SVH

55,00 €

(sis. ALV)
132

3.7 perustuen 132 asiakasarvosteluun

51
45
9
2
25
Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

132 asiakasarvostelua

0

Qualità

WH-CH500 03.05.2021 tekijä adcdca (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Qualità ed affidabilità Sony. Un consiglio alla Sony; maggiore esposizione e soprattutto trasparenza delle caratteristiche dei prodotti . Questo evita incomprensioni e aspettative che poi vengono deluse.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great when they work

WH-CH500 27.11.2020 tekijä Crembroolay (Yhdistynyt kuningaskunta)

I have had these headphones for 6 months and they were really good, the sound quality was nice and crisp. However, the right ear has started to crackle and it sounds so awful, considering I’ve only had them for 6 months they seem quite flimsy

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
30.11.2020

Hi Crembroolay,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your headset. To ensure optimal performance, we recommend resetting the headset using the steps in the Help Guide here: https://bit.ly/39riKnq We also recommend trying the headset with different devices to isolate the cause of the issue.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Faulty & this is a common fault

WH-CH500 09.10.2020 tekijä LauraW1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I got these as a present last Christmas and the other week I put them on charge, when I took them off they were flashing purple instead of blue, the sound was very low and it would not turn up. Won’t be replacing them.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
12.10.2020

Hi LauraW1,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the headphones.
We recommend following the steps here to resolve the issue: https://bit.ly/2CQ9ISS. If the issue persists, don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Troubles, troubles, troubles

WH-CH500 14.09.2020 tekijä WGMaker (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this product about two month ago and have not been able to use it most of the time!! In most cases when I pair it or connect if already paired, I only hear a clicking sound! I tried all the recommendations , reset, bluetooth on off, other bluetooth devices removed. Nothing works always. But, occasionally, It works .. for some time and then .. suddenly it's back just clicking .. I can't just bring it back to the shop becaue they insist its my Surface Pro bluetooth .. But .. all other bluetooth devices work fine on it ..

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
16.09.2020

Hi WGMaker

Thank you for your review.

We're sorry to learn you're facing connection issues with your headphones and would like to recommend checking the interactive troubleshooting guide that will let you know how to proceed further towards getting this sorted: http://bit.ly/38rm3Hm

Sony support UK

0

microphone usless

WH-CH500 23.06.2020 tekijä 131313 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

When microphone is turned on it distorts the headphones

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
25.06.2020

Hi 131313,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with the microphone. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Werkt perfect

WH-CH500 17.06.2020 tekijä nielsnunn (Alankomaat)

Mooie koptelefoon, perfect formaat en perfecte audio! Niet veel meer te zeggen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Simple and easy to use

WH-CH500 28.05.2020 tekijä Mr Jackthelad (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great to have music when jogging, fit well and look good

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottimo cuffie ad un buon prezzo

WH-CH500 21.05.2020 tekijä Toby22 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ho comprato queste cuffie da quasi un anno ormai e non mi hanno deluso affatto, classica qualità sony, le cuffie hanno un design semplice e funzionale ma alla moda, i comandi sono semplici da usare e intuitivi, il suono e ottimo bassi profondi e il resto ottimo l' unica pecca che ho riscontrato e l'archetto ( avendo io una testa abbastanza grossa), a parte questo piccolo problema strettamente personale, le consiglio caldamente per chi cerca delle ottime cuffie sotto i 100€.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
25.05.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti informiamo che è possibile regolare la lunghezza dell’archetto. Per dettagli, consultare il collegamento qui: https://bit.ly/2ZArVx6 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

extreme Störgeräusche zwischen den Titeln

WH-CH500 19.05.2020 tekijä Detel (Saksa)

Sehr guter Klang, perfekt zu tragen. Allerdings entstehen extrem laute und schreckliche Störgeräusche zwischen den Titeln, wenn mit Mac Power Book und dem Programm "Music" Musik gehört wird. Nach dem Musikgenuss eines Titels kommt der Schlag: Ein Digitalklirren in voller Lautstärke. Das ist nicht akzeptabel und für die Ohren gefährlich. Ich bitte um Hilfe, sonst sende ich das Gerät zurück.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
22.05.2020

Hi Detel,
vielen Dank für dein Feedback. Setze bitte das Gerät auf Werkszustand zurück: https://helpguide.sony.net/mdr/whch500/v1/de/contents/TP0001615987.html (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3c4ykDQ
Sony Support Team

0

buono ma....

WH-CH500 15.05.2020 tekijä GenioCidio (Italia)

Articolo ottimo tranne per la mancanza dell' accoppiamento a sistema Playstation

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon son

WH-CH500 12.05.2020 tekijä thistle59 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

La connexion bluetooth est très aisée et rapide, le son est bon avec un bon équilibre et pas de basses sur-vitaminées. Le port est agréable mais le casque serre un eu trop, si l'on porte des lunettes, ça fini par faire mal aux oreilles. Mais c'est qu'il est temps d'arrêter l'écoute, de toute façon

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

La marque n'est plus une référence

WH-CH500 26.04.2020 tekijä Aude11 (Ranska)

Acheter du Sony et se retrouver avec un objet peu abouti c'est scandaleux : une entrée de game avec un prix abordable ne justifie pas un tel inconfort sur l'arceau.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toimii hyvin, pitkä akunkesto

WH-CH500 26.04.2020 tekijä Harjus (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Muutaman kuukauden käytössä todettu hyväksi, vaimolla siivouksessa aina päässä ja musiikkia kuunnellessa siivous ja myös silitys käy kuulemma hyvin. Myös hyvä puoli on se että jos soittaa niin silloin saa myös hänet kiinni :-)

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good sound quality

WH-CH500 25.04.2020 tekijä Trici (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

For its price tag, it does way better in sound quality.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Son bloqué

WH-CH500 22.04.2020 tekijä Auré65 (Ranska)

Je comprends pas le son est bloqué quand j’ecouTe de la musique

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
29.04.2020


Bonjour Auré65,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Tevreden

WH-CH500 03.04.2020 tekijä Steven12345 (Alankomaat)

Gisteren gekocht en heel tevreden mee. Mooi geluid en simpel in gebruik

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très mitigé

WH-CH500 15.03.2020 tekijä Moustic75 (Ranska)

Pas encore réussi à mettre en service avec mp3 acheter en même temps

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Molto Buone

WH-CH500 14.03.2020 tekijä fiorekz3 (Italia)

le ho comprate 2 anni fa e non mi hanno deluso per niente audio pulito ottimo anche in chiamata e gommini molto morbidi..le consiglierei a chiunque

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ne fonctionne pas avec une télé SONY bravia

WH-CH500 09.03.2020 tekijä Jlouis13 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ne marche pas avec une télé SONY bravia kd-55fx8096

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
11.03.2020

Bonjour Jlouis13,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Vous pouvez trouver la liste des téléviseurs compatibles ici: http://bit.do/fy8FC (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

Ottimo Prodotto

WH-CH500 15.01.2020 tekijä CristianoIsf (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ottimo rapporto qualità/prezzo. buoni i materiali e si indossano bene. i comandi si trovano facilmente e l'audio è buono.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Afschuwlijkenproducten

WH-CH500 10.01.2020 tekijä Sony123123 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Tijdje geleden koptelefoon gehaald en binnen 3 weken was hij al kapot. Bieden ze vervolgens een reparatie aan die nog duurder is dan de aankoop prijs.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Headphones broke within a year

WH-CH500 06.01.2020 tekijä MacGyverFan (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Snapped where the headphone attaches to the headband. Seems like a design flaw. Got as a gift otherwise would have asked for a replacement (although they probably wouldn't last)

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Buona da migliorare la comodità e autonomia

WH-CH500 06.01.2020 tekijä sestosenso999 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ricevute in regalo a Natale 2019. Buona la qualità audio. Associazione bluetooth ottima con tutti i dispositivi connessi. Raggio d'azione superiore alle aspettative. Comfort migliorabile sia sui padiglioni che sotto l'archetto al quale ho aggiunto una spugnetta.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Love my headphones

WH-CH500 01.01.2020 tekijä trottolina_ie (Irlanti)

I've had these headphones a few months now, and wouldn't be without them during my commute. Great sound quality, easy to use and comfortable to wear when in use. I have them paired with an Iphone, and use them for calls. No complaints from my interlocutors re the microphone, which I have had with other headphones in the past. Another point to note - I have used Beats wireless headphones with the same phone, and much prefer the sound I get from these. The only niggle is that I have to extend them fully, and fold the earpiecies, to wear these headphones around my neck. As I usually don't keep them there, a small niggle indeed. Also, if I want to pair the headphones with more than one device, it isn't always easy to switch between them. To reconnect to my phone after being paired to my laptop for example, I need to set up a brand new pairing relationship rather than re-activating the existing one (ie rather than selecting <Connect>, I need to <Forget Device> and then search and connect again). I don't do this often as a result.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound and great quality

WH-CH500 18.12.2019 tekijä ThickRelic (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought these just under a month ago for my birthday and they are amazing. Theg are super comfortable and easy to use with great sound quality. The battery life lasts for ages and so far I have no complaints. Would definitely recommend!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tähän mennessä toiminut erittäin hyvin

WH-CH500 04.12.2019 tekijä Audiohifistelijä (Suomi)

Äänenlaatu on mielestäni erittäin hyvä. Istuu hyvin päässä, tosin puristaa korvista hieman(niinkuin kaikki in-ear kuulokkeet) mikä johtaa lievään korvakipuun pidempien kuuntelusessioiden aikana. Puheluominaisuutta en ole testannu mutta oletan että sekin toimii kohtuullisen hyvin. Akunkesto on erittäin hyvä. N. 6 tunnin kuuntelun jälkeen akkua jäljellä reipaasti yli 70%. Kuulokkeiden ja laitteen välillä on n. 100ms latenssi mutta se on normaalia langattomissa kuulokkeissa eikä minua ole häirinnyt yhtään. Bassontoisto on myöskin erinomainen. Ääni on myöskin ylipäätään erittäin kirkas ja mukavaa kuunneltavaa. Hintaansa nähden erittäin laadukkaat ja suhteellisen kestävän tuntuiset kuulokkeet hyvillä ominaisuuksilla varustettuna.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kopfhörer WH-CH500

WH-CH500 17.11.2019 tekijä BM46 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Kopfhörer sind in der Funktion sehr gut, liegen gut am Ohr und sind nicht so schwer, lassen sich gut koppeln

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very comfortable

WH-CH500 12.11.2019 tekijä AChrisRea (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

My husband bought these headphones for me to use at work for online course work and they have great sound and are really comfortable especially as I have a few earings that can be a hassle with headphones.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima

WH-CH500 10.11.2019 tekijä Billin (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Acquisto ben riuscito, ottimo prodotto suono limpido anche su i toni alti e bassi discreti, il tutto ad un prezzo più che accessibile.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Een mooi en leuk product

WH-CH500 09.11.2019 tekijä Paulko (Alankomaat)

Ik heb gisteren gekocht bij T-mobile telefoon winkel gekocht

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Een hele fijne koptelefoon

WH-CH500 03.11.2019  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Wij hebben deze nu ruim een jaar en zijn uiterst tevreden. Gaat lang mee draadloos en opladen duurt voor mijn gevoel ook niet lang.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima hoofdtelefoon

WH-CH500 30.10.2019 tekijä Boemer (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Heb deze hoofdtelefoon gekocht om rustig muziek te luisteren en tv geluid te horen zonder storing van buitenaf, het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon pour le prix

WH-CH500 22.10.2019 tekijä EK21 (Ranska)

J'ai acheté le produit et je l'ai essayer pendent 30 min : pas confortable pour des longues durées, qualité de music bonne pour moi, produit fonctionel/

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta