WH-XB900N

Joka sävel EXTRA BASS™ -äänellä

WH-XB900N-kuulokkeilla voit keskittyä musiikkiin täysin – ensiluokkaisen bassotoiston ja edistyksellisen taustahälyn poiston ansiosta. Aloita omat yksityisbileesi.

KUULOKKEET

Langattomat taustahälyä poistavat WH-XB900N-kuulokkeet

WH-XB900N

Kuva tuotteesta Langattomat taustahälyä poistavat WH-XB900N-kuulokkeet

blueblack

SVH

200,00 €

(sis. ALV)

EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

Sonyn EXTRA BASS™ -mallistoon kuuluvat taustahälyä poistavat WH-XB900N-kuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia. Kuulokekotelon erillinen bassokanava ja kaiutinelementtien ja tärykalvojen välinen ilmatiiviys tuottavat tarkan ja iskevän rytmin joka kappaleeseen. Samalla kuulokkeet säilyttävät lauluäänten selkeyden, mikä takaa ihastuttavan monipuolisen ja tasapainoisen kuuntelukokemuksen.

  • Hälyä poistavat
  • Näin se toimii

Langatonta vapautta NFC:n ja Bluetoothin® avulla

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaisia asennusprosesseja. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiuttimen N-merkintää ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Bluetooth®-logo

Langaton suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

Suoratoista suosikkikappaleitasi Bluetooth®-yhteydellä pariliitetystä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

NFC™ One-touch -logo

NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen

Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla NFC™-laitteella rungon N-merkintää.

30 tunnin akunkesto -kuvake.

Pitkä akunkesto antaa virtaa koko päiväksi

Noin neljän tunnin lataus antaa virtaa koko päiväksi ja noin 30 tuntia toistoaikaa, joten voit jatkaa kuuntelua kappaleesta ja musiikkivalikoimasta toiseen. 10 minuutin pikalatauksella puolestaan saat jopa 60 minuuttia toistoaikaa.

Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen mukavuus

Yksinkertaisen tyylikkäät WH-XB900N-kuulokkeet sopivat aina tyyliisi – kotelon väritehoste piristää lookia. Pehmustettujen korvatyynyjen ansiosta voit nauttia pitkistäkin suosikkialbumeistasi mukavasti.

Kuva taitettavista WH-XB900N-kuulokkeista.

Taitettava malli tuo mukavuutta arkeen

Haluatko lopettaa musiikin kuuntelun hetkeksi? Taustahälyä poistavien WH-XB900N-kuulokkeiden taitettavan mallin ja kompaktin koon ansiosta ne voi asettaa laukkuun nopeasti ja helposti.

Kuva miehestä, joka käyttää WH-XB900N-kuulokkeita handsfree-puheluihin.

Helpot puhelut sisäisellä mikrofonilla

Puhuminen käy helposti kuulokkeiden kautta: sisäisen mikrofonin ansiosta voit käyttää niitä handsfree-puheluihin tiettyjen älypuhelinmallien kanssa. Vastaa puheluun kaksoisnapauttamalla kuulokkeiden oikeaa koteloa ja säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylös tai alas.

Valinnat sormenpäilläsi

Vaihda kappaletta, lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta, soita puheluita ja vastaa niihin napauttamalla tai pyyhkäisemällä kuulokekotelon kosketuspaneelia. Voit käyttää Quick Attention (Pikahuomio) -toimintoa koskettamalla oikeaa koteloa, jolloin äänenvoimakkuus pienenee välittömästi ja kuulet sinulle esitetyt kysymykset, rautatieaseman kuulutukset ja muut ympäristön äänet.

  • Pikahuomio
  • Kosketuspaneeliohjaus
Sony | Headphones Connect -sovelluksen logo

Sony | Headphones Connect -sovellus

Lataa Sony | Headphones Connect -sovellus ja räätälöi kuuntelukokemuksesi. Sovellus tarjoaa muun muassa taajuuskorjaimen äänitasojen säätöön sekä taustaäänten hallintaominaisuuden, joka automaattisesti säätää ääniasetukset tilanteen mukaan.

Google Assistant- ja Amazon Alexa -logot.

Käytä käteviä äänikomentoja

Hallinnoi aikataulujasi yhdistämällä älypuhelimen äänikomentosovellus kuulokkeiden sisäiseen mikrofoniin. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio -ääni tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
EXTRA BASS™ luo upean kuuntelukokemuksen. Virtaa koko päiväksi, langaton Bluetooth®-tekniikka, pitkäkestoinen mukavuus ja käytännöllisyys – taustahälyä poistavilla WH-XB900N-kuulokkeilla nautit musiikista juuri haluamallasi tavalla.
  • EXTRA BASS™ -ääni ja digitaalinen taustahälyn poisto

  • Sopii koko päivän kestävään kuunteluun 30 tunnin akunkeston ansiosta

  • One touch -kuuntelu langattomalla NFC- ja Bluetooth®-tekniikalla

  • Tyylikäs taitettava malli

  • Kätevät handsfree-puhelut

Kaiutinelementti
40 mm
S-Master HX
Ei
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) / 20 – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus, 990 kbps)
Passiivikäyttö
Kyllä
NFC
Kyllä
Johdon pituus
noin 1,2 m (47 1/4 tuumaa) (mukana toimitettava kuulokekaapeli)
DSEE
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä