FE 85 mm F1,4 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL85F14GM

SVH

2 200,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
85 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
127,5 mm
Objektiivin ryhmät/osat
8 / 11
Kuvakulma (35 mm)
29°
Kuvakulma (APS-C)
19°
Suurin aukko (F)
1.4
Pienin aukko (F)
16
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
Automaattitarkennus 0,85 m; manuaalitarkennus 0,8 m
Suurin suurennussuhde (x)
0,12 x
Suodattimen halkaisija (mm)
77 mm

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
89,5 x 107,5 mm
Paino
820 g

Laatikon sisältö

  • Suojus (ALC-SH142)
  • Objektiivin etusuojus (ALC-F77S)
  • Objektiivin takasuojus (ALC-R1EM)
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Muotokuvien uusi ulottuvuus

G Master -sarjassa on käytetty kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa, joka parantaa Sonyn kehuttujen G Lens -tuotteiden suorituskykyä. Tässä mallissa viimeistelty G Lens -objektiivin boke-sumennus yhdistyy muotokuvaukseen soveltuvan objektiivin ennennäkemättömään tarkkuuteen. Se vastaa niin nykyisten kuin tulevien korkean resoluution kamerarunkojen vaatimuksiin.

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Erinomainen tarkkuus ja boke-sumennus

Erinomainen tarkkuus myös F1,4-enimmäisaukolla – kuvauskohde piirtyy vaikuttavan moniulotteisesti. Vaiheittainen, upea boke-sumennus luo taiteellisen taustan luonnollisin värein ja korostuksin. Uuden XA-elementtitekniikan ansiosta tämä harvinainen yhdistelmä avaa uusia mahdollisuuksia visuaalisessa ilmaisussa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Luonnolliset kuvat ilman epätoivottuja värejä

Väripoikkeamat voivat heikentää tarkkuuttaa ja boke-sumennuksen laatua. Kolme ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä tukevat objektiivin loistavaa optista suorituskykyä, pitävät aksiaaliset väripoikkeamat kurissa ja maksimoivat selkeyden, luonnollisuuden sekä värit. Lopputuloksena on uskomaton boke-sumennus.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Tarkka kahden kennon automaattitarkennus

Perinteisen kiertävän kennon lisäksi mallissa on toinen kenno, joka havaitsee tarkennettavan objektiiviryhmän aseman. Tällä kaksoiskennojärjestelmällä saavutetaan erinomainen tarkkuus, jota tarvitaan edistyksellisten kamerarunkojen korkean resoluution hyödyntämiseen. Rengasmainen yliääniaaltomoottori (RDSSM) tarjoaa vaaditun tehon ja nopeuden.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

11 lamellia takaavat upean boke-sumennuksen

Sonyn pyöreässä aukkorakenteessa on perinteisesti ollut enintään yhdeksän lamellia. Tämä on ensimmäinen α-sarjan objektiivi, jossa on 11-lamellinen pyöreä aukko, joka vie boke-sumennuksen uusille pehmeän kauneuden tasoille.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Erinomainen selkeys ja kontrasti

Sonyn Nano AR -pinnoitetekniikan loppuun asti viimeistelty, säännöllinen nanorakenne poistaa tehokkaasti heijastuksia ja haamukuvia ja parantaa selkeyttä, kontrastia ja yleistä kuvanlaatua. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Monipuolinen tarkennus sormenpäällä

Kyky mukautua nopeasti muuttuviin kuvaustilanteisiin voi olla avain sen täydellisen kuvan ottamiseen. Optimaalisesti sijoitetut manuaalisen/automaattisen tarkennustilan kytkin ja tarkennuksen pitopainike tarjoavat monipuoliset, ammattitasoiset hallintaominaisuudet, jotka sopivat eri kuvauskohteille ja ympäristöille.

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Vaivatonta videokuvausta

Valokuvaajat haluavat yleensä tuntea, kuinka aukkorenkaan lukkiutumiskohta muuttuu, mutta videokuvaajat suosivat pehmeää ja hiljaista aukon toimintaa. Objektiivin lukkiutumiskohdat on helppo ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, minkä ansiosta objektiivi sopii niin valo- kuin videokuvaukseen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Suojuksen lukitus ja vapautus

Suojuksen lukitusmekanismi estää suojusta irtoamasta tahattomasti sijainnista toiseen siirryttäessä. Vapautuspainikkeen ansiosta suojus on helppo poistaa ja asettaa takaisin paikalleen aina tarvittaessa.

Kuva tuotteesta FE 85 mm F1,4 GM

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Tavallisten pöly- ja kosteussuojien lisäksi objektiivin rungon liitoskohtiin on lisätty tiiviste, joka suojaa luotettavasti myös haastavissa käyttöolosuhteissa. Kuvaa rauhallisin mielin tihkusateessa ja tuulessa.

Lue lisää