Kuvia tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet
Korkean resoluution äänentoiston logo
Ensiluokkainen korkean resoluution ääni 

Vie digitaalinen musiikkikokoelmasi uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Toistamalla musiikin digitaalisesti CD-levyä paremmalla laadulla korkean resoluution äänitekniikka tuottaa laadun, joka on lähempänä alkuperäistä studiotallennetta, ja voit nauttia musiikista artistin tarkoittamalla tavalla.

Äänielämys, jota et halua keskeyttää

Uppoudu rakastamaasi musiikkiin mukavasti tuntien ajaksi ja nauti upeasta äänenlaadusta. MDR-Z7M2-kuulokkeet toistavat äänet tyylikkäästi korkeista mataliin – tämän takaavat 70 mm:n HD-elementit, alumiinipäällysteiset nestekidepolymeerikalvot, Fibonacci-kuvioitu säleikkö ja edeltävässä mallissa käytettyä kaksi kertaa suurempi magneetti. Tuloksena on kolmiulotteinen, tunnelmaltaan aito tilaäänielämys.

70 mm:n HD-kaiutinelementit tuottavat laaja-alaisen äänen

Uudet suuret, halkaisijaltaan 70 mm:n HD-kaiutinelementit peittävät korvat hyvin ja tuottavat luonnollista äänikenttää muistuttavan ääniaallon 4 Hz–100 kHz:n taajuudella. Jokainen ääni kuuluu selkeästi laajalla äänialueella: kuulokkeet toistavat alkuperäisen tallenteen tunteen ja energian ja tuottavat kirkkaan lauluäänen ja tarkan bassontoiston.

Signature Series -sarjan äänen kehitys

MDR-Z1R-kuulokkeet ovat edelleen hifiharrastajien ykkösvalinta, ja nyt niiden tärkeimmät tekniikat ovat entistä helpommin käytettävissä uusissa MDR-Z7M2-kuulokkeissa. Ensiluokkainen ääni tuottaa elämyksen, johon voit upota tuntien ajaksi.

Taajuuksien vertailukaavio
Tasainen vaste korkeilla taajuuksilla

MDR-Z7M2-kuulokkeissa on MDR-Z1R-mallista peritty Fibonacci-kuvioitu säleikkö, joka toistaa tarkoitetut äänen ominaisuudet pehmeästi myös haastavilla erittäin korkeilla taajuuksilla.

Fibonacci-kuvioitu säleikkö
Fibonacci-kuvioitu säleikkö 

Jäykästä hartsista valmistettu ohutreunainen Fibonacci-kuvioitu säleikkö on vankka ja ohut, mikä minimoi äänen vaimentumisen erittäin korkeilla taajuuksilla.

Alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo
Alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo 

Kalvon kartio on entistä suurempi ja sen profiili on optimoitu, mikä takaa selkeät keski- ja matalat äänet sekä kirkkaat keski- ja korkeat äänet. Alumiini ja nestekidepolymeeri poistavat materiaaleista johtuvan resonanssin ja tuottavat luonnollisen, lähes vääristymättömän äänen.

Dynaaminen neodyymimagneetti
Noin 200 % entistä suurempi dynaaminen neodyymimagneetti

MDR-Z7M2-kuulokkeiden magneetti on kaksi kertaa suurempi kuin edeltävässä MDR-Z7-mallissa. Tämän ansiosta kuulokkeet ovat entistä tehokkaammat ja korkearesoluutioisten signaalien vaste entistä nopeampi, mikä takaa kirkkaan ja selkeän äänen.

Sukella laadukkaan äänentoiston maailmaan

Mukana toimitettavat 4,4 mm:n tasapainotettu kaapeli ja hopeapäällysteiset, hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit takaavat huippulaatuisen äänentoiston jatkuvuuden.

Kaavio: 4,4 mm:n tasapainotettu kaapeliliitäntä
4,4 mm:n tasapainotettu kaapeliliitäntä

Tarkka, selkeä ja dynaaminen ääni 4,4 mm:n tasapainotetun liitäntäkaapelin ansiosta. Kaapeli erottaa oikealta ja vasemmalta puolelta tulevan äänisignaalin ja vähentää samalla signaalihäviöitä ja äänenlaadun heikentymistä.

Hopeoitu OFC-kaapeli
Hopeapäällysteinen, hapeton kuparikaapeli 

Hopeapäällysteiset hapettomat kuparikaapelit vähentävät vastusta ja signaalihäviötä. Äänenlaatu ei heikkene, yksityiskohdat ovat hienommat ja diskanttiäänet pehmeämmät. 

Ergonomiset korvatyynyt

Kolmiulotteisesti ommellut tekonahkapinnat ja paksu ja pehmeä uretaanityyny mukautuvat ergonomisesti pään muotoihin ja istuvat tiiviisti ja tasaisesti. Parannettu ilmatiiviys vähentää äänen vuotamista ja takaa optimaalisen äänentoiston muhkean vaikuttavien bassoäänten kera.

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäädin
Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäädin

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäätimet tekevät kuulokkeista tukevat. Materiaalien ansiosta kuulokkeet ovat kevyet ja kestävät käytössä vuosien ajan.

Mies nauttii MDR-M7M2-kuulokkeiden pehmeistä korvatyynyistä
Mukavat korvatyynyjen materiaalit

Korvatyynyjen pinnan pehmeät uretaanityynyt imevät ja poistavat kosteutta, mikä vähentää tunkkaisuuden tunnetta ja takaa mukavuuden pitkienkin kuuntelukokemusten aikana.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio -ääni tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

MDR-Z7M2-kuulokkeiden laadukkaan äänentoiston parissa voi viihtyä jopa useita tunteja kerrallaan. Laadukkaista MDR-Z1R-kuulokkeista tuttu tekniikka tuo mukanaan 70 mm:n HD-kaiutinelementin, Fibonacci-kuvioidun säleikön sekä 4,4 mm:n tasapainotetun liitännän. Myös miellyttävän tuntuisten kuulokkeiden äänenlaatu on vertaansa vailla.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • 70 mm:n HD-kaiutinelementit, joissa alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo

  • 4,4 mm:n tasapainotetut kaapelit ja hopeapäällysteiset, hapettomasta kuparista valmistetut kaapelit

  • Ergonomiset korvatyynyt

Kaiutinelementti
70 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Taajuusvaste
4 Hz – 100 000 Hz
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)

Laatikon sisältö

UniMatch-liitin (kullattu), kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide