TELEVISIOT

W800 | TERÄVÄPIIRTOVALMIUS | SUURI DYNAAMINEN ALUE (HDR) | ÄLYTELEVISIO (ANDROID TV)

W800 Series
Kuva tuotteesta W800 | TERÄVÄPIIRTOVALMIUS | SUURI DYNAAMINEN ALUE (HDR) | ÄLYTELEVISIO (ANDROID TV)

80 cm (32 tuumaa)

KD-32W800

SVH

450,00 €

(sis. ALV)
W800 BRAVIA TV edestä kuvattuna
W800 BRAVIA TV viistosti etuosa kuvattuna
W800 BRAVIA TV viistosti takaa kuvattuna
W800 BRAVIA TV:n kehyksen yksityiskohtia
W800 BRAVIA TV ja jalusta edestä kuvattuna
W800 BRAVIA TV edestä kuvattuna

Ominaisuudet

Kuva lentokoneesta näyttää HDR-yksityiskohdan

Suuri dynaaminen alue

Tämän television kautta koet elokuvat ja pelit eloisan yksityiskohtaisessa HDR-muodossa. Televisio tukee useita HDR-muotoja, kuten HDR10- ja Hybrid Log-Gamma -muotoa.

BRAVIA ENGINE -logo

BRAVIA ENGINE

Täysin digitaalisella prosessoinnilla BRAVIA ENGINE tuottaa teräväpiirtokuvia vähentäen kohinaa sekä analogisista että Digital Hi-Vision -signaaleista. Lisäksi se maksimoi laitteen kyvyn parantaa väriä ja kontrastia, ja voit nauttia kuvista, jotka ovat täynnä väriä ja syvyyttä.

Perhe ja ystävät nauttimassa Android TV -viihteestä

Android TV™

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Android-älytelevision edistyksellisen ääniohjauksen avulla nautit hetkessä elokuvista ja TV-ohjelmista sovelluksien kautta tai lähetysaikaan.  

Lähikuva naisesta, joka ohjaa TV:tä äänikomennoilla

Äänihaku

Löydä suosikkisisältösi nopeammin kuin koskaan aiemmin pelkällä puheella. Äänihaun ansiosta voit unohtaa hankalan navigoinnin ja kirjoittamisen – esitä vain kysymys.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo

Sisäänrakennettu Chromecast

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä.

USB HDD REC -logo

USB-kiintolevytallennus

Tallenna suosikki-TV-ohjelmasi ulkoiselle USB-kiintolevylle ja katsele niitä milloin haluat. USB-kiintolevytallennus mahdollistaa digitaalisten lähetysten ajastetun ja One touch ‑tallennuksen mille tahansa jopa 2 Tt:n suuruiselle USB-kiintolevylaitteelle. Voit käynnistää tallennuksen ohjelmaa katsellessasi painamalla REC-painiketta. Tallennus päättyy automaattisesti ohjelman päättyessä.

Road to Zero -ympäristölogo

Kierrätä. Uudista. Vähennä.

BRAVIA TV:t ovat ympäristöystävällisiä. Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Tutustu ekotoimintoihin

Tekniset tiedot

Nauti upeasta viihdekokemuksesta lähes Full HD -laatuisen kuvan , Android TV™:n ja kristallinkirkkaan äänen ansiosta.