Siirry sisältöön
Televisiot

LED-televisiot

Nauti litteänäyttöisten LED-televisioidemme huikeasta selkeydestä, eloisista väreistä ja energiatehokkuudesta. Tutustu valikoimaan ja löydä kotiisi sopiva malli.

LED-TV kirkastaa katselukokemuksesi

Kaikki LED-TV:mme ovat sekä tyylikkäitä että toimivia – niiden tarjoama katselukokemus ei jätä kylmäksi. Motionflow XR, X-Reality PRO ja ClearAudio+ takaavat kirkkaat kuvat ja muhkean äänen, ja elegantti muotoilu sopii joka huoneeseen.

Sonyn 3D-LED-TV
Sonyn LED-televisioiden selkeä kuva

Loistavia yksityiskohtia

Sonyn LED-tekniikan loistavuus ei jää idean tasolle. Televisionäytön takana olevat valkoiset diodit korostavat pienimpiäkin yksityiskohtia ja tekevät joka kuvasta hehkuvan ja selkeän. Nauti suosikeistasi uudella tavalla parannetun kuvanlaadun kera.

Terävät, tasaiset ja luonnolliset kuvat

LED-televisiomme avaavat oven loistavaan kuvanlaatuun. Tietyissä malleissa on 4K-tarkkuus, jonka 8:a miljoonaa pikseliä voi myös lähietäisyydeltä. 3D-LED-TV:iden kuvat irtoavat ruudusta, ja Motionflow XR takaa tasaisuuden nopeassakin toiminnassa.

Terävät kuvat Sonyn LED-älytelevisiossa
LED-TV, jossa selkeä äänentoisto

Vaikuttava ääni

Parhaissa LED-televisioissamme sekä kuvan- että äänenlaatu on huipputasoa. ClearAudio+ tasapainottaa taajuusalueet automaattisesti, ja tietyissä malleissa on bassokaiutin ja magneettinestekaiuttimet, jotka parantavat selkeyttä ja syventävät bassoa.

Sukella verkon syövereihin

Tee olohuoneestasi multimediakeskus LED-älytelevisioidemme voimin. Soita Skype™-puheluita, tarkastele älypuhelimen kuvia, surffaa netissä tai twiittaa elokuvista helposti LED-TV:n kautta. Myös suoratoisto käy kätevästi – loistavassa kuvanlaadussa.

Sisällön jakaminen Sonyn LED-älytelevisiolla
Sonyn parhaan LED-TV:n futuristinen muotoilu

Laatu näyttää tältä

Innovatiivinen muotoilu on vakiovaruste LED-televisioissamme. Tiettyjen mallien Wedge-muoto säästää tilaa ja tehostaa kaiutinten toimintaa. LED-3D-TV:n lähes huomaamaton kaari tempaa mukaansa ja tuo hämmästyttävän näkymän ympärillesi.