WH-XB700

EXTRA BASS™ tuo potkua

WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeissa upea bassoääni yhdistyy uskomattoman selkeisiin lauluääniin, langattomaan vapauteen ja vertaansa vailla olevaan käyttömukavuuteen.

SANKAKUULOKKEET

Langattomat WH-XB700-kuulokkeet

WH-XB700
Kuva tuotteesta Langattomat WH-XB700-kuulokkeet

blueblack

SVH

150,00 €

(sis. ALV)
EXTRA BASS -logo
Upea basso takaa syvän ja ytimekkään äänen

Sonyn EXTRA BASS™ -mallistoon kuuluvat WH-XB700-kuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia säilyttäen samalla lauluäänten selkeyden, mikä tuo jokaiseen kappaleeseen vaikuttavan muhkean rytmin.

Langatonta vapautta NFC:n ja Bluetooth®-tekniikan avulla

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

30 tunnin akku -kuvake
Pitkä akunkesto mahdollistaa keskeytyksettömän kuuntelun

Noin neljän tunnin lataus antaa virtaa koko päiväksi ja noin 30 tuntia toistoaikaa, joten voit jatkaa kuuntelua kappaleesta ja musiikkivalikoimasta toiseen.

Kuva WH-XB700-kuulokkeista pikalatauksessa
Pikalataus säästää aikaa

Jos kuulokkeiden virta on loppumassa, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa. Toiminto on ihanteellinen kiireisiin tilanteisiin.

Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus

Yksinkertaisen tyylikkäät WH-XB700-kuulokkeet sopivat aina tyyliisi – bassokotelon kirkas väritehoste piristää lookia. Pehmeiden korvatyynyjen ansiosta voit nauttia pitkistäkin suosikkialbumeistasi mukavasti.

Kuva handsfree-puhelua WH-XB700-kuulokkeilla soittavasta miehestä
Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita varten

Voit siirtyä kappaleiden ja puhelujen välillä vaivattomasti kuulokkeita poistamatta. Kun painat vasemmassa kotelossa olevaa monitoimipainiketta, voit vastaanottaa handsfree-puheluita sisäänrakennetun mikrofonin kautta tietyillä älypuhelimilla.

Sony | Headphones Connect -sovelluksen logo
Mukauta ääni

Täydellinen ääni jokaiselle kappaleelle. Innovatiivisella Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit säätää bassotasoja ja valita esimerkiksi klubi-, konserttisali-, areena- tai ulkotilatyylisen kuuntelukokemuksen.

Google Assistant- ja Amazon Alexa -logot
Käytä käteviä äänikomentoja – Google Assistant, Amazon Alexa ja Siri

Hallinnoi aikataulujasi yhdistämällä älypuhelimen äänikomentosovellus kuulokkeiden sisäiseen mikrofoniin. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Henkilökohtainen elokuvakokemus

BRAVIA XR™ ja langaton WLA-NS7-lähetin

Nauti jännittävästä Dolby Atmos® -kokemuksesta ja 360 Spatial Sound -äänestä, joka mukautuu korviisi BRAVIA XR:n ja langatonta WLA-NS7-lähetintä käytävien kuulokkeiden ansiosta.  

Mies istuu olohuoneen sohvalla kuuntelemassa kuulokkeilla langattoman lähettimen kautta
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer -sovelluksen avulla nautit sinulle optimoidusta äänikokemuksesta. Sovellus tallentaa ja analysoi korvan muodon, jotta kuulokkeet voivat muodostaa henkilökohtaisen tilaäänikentän, kun ne yhdistetään BRAVIA XR™ -televisioihin.

Langaton WLA-NS7-lähetin ja kuulokkeet kaapin päällä, liitettynä seinään kiinnitettyyn BRAVIA TV:hen
Dolby Atmos -kokemus

BRAVIA XR™ -televisioon yhdistetyn langattoman Sony WLA-NS7 -lähettimen avulla kuulokkeet luovat ihanteellisen phantom-kaiuttimien kokoonpanon ympärillesi, jotta voit nauttia Dolby Atmos -kokemuksesta. Uppoudu kohtaukseen ja tunne olevasi tapahtumien keskellä.

Artist_connection
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe basson voima. WH-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeissa voimakas EXTRA BASS™ -ääni yhdistyy selkeisiin lauluosuuksiin, ja lisäksi pääset nauttimaan Bluetooth®-yhteydestä, pitkästä akunkestosta, tyylikkäästä muotoilusta ja käytännöllisestä käyttömukavuudesta.
  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • One touch -kuuntelu Bluetooth®- ja NFC-tekniikalla

  • Akku kestää jopa 30 tuntia pikalatauksella

  • Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus

  • Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita varten

KAIUTINELEMENTTI
30mm (kalottityyppi)
S-Master HX
Ei
TAAJUUSVASTE (BLUETOOTH®-YHTEYDET)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus)
PASSIIVIKÄYTTÖ
Kyllä
NFC
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide