Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Kuva G Master -logosta
Lisätietoja G Master -objektiivista
Uusi nopeus ja tarkkuus F1.2-objektiivissa

Tämä 50 mm:n kiinteän polttovälin F1.2 G Master -objektiivi on luovan kuvaajan unelma: F1.2-enimmäisaukko mahdollistaa kuvauksen useissa eri valaistuksissa ja yhdistää lisäksi upealla tavalla suuren tarkkuuden, G Master -bokehin ja nopean automaattitarkennuksen. Se on myös erittäin kompakti ja kevyt, mikä takaa uudenlaisen luovan vapauden.

Huikean nopea ja tarkka 50 mm F1.2 -malli 
Kehitystiimin haastattelu 
Tuotekuva: FE 50 mm F1.2 GM
FE 50 mm F1.2 GM -kuvagalleria
TBD
Tinkimätön G Master -tarkkuus

Kompakti ja kevyt FE 50 mm F1.2 GM on ihanteellinen valinta omistautuneille kuvaajille. XA (extreme aspherical) -elementit ja muut edistykselliset tekniikat tuottavat poikkeuksellisen tarkkuuden ja kontrastin koko kuvaan keskeltä reunoille asti. Sonyn Nano AR II -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia, ja kelluva tarkennusmekanismi takaa terävyyden kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Läheltä otettu naismallin muotokuva, jossa kohteen tarkkuus erottuu bokeh-sumennuksesta
Pehmeä ja tehokas G Master -bokeh-sumennus

XA-elementit ja huipputarkka pallopoikkeaman hallinta suunnittelu- ja valmistusvaiheissa takaavat ihastuttavan G Master -bokehin, jonka ansiosta kuvauskohteet erottuvat upeasti, erityisesti objektiivin suurimman F1.2-aukon pienellä syväterävyydellä kuvattaessa. Myös 11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tukee kauniin pyöreää bokeh-sumennusta.

Kuva objektiivin lineaarisista XD-moottoreista
Nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus ja seuranta

Nopea tarkennus on taattu myös pienellä 50 mm F1.2 -syväterävyydellä. Neljän lineaarisen XD-moottorin teho riittää suurten ja painavien tarkennusryhmien asemointiin nopeaa automaattitarkennusta varten. Sonyn E-tyypin objektiivitekniikka takaa parhaan suorituskyvyn E-tyypin runkoja käytettäessä niin valokuvissa kuin videoissa.

Kuva henkilöstä, joka pitelee kameraa, johon on kiinnitetty FE 50 mm F1.2 GM -objektiivi
Ammattitason liikuteltavuus

FE 50 mm F1.2 GM:n halkaisija on 87 mm (3-1/2 in), pituus 108 mm (4-3/8 in) ja paino vain 778 g (27,5 oz), ja se täydentää kompakteja ja tehokkaita E-tyypin runkoja – kokonaisuus takaa kätevän kannettavuuden ja käsittelyn. Kolme XA-elementtiä ja neljä lineaarista XD-moottoria suuriaukkoisessa objektiivissa, joka on yllättävän pieni ja tarjoaa upeita luovia mahdollisuuksia.

Tuotekuvassa on tarkennustilakytkin. Kuva havainnollistaa pölyä ja kosteutta hylkivää rakennetta
Ammattilaistason säätimet ja luotettavuus

Kaksi tarkennuksen pitopainiketta, tarkennustilakytkin, tarkennusrengas, aukkorengas ja lukkiutumiskohdat sekä muut ohjaimet takaavat sujuvan käytön. Tarkennuspainikkeisiin voi määrittää muita toimintoja valikossa. Lineaarisen vasteen MF takaa, että tarkennusrengas reagoi lineaarisesti manuaalitarkennuksen ohjaukseen. Pöly- ja kosteussuoja ja fluoripinnoitettu etulinssielementti parantavat luotettavuutta.

Kuva objektiivikokoonpanosta
Objektiivin rakenne 

G Master -sarjan objektiivit vievät kuvan ja ilmaisun täysin uudelle tasolle suurella tarkkuudellaan ja pehmeällä boke-taustasumennuksellaan.

[1] Extreme aspherical -objektiivi (XA) 

SEL50F12GM:n Modulation Transfer Function
MTF-taulukko 

[1] Kontrasti (%). [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm)   [3] Enimmäisaukko  [4] F8-aukko  [5] Tilataajuus   [6] 10 viivaparia/mm   [7] 30 viivaparia/mm  [8] Säteittäisarvot  [9] Tangenttiarvot

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet
Kuva objektiivin säätimistä vasemmalta puolelta

[1] Tarkennusrengas  [2] Tarkennuksen pitopainike  [3] Aukkorengas   [4] Tarkennustilakytkin  [5] Aukkoindeksi

Kuva objektiivin säätimistä oikealta puolelta

[6] Aukkokytkin

Yhteensopivuus: FE 50 mm F1.2 GM

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Kameran ohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta kaikkia toimintoja voi käyttää.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Ensiluokkainen kiinteän polttovälin G Master -vakio-objektiivi

  • Kolme XA-elementtiä takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla

  • Sony Nano AR II -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia

  • Lineaariset XD-moottorit takaavat erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus

  • Tarkennuksen pitopainikkeet ja muut toiminnot vastaavat ammattikuvaajien tarpeisiin

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,4 m (1,32 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,17
Suodattimen halkaisija (mm)
72
Paino
778 g (27,5 oz)

Laatikon sisältö

Suojus (malli): ALC-SH163, Objektiivin etusuojus: ALC-F72S, Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM, Pehmeä kotelo, Kotelon hihna

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide