SANKAKUULOKKEET

Langattomat WH-CH710N-vastamelukuulokkeet

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

SVH

150,00 €

(sis. ALV)
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Virheetön äänentoisto ilman keskeytyksiä 

Langattomat taustahälyä poistavat WH-CH710N-kuulokkeet takaavat häiriöttömän kuuntelun paikasta riippumatta. Hälynpoisto kahdella kohinantunnistimella sekä ympäristön äänitila auttavat sinua hallitsemaan kuuntelemaasi – ja 35 tunnin langattomalla toistolla voit kuunnella musiikkia koko päivän.

väri
Kuulokkeet, jotka sulkevat pois
ympäristön melun 

Olitpa pitkällä lennolla tai matkalla töihin, AINC (Artificial Intelligence Noise Cancelling) -toiminto analysoi jatkuvasti ympäristön taustaääniä ja valitsee automaattisesti tehokkaimman hälynpoistotilan.

Hallitse kuulemaasi kahdella kohinantunnistimella

WH-CH710N-kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, jotka syöttävät eteen- ja taaksepäin ja suodattavat enemmän ympäristön ääniä. Voit siis uppoutua kuuntelemaasi täysin, sillä kuulokkeet vaimentavat tehokkaasti esimerkiksi liikenteen tai toimiston melun.

hälynpoisto
Mukauta ääni

Ympäristön äänitilassa hallitset kuuntelukokemustasi täysin. Ota se käyttöön, niin pystyt kuuntelemaan musiikkia turvallisesti samalla, kun kuulet tärkeät ympäristön äänet, kuten liikenteen ja kuulutukset.

Latauskuvake
Pikalatauksen ansiosta voit kuunnella koko päivän

Sisäänrakennetun litiumioniakun ansiosta voit kuunnella jopa 35 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi vain 10 minuutin pikalatauksella voit toistaa 60 minuuttia ääntä.

Kuuntele mukavasti
30 mm:n elementtien ansiosta et jää mistään paitsi

Uusien 30 mm:n elementtien ansiosta kevyiden kuulokkeiden ääni on kirkas. Ne sopivat täydellisesti eri taajuuksien toistoon, aina matalista bassoista korkeisiin ääniin.

kuulokkeet pöydällä
Handsfree-apua äänikomennoilla

Saat älypuhelimesi äänikomennot käyttöön yhdellä painikkeen painalluksella ajo-ohjeita, musiikin kuuntelua ja yhteydenpitoa varten.

Handsfree-puhelut
Selkeämmät handsfree-puhelut

Näppärien handsfree-puheluiden ansiosta puhuminen käy helposti. Anna puhelimen olla paikoillaan ja keskity olennaiseen. WH-CH710N toistaa äänet selkeinä molemmille puhujille. 

NFC-kuvake
Toista musiikkia heti NFC™ One touch -tekniikalla

Near Field Communication (NFC™) -tekniikan ansiosta voit aloittaa musiikin suoratoiston yhdellä kosketuksella. Muodosta yhteys nopeasti ja helposti koskettamalla valitsemallasi NFC™-yhteensopivalla laitteella rungon N-merkintää.

Bluetooth®
Laadukas Bluetooth®-suoratoisto

Jos laitteessa ei ole NFC™-ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden manuaalisesti ottamalla Bluetoothin® käyttöön laitteen asetusvalikossa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

WH-CH710N-vastamelukuulokkeiden ansiosta voit keskittyä musiikin kuunteluun, sillä AINC (Artificial Intelligence Noise Cancellation) -vastamelutekniikka ja kaksi kohinantunnistinta sulkevat pois taustahälyn.
  • Ympäristöön mukautuvaa vastamelua kahdella kohinantunnistimella

  • Kuule tarkemmin 30 mm:n kaiutinelementtien ansiosta

  • Jopa 35 tunnin akunkesto ja pikalataus takaavat pitkän kuunteluajan

  • Langaton Bluetooth®-suoratoisto NFC™ One touch -tekniikalla

  • Tuki älypuhelimelle handsfree-puheluita ja äänikomentoja varten

Tulo(t)
Stereominiliitin
Taajuusvaste
7 Hz – 20 000 Hz (JEITA)
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus)
Taajuusvaste (aktiivikäyttö) 
20 Hz – 20 000 Hz (VIRTA KYTKETTYNÄ) (langallinen)
Passiivikäyttö
Kyllä
NFC
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide