Kuvia tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Ominaisuudet

Ensiluokkainen korkean resoluution ääni 

Vie digitaalinen musiikkikokoelmasi uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Toistamalla musiikin digitaalisesti CD-levyä paremmalla laadulla korkean resoluution äänitekniikka tuottaa laadun, joka on lähempänä alkuperäistä studiotallennetta, ja voit nauttia musiikista artistin tarkoittamalla tavalla.

70 mm:n HD-kaiutinelementit takaavat laadukkaan äänen

Uudet suuret, halkaisijaltaan 70 mm:n HD-kaiutinelementit peittävät korvat hyvin ja tuottavat luonnollista äänikenttää muistuttavan ääniaallon 4 Hz–100 kHz:n taajuudella. Jokainen ääni kuuluu huippuselkeästi laajalla äänialueella: Kuulokkeet toistavat alkuperäisen tallenteen tunteen ja energian ja tuottavat kirkkaan lauluäänen ja tarkan bassontoiston.

Fibonacci-kuvioitu säleikkö toistaa korkeat äänet kirkkaasti

MDR-Z1R-mallista tuttu Fibonacci-kuvioitu säleikkö takaa tarkan ja laadukkaan äänentoiston. Sen jäykkä hartsirakenne on ohut ja kestävä, ja se minimoi äänenvaimennuksen korkeimmilla taajuuksilla.

Alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo parantaa tarkkuutta

Alumiinipäällysteisen nestekidepolymeerikalvon ansiosta ääni on entistä vakaampi ja tarkempi koko taajuusalueella. Alumiinin ja nestekidepolymeerin yhdistelmä poistaa materiaaleista johtuvan resonanssin ja tuottaa luonnollisen äänen, jossa vääristymät on minimoitu.

Dynaaminen neodyymimagneetti

MDR-Z7M2-kuulokkeet ovat kaksi kertaa edeltäjänsä MDR-Z7-kuulokkeiden kokoiset. Uuden magneettipiirin ja entistä isomman magneetin ansiosta kuulokkeet ovat entistä tehokkaammat ja korkearesoluutioisten signaalien vaste entistä nopeampi, mikä takaa kirkkaan ja selkeän äänen. 

4,4 mm:n tasapainotettu kaapeliliitäntä

Tarkka, selkeä ja dynaaminen ääni 4,4 mm:n tasapainotetun liitäntäkaapelin ansiosta. Kaapeli erottaa oikealta ja vasemmalta puolelta tulevan äänisignaalin ja vähentää lähtösignaalin kohinaa. 

Hopeapäällysteinen, hapettomasta kuparista valmistettu kaapeli 

Hopeapäällysteiset hapettomat kuparikaapelit minimoivat vastuksen ja signaalihäviön. Äänenlaatu ei heikkene, yksityiskohdat ovat hienommat ja diskanttiäänet pehmeämmät. 

Ergonomiset korvatyynyt

Kolmiulotteisesti ommellut tekonahkapinnat ja paksu ja pehmeä uretaanityyny mukautuvat ergonomisesti pään muotoihin ja istuvat tiiviisti ja tasaisesti. Tiiviys vähentää äänen vuotamista ja takaa muhkean vaikuttavat bassoäänet.

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäädin

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäätimet tekevät kuulokkeista tukevat. Materiaalien ansiosta kuulokkeet ovat kevyet ja kestävät käytössä vuosien ajan.

Tekniset tiedot
MDR-Z7M2-kuulokkeiden laadukkaan äänentoiston parissa voi viihtyä jopa useita tunteja kerrallaan. MDR-Z1R-kuulokkeista tuttu tekniikka tuo mukanaan 70 mm:n HD-kaiutinelementin, Fibonacci-kuvioidun säleikön sekä 4,4 mm:n tasapainotetun liitännän. Myös miellyttävän tuntuisten kuulokkeiden äänenlaatu on vertaansa vailla.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • 70 mm:n HD-kaiutinelementit, joissa alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo

  • 4,4 mm:n tasapainotetut kaapelit ja hopeapäällysteiset, hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit

  • Ergonomiset korvatyynyt

Kaiutinelementti
70 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Taajuusvaste
4 Hz – 100 000 Hz
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)

Laatikon sisältö

UniMatch-liitin (kullattu), kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä