kuvia tuotteesta FE 400 mm F2,8 GM OSS
Kuvia tuotteesta FE 400 mm F2,8 GM OSS
FE 400 mm F2,8 GM OSS -tuote-esittelyvideo
G Master
Lisätietoja G Master -objektiivista
Innovatiivinen G Master F2,8 -superteleobjektiivi

Sonyn edistyksellisimpiä objektiivitekniikoita on hyödynnetty avokätisesti tässä suuriaukkoisessa superteleobjektiivissa, jonka ominaisuuksia ovat erinomainen nopeus, loistava G Master -tarkkuus ja boke-sumennus sekä ammattilaistason hallittavuus ja luotettavuus. SEL400F28GM on omassa luokassaan erittäin kevyt superteleobjektiivi, joka tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet käsivarakuvaukseen.

FE 400 mm F2,8 GM OSS -valokuvagalleria
Rungon suorituskyvyn maksimoiva nopeus
Rungon suorituskyvyn maksimoiva nopeus

Lineaarinen XD (extreme dynamic) -moottori tuottaa aiempaa enemmän voimaa ja tehostaa liikkuvien kohteiden seurantaa jopa 5-kertaisesti nykyisissä ja tulevissa kameroissa. Kaksi tällaista uutta moottoria ja uudet algoritmit aktivoivat objektiiviryhmän tarkennuksen aiempaa nopeammin, tarkemmin ja hiljaisemmin. Kehittyneiden kameroiden täydellä kuvausnopeudella saadaan upeita kuvia myös nopeasti liikkuvista urheilijoista tai villieläimistä.

Upea G Master -tarkkuus ja boke-sumennus
Upea G Master -tarkkuus ja boke-sumennus

Tiukat suunnittelustandardit varmistavat tarkkuuden myös kuvan reunoilla. Kolme fluoriittielementtiä minimoivat väripoikkeaman. Pallopoikkeamaa valvotaan huolellisesti suunnittelu- ja valmistusvaiheessa, jotta boke-sumennus on optimaalinen. Valinnaisia tehokkaita 1,4- ja 2,0-kertaisia telelisäkkeitä tuetaan, ja niillä saadaan erinomainen tarkkuus ja kontrasti jopa 800 mm:llä.

Maailman kevyin – vain 2 895 grammaa
Erittäin kevyt – vain 2 895 grammaa (102,2 oz)

Kolmen fluoriittielementin optinen rakenne vähentää elementtien määrää objektiivin rungon etuosassa, joten paino on vain 2 895 grammaa. Myös kestävästä magnesiumseoksesta valmistetut komponentit ovat keveitä. Kannettavuus ja käsiteltävyys ovat erinomaiset, ja optimaalinen tasapaino takaa ketterän ja helpon ohjauksen käsivaralla tai monopod-alustan avulla kuvattaessa.

Kuva, joka havainnollistaa pölyä ja kosteutta hylkivää muotoilua
Kestävä ja luotettava vaativiin olosuhteisiin

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa luotettavan toiminnan ulkokäytössä ja vaativissa olosuhteissa. Objektiivin rungon ulkopinnalla, kolmijalkakiinnikkeessä ja rungon sisäkomponenteissa käytetty magnesiumseos on kestävää ja kevyttä. Etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, josta lika ja sormenjäljet on helppo pyyhkiä pois.

Ammattimaiset kuvausominaisuudet
Ammattimaiset kuvausominaisuudet

Kokoaikaisen DMF:n avulla manuaalinen tarkennus otetaan käyttöön kiertämällä tarkennusrengasta jopa AF-C-tilassa. Optinen kuvanvakautus on kiinteä, ja Mode 3 -asetuksen edistyksellinen algoritmi vakauttaa optimaalisesti urheilukuvauksessa sekä helpottaa sommittelua. Monipuolisuutta lisäävät neljä tarkennuksen pitopainiketta ja tarkennusrengas sekä lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus.

Objektiivin rakenne
Objektiivin rakenne

G Master -sarjan objektiivit vievät kuvan ja ilmaisun täysin uudelle tasolle suurella tarkkuudellaan ja pehmeällä boke-taustasumennuksellaan.

[1] Fluoriittiobjektiivi [2] ED-lasi 

SEL400F28GM:n Modulation Transfer Function
MTF-taulukko

MTF (Modulation Transfer Function) kuvaa objektiivin tehokkuutta pienten yksityiskohtien toistamisessa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.

[1] Kontrasti (%) [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm) [3] Enimmäisaukko [4] F8-aukko [5] Tilataajuus [6] 10 linjaparia/mm [7] 30 linjaparia/mm [8] R: säteittäisarvot T: tangenttiarvot

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet

1. Tarkennusrengas / 2. Toimintorengas / 3. Kolmijalan rengas / 4. Tarkennuksen pitopainike / 5. Suotimen pidike / 6. Hihnan silmukka / 7. Kolmijalan renkaan lukituksen valintakytkin / 8. Turvakiinnike (turvakaapelille) 

Objektiivin ohjaimet

1. Tarkennustilan kytkin / 2. Kokoaikainen DMF-kytkin / 3. Tarkennusalueen rajain / 4. Toimintorenkaan valintakytkin / 5. SET-painike / 6. Tärinänkorjauskytkin / 7. Tärinänkorjaustilan kytkin / 8. BEEP-kytkin

FE 400 mm F2,8 GM OSS -yhteensopivuus

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Kameran ohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta kaikkia toimintoja voi käyttää.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Ensiluokkainen G Master -sarjan suuriaukkoinen superteleobjektiivi

  • Uusi lineaarinen XD-moottori takaa erittäin nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen

  • Erinomainen tarkkuus kolmella fluoriittiobjektiivilla

  • Sony Nano AR -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia

  • Kokoaikainen DMF ja muut ominaisuudet ammattikuvaajien tarpeisiin

Vähimmäistarkennusetäisyys
2,7 m (8,86 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,16
Suodattimen halkaisija (mm)
40,5 (kelkaton asema)
Paino
2 895 g (102,2 oz.)

Laatikon sisältö

Suojus (malli): ALC-SH155, Objektiivin etusuojus: Vakiona, Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM, Kova kotelo, Objektiivin hihna, Kotelon hihna

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide