KUULOKKEET

Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet

WH-XB700

Kuva tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet

blueblack

SVH

150,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeet

Ominaisuudet

EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

Sonyn EXTRA BASS™ -mallistoon kuuluvat WH-XB700-kuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia säilyttäen samalla lauluäänten selkeyden, mikä tuo jokaiseen kappaleeseen vaikuttavan muhkean rytmin.

Nopeat NFC- ja Bluetooth®-yhteystoiminnot

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Pitkä akunkesto mahdollistaa keskeytyksettömän kuuntelun

Noin neljän tunnin lataus antaa virtaa koko päiväksi ja noin 30 tuntia toistoaikaa, joten voit jatkaa kuuntelua kappaleesta ja musiikkivalikoimasta toiseen.

Pikalataus säästää aikaa

Jos kuulokkeiden virta on loppumassa, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa. Toiminto on ihanteellinen kiireisiin tilanteisiin.

Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus

Yksinkertaisen tyylikkäät WH-XB700-kuulokkeet sopivat aina tyyliisi – bassokotelon kirkas väritehoste piristää lookia. Pehmustettujen kuulokekuppien ja taitettavan muotoilun ansiosta voit nauttia pitkistäkin suosikkialbumeistasi mukavasti.

Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita varten

Puheluihin vastaaminen on helppoa myös musiikin kuuntelun aikana: painamalla kuulokkeiden keskimmäistä monitoimipainiketta voit vastaanottaa handsfree-puheluita sisäänrakennetun mikrofonin kautta tietyillä älypuhelimilla. Siirry kätevästi kappaleiden ja puhelujen välillä poistamatta kuulokkeita.

Mukauta ääni

Täydellinen ääni jokaiselle kappaleelle. Innovatiivisella Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit säätää bassotasoja ja valita esimerkiksi klubi-, konserttisali-, areena- tai ulkotilatyylisen äänen.

Käytä käteviä äänikomentoja

Hallinnoi aikataulujasi yhdistämällä älypuhelimen äänikomentosovellus kuulokkeiden sisäiseen mikrofoniin. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Tekniset tiedot
Koe basson voima. WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeissa voimakas EXTRA BASS™ -ääni yhdistyy selkeisiin lauluosuuksiin, ja lisäksi pääset nauttimaan Bluetooth®-yhteydestä, pitkästä akunkestosta, tyylikkäästä muotoilusta ja käytännöllisestä käyttömukavuudesta.
  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • One touch -kuuntelu Bluetooth®- ja NFC-tekniikalla

  • Akku kestää jopa 30 tuntia pikalatauksella

  • Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus

  • Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita varten

Kaiutinelementti
30mm (kalottityyppi)
S-Master HX
Ei
Taajuusvaste
5–22 000 Hz (JEITA)
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus)
Passiivikäyttö
Kyllä
NFC
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä