KAIKKI TELEVISIOT

W800 | TERÄVÄPIIRTOVALMIUS | SUURI DYNAAMINEN ALUE (HDR) | ÄLYTELEVISIO (ANDROID TV)

W800 Series
Kuva tuotteesta W800 | TERÄVÄPIIRTOVALMIUS | SUURI DYNAAMINEN ALUE (HDR) | ÄLYTELEVISIO (ANDROID TV)

80 cm (32 tuumaa)

KD-32W800

SVH

500,00 €

(sis. ALV)
W800 BRAVIA TV edestä kuvattuna
W800 BRAVIA TV viistosti etuosa kuvattuna
W800 BRAVIA TV viistosti takaa kuvattuna
W800 BRAVIA TV:n kehyksen yksityiskohtia
W800 BRAVIA TV ja jalusta edestä kuvattuna
W800 BRAVIA TV edestä kuvattuna

Ominaisuudet

Kuva lentokoneesta näyttää HDR-yksityiskohdan

Suuri dynaaminen alue

Tämän television kautta koet elokuvat ja pelit eloisan yksityiskohtaisessa HDR-muodossa. Televisio tukee useita HDR-muotoja, kuten HDR10- ja Hybrid Log-Gamma -muotoa.

BRAVIA ENGINE -logo

BRAVIA ENGINE

Täysin digitaalisella prosessoinnilla BRAVIA ENGINE tuottaa teräväpiirtokuvia vähentäen kohinaa sekä analogisista että Digital Hi-Vision -signaaleista. Lisäksi se maksimoi laitteen kyvyn parantaa väriä ja kontrastia, ja voit nauttia kuvista, jotka ovat täynnä väriä ja syvyyttä.

Perhe ja ystävät nauttimassa Android TV -viihteestä

Android TV™

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Android-älytelevision edistyksellisen ääniohjauksen avulla nautit hetkessä elokuvista ja TV-ohjelmista sovelluksien kautta tai lähetysaikaan.  

Lähikuva naisesta, joka ohjaa TV:tä äänikomennoilla

Äänihaku

Löydä suosikkisisältösi nopeammin kuin koskaan aiemmin pelkällä puheella. Äänihaun ansiosta voit unohtaa hankalan navigoinnin ja kirjoittamisen – esitä vain kysymys.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo

Sisäänrakennettu Chromecast

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä.

USB HDD REC -logo

USB-kiintolevytallennus

Tallenna suosikki-TV-ohjelmasi ulkoiselle USB-kiintolevylle ja katsele niitä milloin haluat. USB-kiintolevytallennus mahdollistaa digitaalisten lähetysten ajastetun ja One touch ‑tallennuksen mille tahansa jopa 2 Tt:n suuruiselle USB-kiintolevylaitteelle. Voit käynnistää tallennuksen ohjelmaa katsellessasi painamalla REC-painiketta. Tallennus päättyy automaattisesti ohjelman päättyessä.

Road to Zero -ympäristölogo

Kierrätä. Uudista. Vähennä.

BRAVIA TV:t ovat ympäristöystävällisiä. Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Tutustu ekotoimintoihin

Tekniset tiedot

Nauti upeasta viihdekokemuksesta lähes Full HD -laatuisen kuvan , Android TV™:n ja kristallinkirkkaan äänen ansiosta.

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide