KOTITEATTERIN BASSOKAIUTIN

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SA-CS9

SVH

250,00 €

(sis. ALV)

Etukaiutin

Etukaiutinyksiköt: Bassokaiutin
250 mm:n bassokaiutin, jossa kiillepinnoitettu kenno

Yleiset ominaisuudet

Keskikaiutin
0
Taajuusvaste
28–200 Hz
Etukaiutin
0
Tilaääni
0

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
295 x 345 x 400 mm
Paino
11,5 kg

Värivaihtoehdot

black

Laatikon sisältö

  • RCA-johto
  • Käyttöohjeet
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

250 mm:n aktiivibassokaiutin tuottaa muhkean basson

Aktiivibassokaiutin tuottaa nautinnollisen syvän ja täyteläisen basson. Kookas 250 mm:n kartiokalvo pystyy liikuttamaan suuria ilmamääriä ja tekee näin bassoäänestä voimakkaasti resonoivan, pehmeän ja aidon. Bassokaiutin luo upean monikanavaisen kotiteatterikokemuksen vahvistamalla matalia taajuuksia elokuvissa ja musiikissa.

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Täydellinen kumppani nykypäivän bassopohjaiselle musiikille. Monissa kaiuttimissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Sisäinen vahvistin tuo tehoa joka tahtiin

Tuo juhliisi eloa bassovoittoisen musiikin voimin. Bassokaiuttimessa on sisäinen vahvistin, jonka lähtöteho on vaikuttavat 115 wattia. Tärinälle alttiit virtapiirit sijaitsevat kotelon ulkopuolella, jolloin sen sisäpuolella on mahdollista käyttää selkeän ja voimakkaan bassoäänen tuottavaa korkeapainetta.

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Minimaalinen tärinä – jykevä basso

Kotelon sisäisen tärinän vaimentaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun tavoitteena on jykevä ja tarkka bassotoisto. Tärinää käsitellään kahdella tavalla: absorboimalla akustisesti yksikön takaosasta tulevia paineaaltoja ja vaimentamalla tärinää kotelon sisällä. Materiaalien tyyppi ja asettelu on optimoitu niin, että tärinä kotelossa on mahdollisimman vähäistä.

Bassorefleksi toistaa syvät rytmit

Bassokaiuttimen kestävä kotelorakenne pitää äänen puhtaana ja luonnollisena. Bassorefleksikanavat poistavat kohinaa ja parantavat matalien äänten toistoa – kuulet tuloksen syvän voimakkaana bassona elokuvissa ja musiikissa.

Ensiluokkaiset komponentit, ensiluokkainen ääni

Huonoilla osilla voi olla merkittävä vaikutus äänenlaatuun. Tässä bassokaiuttimessa on käytetty yksinomaan ensiluokkaisia komponentteja: tehokas muuntaja takaa vakaan virransaannin, virtapiiri on kestävä ja suuri jäähdytyslevy ehkäisee virtapiikkien aiheuttamia lämpötilavaihteluita.

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Viimeistelty tyyli ja toimivuus

Kaiuttimen tyylikkään musta pinnoite sopii useimpiin nykyaikaisiin sisustustyyleihin. Puuviilu säilyttää muotonsa hyvin ja takaa, että lämpötilan ja kosteuden muutokset eivät vaikuta äänenlaatuun.

Kuva tuotteesta Kotiteatterin bassokaiutin

Kompakti malli pieniin tiloihin

Tehokas ja pieni bassokaiutin on helppo asentaa ahtaisiin tiloihin. Kaiuttimen pienempi vaimennusalue minimoi äänikentän vääristymät ja takaa näin selkeän ja tarkan äänentoiston.