KAIKKI LANGATTOMAT KAIUTTIMET

Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

SRS-ZR7
Kuva tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

whiteblack

SVH

370,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

Ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoisto 

Sony on lisännyt eri tekniikoita järjestelmän osiin, jotta äänentoistosta tulisi unohtumaton elämys. Digitaalinen vahvistin ja erikoisdiskanttikaiuttimet toistavat korkean resoluution äänitiedostojen kaikki vivahteet, joten kuulet joka sävelen sellaisena kuin esittäjä sen tarkoitti. Digitaalinen käsittelyohjelmisto palauttaa MP3-tiedostoihin pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat. 

2.2-kanavainen järjestelmä tuottaa vahvan äänen 

Nauti 2.2-kanavaisen kaiutinjärjestelmän runsaasta äänestä. Kaksi keskialueen kaiutinta takaavat puhtaat ja kirkkaat lauluäänet ja toistavat monimutkaisetkin melodiat. Kahden tehokkaan bassokaiuttimen passiivielementit takaavat sointuvan basson. Voit siis nauttia selkeästä musiikista millä tahansa äänenvoimakkuudella. 

Bassokaiutin ja passiivielementti tuovat bassoon potkua

Kompakti kaiutin tuottaa vaikuttavan basson. Passiivielementti toimii bassokaiuttimen kanssa, reagoi ilman liikkeisiin kaiuttimessa ja luo keinotekoisesti tilaa kaiutinkotelon sisään. Tämän lisätilan ansiosta kaiuttimien läpi kulkee enemmän ilmaa, jolloin pienistäkin laitteista saadaan parempi ääni alhaisilla taajuuksilla. 

ClearAudio+™ tuottaa täyteläisen äänen 

Ainutlaatuinen Clear Audio+™ -tekniikka on osoitus Sonyn asiantuntemuksesta digitaalisten signaalien prosessoinnissa. Pitkään kestäneen kehitystyön tuloksena on täyteläinen ja laadukas kuuntelukokemus. 

LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

LDAC tukee useita lähetysnopeuksia langattoman ympäristön mukaan. Voit nauttia poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota käyttämällä suurinta siirtonopeutta: 990 kb/s (noin kolme kertaa enemmän tietoa kuin perinteisessä Bluetooth®-äänentoistossa). LDAC takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen artistin tarkoittamalla tavalla.

DSEE HX palauttaa musiikkitiedostojesi loiston 

CD-laatuakin parempaa DSEE HX perustuu Sonyn kehittämään DSEE-tekniikkaan, joka skaalaa pakatut musiikkitiedostot lähelle korkean resoluution tasoa. Palauttamalla pakkausprosessissa kadonneet alkuperäistallenteen vivahteet DSEE HX tuottaa täyteläisen ja studiolaatuisen kuuntelukokemuksen. 

Vapauta musiikkisi monihuonetoiminnolla

Kuuntele lempimusiikkiasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnolla Sony | Music Center -sovelluksen kautta. Sen avulla voit liittää tietyt Sonyn Soundbarit ja kaiuttimet toisiinsa. Ryhmätilassa musiikkia toistetaan eri kaiuttimista, ja henkilökohtaisessa tilassa eri kaiuttimista kuuluu eri musiikki.

One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. 

Kätevä tapa lähettää musiikkia kaiuttimiin

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit suoratoistaa musiikkisovellusten sisältöä omasta laitteestasi kaiuttimiin. Napauta vain musiikkisovelluksen Cast-painiketta Android-puhelimessa tai -tablet-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Mac®- tai Windows-tietokoneessa tai Chromebookissa, valitse kaiutin tai kaiutinryhmä ja ala nauttia.

Yhdistä musiikkisi – Sony | Music Center 

Lataa Sony | Music Center älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa ääniasetukset ja taata mahtavan ja tasapainoisen äänentoiston ja usean huoneen toiston hallinnan. 

Muodosta USB-A-, USB-B- tai HDMI (ARC) -yhteys

Liitä kaikki suosikkilaitteesi langattoman kaiuttimen kahteen erityyppiseen USB- ja HDMI (ARC) -liitäntään. USB-A-portti sopii loistavasti korkean resoluution äänen ja MP3-tiedostojen liittämiseen ja suoratoistoon. USB-B-portti puolestaan sopii tietokoneen liittämiseen ja mahdollistaa digitaalisen toiston suoraan musiikkikirjastosta ilman signaalihäviötä.

Upea muotoilu 

Tasainen pinta ja upeat linjat takaavat, että tämä minimalistisen kaunis kaiutin sulautuu taustaansa ja kerää silti katseita. Upean muotoilun tunnusmerkki on erottuva kehys.

Tekniset tiedot

Nauti ylivertaisesta äänenlaadusta olohuoneessasi tällä langattomalla Bluetooth®-kaiuttimella. Toista korkean resoluution ääntä musiikkisoittimestasi yhdellä kosketuksella tai yhdistä televisio helposti HDMI (ARC) -liitäntään. Sony | Music Center -sovelluksella voit synkronoida langattomasti useita kaiuttimia ja luoda monihuoneäänen, tilaäänen tai tehokkaan stereotakakaiutinparin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Suoratoista musiikkia helposti sisäänrakennetulla Chromecastilla ja Spotify Connect -toiminnolla

  • Sony | Music Center -mobiilisovellus helpottaa hallitsemista ja mahdollistaa musiikin toiston useasta kaiuttimesta

  • 2.2-kanavainen rakenne ja kaksoispassiivielementit luovat vaikuttavan äänen

  • HDMI (ARC) -liitäntä televisioon, Dolby® Digital/ DTS® -muodon tuki

KAIUTTIMEN KOKO
Bassokaiutin: halkaisija noin 62 mm x 2, Koko laite: halkaisija noin 45 mm x 2
TULO- JA LÄHTÖLIITÄNNÄT
Ethernet, stereominiliitin, USB A, USB B, HDMI (ARC)
TAAJUUDENTOISTOALUE
20–20 000 Hz (44,1 kHz:n näyte)
WI-FI
CHROMECAST BUILT-IN
kyllä
SPOTIFY CONNECT
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Verkkolaite, Käyttöohjeet, Takuukortti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide