SANKAKUULOKKEET

Langattomat WH-XB910N-kuulokkeet

WH-XB910N
Kuva tuotteesta Langattomat WH-XB910N-kuulokkeet

blueblack

SVH

200,00 €

(sis. ALV)
WH-XB910N viistosti kuvattuna
WH-XB910N edestä kuvattuna
WH-XB910N sivulta kuvattuna
WH-XB910N takaa kuvattuna
Taitetut WH-XB910N-kuulokkeet sivulta kuvattuna
WH-XB910N-kuulokkeet kotelossa, kun kansi on auki
WH-XB910N viistosti kuvattuna
WH-XB910N edestä kuvattuna
WH-XB910N sivulta kuvattuna
WH-XB910N takaa kuvattuna
Taitetut WH-XB910N-kuulokkeet sivulta kuvattuna
WH-XB910N-kuulokkeet kotelossa, kun kansi on auki
Uppoudu klubimaiseen bassoon

Uppoudu suosikkimusiikkiisi Vaikuttavan basson ja parannellun vastamelun ansiosta WH-XB910N-kuulokkeet jäljittelevät suosikkifestareiden ja -klubien tunnelmaa.

Tarkastele WH-XB910N-kuulokkeita
EXTRA BASS -logo
EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

WH-XB910N-vastamelukuulokkeet tehostavat matalia taajuuksia vaikuttavan basson avulla. Kuulokekotelon erillinen bassokanava ja kaiutinelementtien ja tärykalvojen välinen ilmatiiviys tuottavat tarkan ja iskevän rytmin joka kappaleeseen. Samalla nämä langattomat kuulokkeet säilyttävät lauluäänten selkeyden, mikä takaa ihastuttavan monipuolisen ja tasapainoisen kuuntelukokemuksen. 

Musiikin ilo vastamelun avulla

Kahden kohinantunnistimen ansiosta WH-XB910N-kuulokkeet vievät digitaalisen vastamelutekniikan uudelle tasolle. Nyt voit todella sulkea ympärillä olevan maailman pois ja nauttia omista juhlistasi vain musiikin seurassa. 

Mustat WH-XB910N-kuulokkeet pöydällä kahvin ja älypuhelimen vieressä
Kristallinkirkkaat puhelut

Tarkassa äänenkuuntelutekniikassa yhdistyy kaksi sisäänrakennettua mikrofonia, jotka on varustettu edistyksellisellä äänisignaalin prosessoinnilla. Siksi WH-XB910N-kuulokkeiden puheluiden äänenlaatu on erittäin selkeä.

Lisää tehoa lempimusiikkiisi

Kun musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat siihen yksityiskohtia ja rikkautta. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä tallennetta.

DSEE-logo

Kuva, jossa näytetään äänen mukauttaminen Sony Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla
Äänentoisto mielesi mukaan

Muokkaa ääni oman makusi mukaiseksi. Valitse erilaisista esiasetuksista kuuntelemaasi musiikkityyliin sopiva äänenlaatu. Tai luo ja tallenna omat asetuksesi Sony│Headphones Connect -sovelluksen EQ Custom -toiminnolla.

Luonnollinen ympäristön ääni

Kahden feedforward- ja feedback-mikrofonin ansiosta WH-XB910N tallentaa enemmän ympäristön ääniä. Nauti luonnollisesta kuuntelukokemuksesta ympäristöä sivuuttamatta. Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla voi säätää ympäristön ääniä siten, että hälyä poistetaan, mutta kuulet silti kaikki tärkeät äänet.

Lähikuva WH-XB910N-kuulokkeiden kotelosta, näkyvissä painikkeet
Lähikuva WH-XB910N-kuulokkeiden sangasta ja oikeasta kotelosta
Mukauttaa äänen, mitä tahansa teetkin

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Ruudukkokartta kaduista, näkyvissä kodin, koulun ja toimiston sijaintimerkinnät
Suosikkisijaintien tunnistus

Ajan myötä Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi toimistolle, kuntosalille tai suosikkikahvilaasi sopivaksi.

30 tunnin akku -kuvake ja 10 minuutin / 4,5 tunnin pikalataus -kuvake
Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Jopa 30 tunnin akunkeston ansiosta virta riittää useamman päivän matkalle tai pitkään festariviikonloppuun. Ja jos sinulla on kiire, valinnaisen verkkolaitteen 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 4,5 tuntia lisää toistoaikaa.

Valinnat sormenpäilläsi

Vaihda kappaletta, säädä äänenvoimakkuutta sekä soita puheluita ja vastaa niihin napauttamalla tai pyyhkäisemällä kuulokkeiden sivulla olevaa kosketuspaneelia. Pitäisikö ympäristön äänet pystyä kuulemaan nopeasti? Vähennä äänenvoimakkuutta ja päästä ympäristön äänet läpi asettamalla käsi kotelon päälle.

Sormenpääohjaus WH-XB910N-kuulokkeiden oikeassa kuulokkeessa
OK Google- ja Alexa Built-in -logot
Google Assistant- ja Alexa-yhteensopiva

Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia. Voit aloittaa Alexan käytön vain sanomalla ”Alexa”.

Fast Pair -kuvake
Löydä kuulokkeet Fast Pair -toiminnolla

Fast Pair -toiminnolla kuulokkeet voi pariliittää helposti Android™-laitteisiin. Ohjeikkunaa napauttamalla WH-XB910N-kuulokkeet voi pariliittää vaivattomasti Bluetooth®-yhteydellä Android™-laitteisiin. Löydät myös kuulokkeesi helposti soittamalla niihin tai tarkistamalla niiden sijainnin älypuhelimella. Saat ilmoituksen, kun kuulokkeiden akku on vähissä, jotta voit ladata ne.

Swift Pair -kuvake
Liitä tietokoneeseen Swift Pairilla

Swift Pair -toiminnon avulla voit liittää WH-XB910N-kuulokkeet helposti Windows 10 -tietokoneeseen käyttämällä Bluetooth®-yhteyttä. Pariliitosohje avautuu lähellä olevassa Windows 10 -laitteessa, kun pariliitostila valitaan. 

Pöydän ääressä istuva mies työskentelee kannettavalla WH-XB910N-kuulokkeet päässään
Vaihda vaivattomasti laitteiden välillä

Monipisteliitettävyyden ansiosta WH-XB910N-kuulokkeet voidaan liittää kätevästi kahteen Bluetooth®-laitteeseen samanaikaisesti. Kun sinulle soitetaan, kuulokkeet tunnistavat, kumpi laite soi, ja ne muodostavat automaattisesti yhteyden oikeaan laitteeseen. Voit myös vaihtaa toiseen kuulokkeiden käyttämään laitteeseen helposti ja nopeasti yhdellä painalluksella.

Ne ovat niin mukavat, että et edes huomaa niitä
Täydellinen istuvuus pitää musiikin luonasi

Säädä liukusäädintä ihanteellisen istuvuuden löytämiseksi ja nauti tuntikausia mukavasta kuuntelusta. Musiikki pysyy sisällä ja melu ulkona, mikä takaa erinomaisen akustisen kokemuksen.

Mukavat käyttää musiikin kuuntelussa koko päivän 

WH-XB910N-kuulokkeiden pehmeiden, soikean muotoisten korvatyynyjen ansiosta sinun ei tarvitse enää pitää taukoa rakastamastasi musiikista, elokuvista ja TV-ohjelmista. Miellyttävät tekonahka- ja uretaanimateriaalit yhdistyvät optimaaliseen korvatyynyn rakenteeseen ja mittoihin taaten poikkeuksellisen istuvuuden.

Taitetut mustat WH-XB910N-kuulokkeet
Taitettava malli tuo mukavuutta arkeen

Kuulokekupit taittuvat sisäänpäin, joten ne on helppo pakata kompaktiin koteloon.

Mustat WH-XB910N-kuulokkeet kotelossa, jonka kansi on auki
Helppo kuljettaa kantolaukussa

Mukana toimitetaan kestävä kantolaukku, jossa on kaapeli langallista kuuntelua varten.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Kuva kolmesta astiasta, joissa on ympäristöä säästäviä materiaaleja
Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan ne on suunniteltu myös ympäristöystävällisesti. WH-XB910N:n pakkausmateriaaleissa ei ole muovia, mikä on osoitus Sonyn sitoutumisesta tuotteidensa ja toimintansa ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Uppoudu klubimaiseen bassoon ja nauti todellisesta musiikkikokemuksesta parannellun vastamelun ja langattoman vapauden ansiosta. Nämä Bluetooth®-kuulokkeet ovat miellyttävät käyttää, ja niillä voit nauttia musiikista koko päivän. Samalla pidät yhteyttä ystäviin monipisteyhteyden ja kristallinkirkkaan puhelujen äänenlaadun ansiosta.
  • EXTRA BASS™ -ääni ja digitaalinen vastamelutekniikka

  • DSEE™ palauttaa korkeat taajuudet ja vaimeat häivytysäänet, jotka ovat hävinneet pakkausprosessissa

  • Sopii koko päivän kestävään kuunteluun 30 tunnin akunkeston ansiosta

  • Näppärät handsfree-puhelut ja ääniavustaja herätyssanan avulla

  • Langaton vapaus Bluetooth®-tekniikalla ja monipisteliitettävyydellä

KAIUTINELEMENTTI
40 mm
TULO(T)
Stereominiliitin
TAAJUUSVASTE
7–25 000 Hz (JEITA)
TAAJUUSVASTE (BLUETOOTH®-YHTEYDET)
20–20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus 990 kb/s)
TAAJUUSVASTE (AKTIIVIKÄYTTÖ)
7–25 000 Hz
PASSIIVIKÄYTTÖ
Kyllä
JOHDON PITUUS
Noin 1,2 m
DSEE
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide