562

4.5 perustuen 562 asiakasarvosteluun

374
146
27
4
11
Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

563 asiakasarvostelua

0

eccellente fedeltà del suono

WH-XB900N 27.11.2021 tekijä renatus (Italia)

ho giaà cuffie BOSE ma le ritengo valide più per musica classica mentre per quanto serve a me ,durante gli allenamenti ,ho preferito Sony: ottimi bassi e suono gradevolissimo. inoltre sono considerate da esperti tra le migliori in giro !

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing sound

WH-XB900N 24.11.2021 tekijä Berniebaps (Yhdistynyt kuningaskunta)

I'm so happy with these headphones, I've been wanting a decent pair for ages but didn't want to spend loads on a set, I'm so glad I bought these.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bonne qualité

WH-XB900N 24.11.2021 tekijä Vince38 (Ranska)

Tres bon son bon achat a un prix très correct je le recommande

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Features

WH-XB900N 23.11.2021 tekijä Big Sis (Yhdistynyt kuningaskunta)

I purchased the headphones for listening to music on my Sony CD Player whilst I go into hospital having chemotherapy and radiotherapy, I also use it for my Amazon Kindle Fire also purchased for my hospital visits

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent produit

WH-XB900N 23.11.2021 tekijä vnusia (Ranska)

Offert en cadeau et très satisfaite de ce produit d'excellente qualité et simple à utiliser.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Besonders zu empfehlen für RnB oder HipHop

WH-XB900N 22.11.2021 tekijä dtm05 (Saksa)

Es war mein erster OverEar-Kopfhörer von Sony. Der Klang ist per bluetooth gut und wie erwartet basslastig (xb). Ein wenig enttäuschend fällt die Nutzung per Kabel aus. Da sind Klangeinbußen zu verzeichnen. Getestet mit einem Samsung A72, NW-A45 und NW-A105.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldig

WH-XB900N 21.11.2021 tekijä Jorden (Alankomaat)

Beste koptelefoon die ook heb gehad, noise canceling werkt fantastisch en de bass is heerlijk voor de rest is hij sterk en gaat de accu lang mee.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr zufrieden! Top Preis-Leistungsverhältnis!

WH-XB900N 20.11.2021 tekijä AnNadPu (Saksa)

Den Alltag mal hinter sich lassen und einfach mal abschalten, die Lieblingsplaylist an, Kopfhörer auf, zurücklehnen, Augen zu und rein in den puren Klanggenuss - mit diesen Kopfhörern das reinste Vergnügen! Egal wo du bist, Umgebungsgeräusche werden Dank der Einstellungsmöglichkeiten komplett ausgeblendet, sodass du dich voll und ganz deinem Sounderlebnis hingeben kannst. Ich liebe meine Sony WH-XB900N! Ob zum konzentrierten Arbeiten am Laptop, beim Putzen oder einfach nur so - am liebsten immer und überall dabei! Einziges kleines Manko: Die Beweglichkeit der Ohrmuscheln ist nach über einem Jahr in Benutzung etwas zu locker, was aber das Klangerlebnis nicht beeinträchtigt! Alles in Allem ein tolles Produkt.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Der Sound gefällt

WH-XB900N 20.11.2021 tekijä thunderbird86 (Saksa)

Hab erst ein wenig hin und her überlegt ob ich mich für diese Kopfhörer entscheide, aber seit dem ich diesen Sound gehört hab, war es genau die richtige Entscheidung. Also top, Daumen hoch ;-)

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mooi Geluid

WH-XB900N 19.11.2021 tekijä Van ShogunDale (Alankomaat)

Goed warm geluid, zit lekker. noise canceling werkte erg goed in het vliegtuig.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldig hoofdtelefoon

WH-XB900N 17.11.2021  (Alankomaat)

Geluid en verbinding is uitstekend. Zeker aan te bevelen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kopfhörer der Spitzenklasse

WH-XB900N 14.11.2021 tekijä NobbsiBert (Saksa)

Tolle Optik, sehr guter Sitzkomfort, beste Akustik, leichte Handhabung, lange Laufzeit und wichtig auch für alle anderen sehr zu empfehlen!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Keine Beschreibung in deutsch

WH-XB900N 23.10.2021 tekijä Erwin Esly (Saksa)

Ohne deutsche Anleitung und trotz der Bilder erst nach mehreren Stunden mit dem Laptop koppeln können. Lautloses Hören bisher nicht einstellen können, Umgebung hört mit

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Service
25.10.2021

Hi Erwin,
eine Referenzanleitung sowie der Webguide sind unter folgendem Link zu finden: https://bit.ly/3pxSC2n (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Anweisungen zur Verwendung der Rauschunterdrückungsfunktion findest du hier: https://bit.ly/3pv6s5A. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa@Sony Support DE

0

Super look

WH-XB900N 22.10.2021 tekijä saffet38 (Alankomaat)

Net gekocht en nu al happy. Uitstekend geluid, omringd je oren.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

That's has a good build quality

WH-XB900N 11.10.2021 tekijä 1847bsjd (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I received few month ago, I am ok whit this item..

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
13.10.2021

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Headphones, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members!

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Great good device

WH-XB900N 08.10.2021 tekijä Niko_67 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this a month ago. I am very satisfied... good thing i got it...

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
11.10.2021

Hi,

Thank you for leaving your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Headphones and happy with the service we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come.

Mennah @ Sony support UK

0

De bass, geweldig

WH-XB900N 03.10.2021 tekijä Chabiba04 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik ben echt blij met dit product. Ik had dit jiet verwacht. Ik had eerst een jbl live 660 gehaald maar die had ik de dag erna direct terug gebracht en geruild voor deze. Er stond namelijk extra bass op de doos en daar deed ik het eigenlijk voor. En toen probeerde ik het uit, wauw. En die app maakt het helemaal af. Je kan hem namelijk op verschillende manieren waarop je hem kan beluisteren, zoals 8d bijv. En je hebt een equalizer waardoor je de bass nog hoger kan zetten. Echt geweldig. De kwaliteit van het geluid is goed helder en de bass breekt de muziek ook niet. Het product zelf gaat lang mee en hoeft maar kort aan de lader. De noise cancelling vind ik prima en die kan je door op rechterkant van koptelefoon te drukken tijdelijk uitschakelen waardoor je snel een gesprekje kan voeren. En wanner je je hand eraf haalt wordt het muziek weer harder en schakel je noise cancelling weer in. Die functie is handig. Ik heb niks te klagen over dit product.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bis jetzt sehr zufrieden

WH-XB900N 02.10.2021 tekijä Dobri (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Habe die Kopfhörer ca 3 Wochen im täglichen Gebrauch und muss sagen die sind echt klasse. Weiter so Sony.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

WH-XB900N 27.09.2021 tekijä Dora1 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

L'ho acquistato tre settimane fa e sono molto soddisfatta.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

WH-XB900N 23.09.2021 tekijä Claudio 85 (Italia)

Ottimo prodotto sono rimasto davvero soddisfatto poi ha tante funzioni

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fantastic Headphones

WH-XB900N 22.09.2021 tekijä davehook (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brings the music to life and exceeds my expectations for the price range. Another Sony masterpiece,

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima headset

WH-XB900N 18.09.2021 tekijä Timothy99 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ondanks de omslachtige en beperkte gebruiksaanwijzingen, tot nu toe redelijke performance.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent !

WH-XB900N 17.09.2021 tekijä Yannou44 (Ranska)

Je suis ravi de ce modèle de casque de Sony. Très bon rapport qualité/prix, il a un bon son une fois avoir bien régler l'égalisateur sur l'application Headphones. Facile d'utilisation, je le recommande !

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Kopfhörer

WH-XB900N 15.09.2021 tekijä Tea1990 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Super und knalliger Sound mit sehr guter Soundqualität. Sehr gute Investition.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great

WH-XB900N 13.09.2021 tekijä skbet (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I am satisfied with product. I recomend it. Maybe value can be 120 Eur +-

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
15.09.2021

Hi skbet,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Top trop bon

WH-XB900N 13.09.2021 tekijä Grinau78 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Super produit excellent son excellence dans l’autonomie je recommande

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Buone funzioni ma non sempre intuitive

WH-XB900N 10.09.2021 tekijä alcogann66 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mi sono state regalate 15 gg fa e sono abbastanza soddisfatto

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing

WH-XB900N 09.09.2021 tekijä Kerdevan (Yhdistynyt kuningaskunta)

I can now hear details in the music I have never heard before and the clarity is exceptional.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

39

399

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfecte koptelefoon!

WH-XB900N 09.09.2021 tekijä Vurns (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Een week geleden gekocht en ben er zeer blij mee. De noise cancellation helpt me enorm bij mijn powerlifting trainingen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très léger et grande autonomie.

WH-XB900N 06.09.2021 tekijä Cl22 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Très content du produit . Très bonnes basses et application dédiée.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Wind...Wind...Wind

WH-XB900N 04.09.2021 tekijä BraveLion (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

an sich eigentlich nicht schlecht, aber trotz high quality music vom Partneranbieter TİDAL, finde ich die maximale Musiklautstärke zu leise und nein, ich habe gute Ohren und das sind ja auch nicht meine einzigen Kopfhörer. Kommen wir jetzt zum eigentlichem Problem. ich nutze Kopfhörer überwiegend beim Fahrradfahren, und die Windgeräusche die xb900n durchlassen ist unerträglich, da hilft auch kein NC. und da auch die Gesamtlautstärke zu leise ist, könnt ihr euch vielleicht vorstellen, wie sich das anfühlt. İch möchte die Kopfhörer nicht schlechtreden, im großen ganzen Top. Wer sie Zuhause oder unterwegszu Fuß nutzen möchte sollte freude finden.

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
06.09.2021

Hi BraveLion,
je nach den Umgebungsbedingungen nehmen die Windgeräusche möglicherweise zu, wenn der Modus für Umgebungsgeräusche aktiviert ist. Beende bitte den Sprachfokus in diesem Fall mit der App „Sony | Headphones Connect“. Wenn die Windgeräusche noch immer laut sind, schalte den Modus für Umgebungsgeräusche aus.
Aziz @ Sony Support DE

0

Très Bon Son - Facile à prendre en mains

WH-XB900N 02.09.2021 tekijä Isa2664 (Ranska)

Très bon rapport Qualité-Prix. Le son est vraiment très bon. Le casque est très facile à prendre en mains, il suffit de regarder la notice jointe, en images, très compréhensible. La réduction de bruit est vraiment très appréciable.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features and sound quality

WH-XB900N 02.09.2021 tekijä DanC1900 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I have only used for a few weeks but loving the features, associated app, gesture controls and sound quality. Could do with a button for Mic Muting when on calls but wasn't a must have when looking for headphones.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent sound

WH-XB900N 02.09.2021 tekijä Gothxanna (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The sound quality is excellent, the high and low sounds are very clear. The noise cancelling feature works amazingly well. The headphones are comfortable and adjust perfectly to my head. Also, they connect instantly to my phone, as both the headphones and the mobile phone have NFC, which is really convenient. Apart from the buttons for the sound and to switch on/off, there is a "custom button" which you can tap to use the Google Assistant, but I don't use it. I'd like to change the function of that button but I think it's not possible.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super leichte bedienung, super gadgets

WH-XB900N 25.08.2021 tekijä Iwan Mymrin (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vor zwei Wochen gekauft und keine Sekunde bereut..

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

bequem und guter Sound

WH-XB900N 22.08.2021 tekijä Ruhrente (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Die Kopfhörer lassen sich auch als Brillenträger über längere Zeit gut tragen, der Sound ist gut. Über die App sind eine Vielzahl von Einstellungen möglich. Die Gestensteuerung am rechten Kopfhörer funktioniert einwandfrei, ebenso die BT Verbindung mit all meinen Apple Geräten. Lediglich die NC Funktion könnte etwas besser sein - aber für diese Preisklasse ist es okay.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mega, kann ich da nur sagen !!!

WH-XB900N 22.08.2021 tekijä Micha333 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Also ich habe mir die Kopfhörer gekauft weil sie im Angebot war, aber im Nachhinein wen ich es gewußt hätte das sie soooo geil sind, hätte ich sie auch nicht im Angebot gekauft. Ich hatte vorher welche von JBL, aber erlich die sie mega. Ich bin echt zu Frieden und kann sie nur wärmstens empfehlen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede prijs prestatie verhouding

WH-XB900N 22.08.2021 tekijä Wil 11 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik was benieuwd of via bluetooth de synchronisatie tussen mijn laptop en de koptelefoon bij het kijken naar films goed was. Dit is prima en voldoet aan mijn wens.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very immersive

WH-XB900N 21.08.2021 tekijä Rafa261o (Yhdistynyt kuningaskunta)

Sound quality is great and so is noise cancelling, only tricky think is getting used to the controls, with no physical buttons other than a power button and a customisable button.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
31.08.2021


Hi Rafa261o,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Guter Sound

WH-XB900N 17.08.2021 tekijä Hapees (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Das Gerät wurde gekauft, um von den Kabeln befreit zu sein und gleichzeitig einen besseren Klang als bei Ohrstöpseln zu haben. Es erfüllt voll seinen Zweck.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent!

WH-XB900N 15.08.2021 tekijä AlienFing (Yhdistynyt kuningaskunta)

My partner bought these today and I do not need to trial them over a long period for the purpose of review! I got these to upgrade from my XB950's and was not disappointed. Style, quality and performance are brilliant, a definite step up from my previous headphones. I have had many headphones over the years, mainly top brands, but always end up coming back to Sony! These have been paired and used with my Xperia 1ii, NW-A55L, tablet and PC, and the sound is excellent. It's a shame my A55L doesn't support the equaliser via BT but the sound is still very good. I used them with Sony Music Centre on my PC and the sound is spot on. After a few hours use my ears were not overly hot or sweaty, and they are very comfortable and light. If Sony would like to send me an A100 DAP player to review I could update this!!! ;)

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

WH-XB900N Wireless Noise Cancelling Headphones

WH-XB900N 13.08.2021 tekijä Bazza50 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great head phones good sound Quality Touch controls work really well and Compared to others I’ve had only downside pick up a lot of wind noise when outside but other than that very nice

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
16.08.2021

Hi Bazza50,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your headset. We're happy to welcome you into the Sony family! We would like to highlight that sound wind noise can be head when outside, this is considered normal as it will increase during ambient mode as well. You can find more information on the help guide here: https://bit.ly/3g8jpgc. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Le top

WH-XB900N 08.08.2021 tekijä Muaythai 35 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Excellent produit. Facilité d'utilisation, son exceptionnel.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Do the job. Though bluetooth

WH-XB900N 07.08.2021 tekijä Daithiobeag (Irlanti)

Headphones do the job. Though bluetooth can drive you crazy!

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
09.08.2021

Hi Daithiobeag,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We're happy to welcome you into the Sony family!
Having read your feedback about the Bluetooth, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony Support UK

0

Great features.

WH-XB900N 01.08.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I received these with my new mobile, Very comfortable, great sounds and easy to operate.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Musik an Welt aus

WH-XB900N 01.08.2021 tekijä CrazyLupus (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Würde ich jeder Zeit wider kaufen sound Erlebniss pur..

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Stevige lekkere bass in de muziek

WH-XB900N 01.08.2021 tekijä Esther b (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik heb de koptelefoon afgelopen maand gekocht en het is super handig dat hij draadloos is. Het geluid met de extra bass is hartstikke lekker.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

qualite prix

WH-XB900N 30.07.2021 tekijä tontonrobert (Ranska)

j'en suis très contant vu le rapport qualité prix et la facilité de fonctionnement

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Overtreft verwachtingen!

WH-XB900N 28.07.2021 tekijä eliseyork (Alankomaat)

Ik was eerst aan het twijfelen tussen deze koptelefoon en de mx1000 serie, maar ik ben zo blij dat ik voor deze heb gekozen! Je krijgt echt je geld waard qua geluidskwaliteit en makkelijkheid van het koppelen. De toevoeging van de Sony app is ook een leuke extra. Het geluid uit de koptelefoon is ook niet zo luid dat anderen om je heen kunnen meeluisteren, maar alsnog hard genoeg dat je het zelf goed kunt horen. De koptelefoon is echt ideaal voor rock en metal nummers met de extra bass. Pop nummers klinken ook echt geweldig en netflix kijken klinkt ook heerlijk. Ik hoorde dingen die ik eerder niet hoorde bij tv shows, zoals weergalmingen etc. Het koppelen via nfc is ook heel handig. Ik was alseerst bang dat het een groot nadeel zou zijn dat de koptelefoon niet met twee apparaten tegelijk kan verbinden maar het schakelen tussen apparaten gaat zo soepel. Met nfc koppel ik hem met mijn telefoon en als ik op mijn laptop wil luisteren houd ik gewoon mijn telefoon tegen mijn koptelefoon aan en zoekt hij automatisch naar een nieuwe verbinding. Ik ben echt superblij met mijn aankoop en heb er ondanks de prijs echt geen spijt van!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing

WH-XB900N 24.07.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I use the haedphone a few months, and it’s all i needed and all i aspected

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

koppelen via bluetooth lastig in begin

WH-XB900N 21.07.2021 tekijä benniebob (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Eerste werd koptelefoon niet herkend. Aan/uit knop 5 seconden indrukken om te laten kopelen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Äänenlaadultaan hyvät, riittävät NC-asetukset

WH-XB900N 19.07.2021 tekijä Sibbe57 (Suomi)

Nyt yli vuoden käytön jälkeen totean näiden hintalaatusuhteeltaan olevan mainiot. Appin kautta säätömahdollisuudet. NC-käyttöä ainoastaan bussissa ja junassa, toimii riittävän hyvin.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very pleased

WH-XB900N 15.07.2021 tekijä Blacktaxitx2 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Very easy to set up on a range of appliances including IPad, IPhone and Panasoninic smart tv. Alexa streams perfectly. Great sound, although needed adjusting through app. Very pleased overall

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

UPGRADE

WH-XB900N 15.07.2021 tekijä Inichdotcom (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

In recent times my headphone purchase price has gone £30 ish £60 ish and now £150 and im not disapointed. The better quality of equipment used in production certainly makes a difference. I was tempted by bose but read a couple of low reviews so went sony and while i cant compare the 2 im not at all disapointed

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound quality

WH-XB900N 14.07.2021 tekijä Freeboy (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The Sony's are very nice great sound quality But I had to refund it because it doesn't connect to TV.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
16.07.2021

Hi Freeboy,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you've returned your headphones. We'd like to highlight that the headphones support Bluetooth version 4.2, the following Bluetooth profiles: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, and they support connecting to any device that supports these features, including TVs. You can find more information in the Help Guide here: https://bit.ly/3yVY3JU
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Excellent product

WH-XB900N 10.07.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Just what I needed for listening in peace highly recommended

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

WH-XB900N 09.07.2021 tekijä Chrisje (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Geluidskwaliteit, gebruiksgemak (aansluiten via NFC, tegelijk met meerdere apparaten verbinden) zijn uitstekend en het enige wat ik mis is een Windows/Linux programma om de instellingen die nu alleen via de headphones connect app on the stellen zijn. En het is jammer dat je niet tegelijkertijd op kan laden en kan luisteren.

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superbe acoustique, basses profondes

WH-XB900N 08.07.2021 tekijä rc69 (Ranska)

Deuxième exemplaire acheté ce jour. Nickel, rien à redire

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Comfy

WH-XB900N 06.07.2021 tekijä Burnthepast (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Had them two week really like them they are comfy to wear sound great

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Le confort, l’audio de l’appareil

WH-XB900N 23.06.2021 tekijä Raz24 (Ranska)

Ce casque atteint de haut mes esperances, avec l’ANC qui est juste incroyable… (bon on peux pas comparer aux 1000XM4) mais franchement, pour 150€ ca fait clairement l’affaire : JE LE CONSEILLE VIVEMENT

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nicht von dieser Welt!

WH-XB900N 22.06.2021 tekijä Isa167 (Saksa)

Der Klang dieser Kopfhörer ist nicht von dieser Welt! Ich hatte vorher schon Kopfhörer mit Extra Bass von Sony und will seitdem nichts anderes mehr. Die Tiefen klingen bombastisch und auch die mittleren und hohen Töne klingen sauber. Insgesamt klingt die Musik sehr räumlich, als würde man in dem Raum stehen, in dem die Musik live gespielt wird. Die Steuerung per Touch über die rechte Ohrmuschel funktioniert reibungslos und wenn ich die Hand auf die rechte Ohrmuschel lege, wird die Musik automatisch so leise, dass ich problemlos mit jemandem reden kann. Mit der App habe ich mich noch nicht auseinandergesetzt. Ich konnte sofort nach dem Auspacken die Kopfhörer einschalten, mit meinem Smartphone koppeln und meine Musik genießen. Ich lege als Musikern viel Wert auf ein tolles Klangbild, und diese Kopfhörer erfüllen meinen Anspruch zu 100 Prozent! Sie sind zudem sehr bequem. Ich bin seit meinen vorherigen Kopfhörern ein Fan von Sony, vor allem vom Extra Bass, und ich wurde wieder nicht enttäuscht. Klare Kaufempfehlung!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super!

WH-XB900N 15.06.2021 tekijä Martin1984 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

In this price range, it beats the snapdragon 730 processor.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sau gut!

WH-XB900N 14.06.2021 tekijä King_cat (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sehr tolle Kopfhörer mit hervorragenden Preis Leistung Verhältnis und sehr toller klarer klang

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent features...

WH-XB900N 09.06.2021 tekijä Bass 1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this headphone few months ago and so far I'm well pleased.... highly recommended

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta