Siirry sisältöön

h.ear on Wireless NC

Vain sinä ja musiikki

Ei häiritsevää taustamelua, ei ärsyttäviä kaapeleita – vain puhdas ja todenmukainen ääni. Valmistaudu uppoutumaan musiikkiin.

h.ear-värit

Hear Your Colours

Sonyn h.ear-valikoima: korkean resoluution äänentoisto ja huomiota herättävä muotoilu. Upea ääni tyylikkäässä pakkauksessa. 

Valitse värisi

Langattomat h.ear on Wireless NC -kuulokkeet ovat saatavilla vaikuttavissa väreissä. Mikä niistä miellyttää sinun silmääsi?

  • Limenkeltainen
  • Viridiininvihreä
  • Hiilenmusta
  • Bordeaux’n vaaleanpunainen
  • Sinooperinpunainen

Sopii tyyliisi

Yksivärisessä ja pelkistetyssä muotoilussa yhdistyvät erottuva muotokieli ja käyttömukavuus – nämä kuulokkeet eivät pilaa asukokonaisuuttasi. 

Tyylikästä ääntä

Ensiluokkainen ääni, miellyttävän tuntuiset materiaalit ja huolellinen viimeistely – tutustu h.ear on Wireless NC -kuulokkeisiin.

Vihdoinkin vapaa 

Bluetooth®- ja NFC One touch -yhteyksillä voit kuunnella musiikkia langattomasti ilman kuulokekaapelia. LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto, ja voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota.

Hyvästit hälylle 

Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuukin, digitaalinen taustahälyn poisto vaimentaa melun ja antaa sinun keskittyä vain musiikkiin.

Kohtele musiikkia oikein

Toista lempimusiikkisi sen arvon mukaisella äänenlaadulla. Sonyn h.ear on Wireless NC -kuulokkeiden korkean resoluution äänentoisto tuottaa äärimmäisen vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

Valmis liikkeelle

Kuulokkeet ovat osa sinua – kuten puhelimesi tai avaimesi, ne kulkevat mukanasi kaikkialle. Tämä on huomioitu myös h.ear on Wireless NC -kuulokkeiden suunnittelussa.

Palkittua muotoilua

iF GOLD AWARD 2016

Alan asiantuntijoista koostuva raati palkitsi h.ear on -kuulokkeet vuoden 2016 kultaisella International Forum Product Award -palkinnolla.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Ei häiritsevää taustamelua, ei ärsyttäviä kaapeleita – vain puhdas ja todenmukainen ääni. Valmistaudu uppoutumaan musiikkiin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Helppo BLUETOOTH®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Digitaalinen hälynpoistotekniikka

  • 40 mm:n HD-kaiutinelementti ja dynaaminen alue

  • Titaanipinnoitetut, kalottimaiset kalvot ehkäisevät vääristymiä

Kaiutinelementti
40 mm (kalottityyppi)
Taajuusvaste
5–40 000 Hz (virta kytkettynä) (langalliset)
Johdon pituus
1,2 m
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide