Kuvia tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Ominaisuudet

250 mm:n aktiivibassokaiutin tuottaa muhkean basson

Aktiivibassokaiutin tuottaa nautinnollisen syvän ja täyteläisen basson. Kookas 250 mm:n kartiokalvo pystyy liikuttamaan suuria ilmamääriä ja tekee näin bassoäänestä voimakkaasti resonoivan, pehmeän ja aidon. Bassokaiutin luo upean monikanavaisen kotiteatterikokemuksen vahvistamalla matalia taajuuksia elokuvissa ja musiikissa.

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Täydellinen kumppani nykypäivän bassopohjaiselle musiikille. Monissa kaiuttimissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Sisäinen vahvistin tuo tehoa joka tahtiin

Tuo juhliisi eloa bassovoittoisen musiikin voimin. Bassokaiuttimessa on sisäinen vahvistin, jonka lähtöteho on vaikuttavat 115 wattia. Tärinälle alttiit virtapiirit sijaitsevat kotelon ulkopuolella, jolloin sen sisäpuolella on mahdollista käyttää selkeän ja voimakkaan bassoäänen tuottavaa korkeapainetta.

Minimaalinen tärinä – jykevä basso

Kotelon sisäisen tärinän vaimentaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun tavoitteena on jykevä ja tarkka bassotoisto. Tärinää käsitellään kahdella tavalla: absorboimalla akustisesti yksikön takaosasta tulevia paineaaltoja ja vaimentamalla tärinää kotelon sisällä. Materiaalien tyyppi ja asettelu on optimoitu niin, että tärinä kotelossa on mahdollisimman vähäistä.

Bassorefleksi toistaa syvät rytmit

Bassokaiuttimen kestävä kotelorakenne pitää äänen puhtaana ja luonnollisena. Bassorefleksikanavat poistavat kohinaa ja parantavat matalien äänten toistoa – kuulet tuloksen syvän voimakkaana bassona elokuvissa ja musiikissa.

Ensiluokkaiset komponentit, ensiluokkainen ääni

Huonoilla osilla voi olla merkittävä vaikutus äänenlaatuun. Tässä bassokaiuttimessa on käytetty yksinomaan ensiluokkaisia komponentteja: tehokas muuntaja takaa vakaan virransaannin, virtapiiri on kestävä ja suuri jäähdytyslevy ehkäisee virtapiikkien aiheuttamia lämpötilavaihteluita.

Viimeistelty tyyli ja toimivuus

Kaiuttimen tyylikkään musta pinnoite sopii useimpiin nykyaikaisiin sisustustyyleihin. Puuviilu säilyttää muotonsa hyvin ja takaa, että lämpötilan ja kosteuden muutokset eivät vaikuta äänenlaatuun.

Kompakti malli pieniin tiloihin

Tehokas ja pieni bassokaiutin on helppo asentaa ahtaisiin tiloihin. Kaiuttimen pienempi vaimennusalue minimoi äänikentän vääristymät ja takaa näin selkeän ja tarkan äänentoiston.

Tekniset tiedot

Nauti elokuvien ääniraidoista koko komeudessaan tällä 10 tuuman (25 cm:n) bassokaiuttimella, joka tukee korkean resoluution äänentoistoa. Uppoudu syviin kiillepinnoitetun kartion tuottamiin mataliin ja keskialueen ääniin ja nauti bassorefleksin selkeästä äänentoistosta.
  • 10 tuuman (25 cm:n) elementti

  • MRC-bassokaiutin vakuuttaa basso- ja keskialueella

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Bassorefleksi optimoi selkeyden

  • Kaiutin- ja linjatulot

Taajuusvaste
28–200 Hz
Etukaiutin
0
Keskikaiutin
0
Tilaääni
0

Laatikon sisältö

RCA-johto, Käyttöohjeet

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide