SVH

200,00 €

(sis. ALV)
213

4.6 perustuen 213 asiakasarvosteluun

147
53
9
2
2
Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

214 asiakasarvostelua

0

Heel goed

WH-XB910N 02.02.2023 tekijä Geroel (Alankomaat)

Gekregen voor mijn verjaardag is gewoon een geweldige koptelefoon

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede koptelefoon

WH-XB910N 30.01.2023 tekijä bzzzzbupbup (Alankomaat)

Goede koptelefoon met mooi geluid en noice cancelling. Kleur (mat donkerblauw) is wat saai ten opzichte van de vorige Sony koptelefoon die ik had. Bijbehorende app bevat veel mogelijkheden (maar 't ontbreekt vaak aan uitleg wat het precies doet). Handige opbergcase. Touch bediening vind ik matig; gebaren worden te vaak verkeerd herkend. Gewone kopjes waren handiger geweest.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
02.02.2023

Hallo bzzzzbupbup,

Bedankt voor je beoordeling.
We zullen je feedback doorgeven aan onze hogere afdeling.
Voor meer informatie over de app adviseren we je om de onderstaande link te openen.
https://bit.ly/3wMqmeT
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Bestes Bluetooth Headset

WH-XB910N 29.01.2023 tekijä TepoMarc (Saksa)

Ich habe ja schon einige Bluetooth Headsets getestet, aber dieses hat mich direkt überzeugt. Super Klang und die NC Funktion ist der Hammer! Wer tiefe Bässe mag, sollte hier zuschlagen!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Passform ist sehr bequem!

WH-XB910N 27.01.2023 tekijä CBru (Saksa)

Super Kopfhörer! Noise cancelling funktioniert hervorragend. Die kann ich lange tragen und die sind sent bequem - auch während Training.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mensen horen mij slecht

WH-XB910N 27.01.2023 tekijä Gilabey (Alankomaat)

Ik heb vorige maand van me werkgever een koptelefoon gekregen voor de kerst, mijn klanten horen mij slecht tot niet. Waardeloos! Nergens vindbaar hoe dit kan worden opgelost.

Äänenlaatu

Heikko

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
30.01.2023

Hallo Gilabey,

Bedankt voor je beoordeling.
We vinden het vervelend om te horen dat je problemen ondervindt met je koptelefoon.
Graag willen we je vragen om de koptelefoon te resetten door middel van de onderstaande link.
https://bit.ly/40gakao
Voor ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Ottimo prodotto

WH-XB910N 26.01.2023 tekijä Gost78 (Italia)

Ho comprato questo prodotto qualche giono fa sono sono veramente soddisfatto

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldig geluid, mooie bas, goede prijs-kwaliteit

WH-XB910N 25.01.2023 tekijä Dwpjansen (Alankomaat)

Ik zat te twijfelen tussen Bose, B&G, Apple etc. Uiteindelijk deze knaller op de kop getikt bij de Mediamarkt. Voor de prijs vind ik het een ongelooflijk goede koptelefoon. Zit goed, ziet er prima uit, en vooral het geluid is geweldig. Mooie bas, waar ik van houdt, en een handige app waar je het geluid kan equalizen (meer van bass meer trebble enz.).

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto a prezzo abbordabile

WH-XB910N 21.01.2023 tekijä Pinuzzo (Italia)

La qualità audio di Sony è già nota, in questo prodotto mi ha sorpreso l'ottima cancellazione del rumore ambientale

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bonne ecoute

WH-XB910N 21.01.2023 tekijä Rumilly59 (Ranska)

Réduction de bruit très efficace, bonne finition, connexions simple

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Changed my life

WH-XB910N 20.01.2023 tekijä GreenOmBe (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought the headsets over a year ago and I use them nearly everyday. I connect them to my phone and to my laptop via Bluetooth. I love being able to use these whilst I am talking to people, they are great inside. When using outside it can be slightly harder especially when it’s windy.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

OTTIMO ACQUISTO

WH-XB910N 17.01.2023 tekijä mattylionsharley (Italia)

LEGGERA SEMPLICE DA USARE FACILE DA CONETTERE OTTIMO SOUND

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound

WH-XB910N 11.01.2023 tekijä Yiannisjack (Yhdistynyt kuningaskunta)

Being able to have deep bass + the ability to change the graphic equaliser to my own preference is amazing

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

The quality of these headphones are OUTSTANDING

WH-XB910N 09.01.2023 tekijä Dannerz (Yhdistynyt kuningaskunta)

I brought theses recently and at first I was disappointed with the treble, however this was because my previous Sony headphones had less of the lower frequency’s due to the fact that the speakers were not so tight to my ears as the headband had stretched after years of use. After using these new headphones for a few days my brain has got used to them and the treble now sounds absolutely fine, and the base of these is absolutely FANTASTIC. You can feel the lower frequency’s, that’s how deep and rich they are. The battery lasts and lasts only need to charge them occasionally even though I use them most of the time. Have not had any problems with them. If your after top quality sound these are the ones for you!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Cuffia bluetooth

WH-XB910N 08.01.2023 tekijä Giusca (Italia)

Ho ricevuto in regalo questa cuffia che trovo molto utile e efficiente. Mi piace la sua cancellazione del rumore e la possibilità di collegare due apparecchi, in particolare cellulare e TV, oppure cellulare e PC, oppure cellulare e tablet

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

OTTIMO PRODOTTO

WH-XB910N 08.01.2023 tekijä OLI 57 (Italia)

SONO SODISFATTO,A VOLUME ALTO SI SENTE OTTIMAMENTE.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Cool headphones .

WH-XB910N 06.01.2023 tekijä Whitepants57 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Got these for Xmas at a bargain price ; great sound and great looking,really pleased with my purchase.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ne pas acheter ce produit

WH-XB910N 05.01.2023 tekijä Mina 1234 (Ranska)

Attention j'ai acheté ce casque à 150€ mais il est nuuuuuuul à ne pas acheter , son Bluetooth ou son micro ne fonctionne pas, quand je reçois des appels, le son ne passe pas bien et mon interlocuteur ne m'entend pas bien, le son se coupe et il m'entend de loin. Quand j'ai demandé une réparation, sachant qu'il est tjrs sous garantie, on m'a dit tout va bien c'est votre réseau qui n'est pas bon la blague haha , ils ne sont pas sérieux, je ne recommande pas cette marque ni leurs produits et je suis très déçue de mon achat.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
12.01.2023

Bonjour Mina,

Merci pour votre commentaire.

Nous sommes désolés d'apprendre la gêne que vous rencontrez avec l'appareil.

Afin de régler ce souci, veuillez suivre les étapes ci-dessous :

A- Vous ne pouvez pas entendre la voix de votre interlocuteur ; donc merci d'établir ces manipulations :

Assurez-vous que les écouteurs sont connectés via Bluetooth.
Remarque : Si une connexion Bluetooth n'est pas établie, reportez-vous à la section Comment faire : https://bit.ly/3iqUr00.
Vérifiez les paramètres du haut-parleur sur l'appareil connecté.

Pour Android : Pendant que vous parlez, appuyez sur l'icône Haut-parleur ou Bluetooth, puis sélectionnez WH-XB910N Hands-Free.

Pour les iPhones : En cours de conversation, tapez sur l'icône Audio, puis sélectionnez WH-XB910N Hands-Free.

Pour les ordinateurs : Pendant que vous parlez, cliquez avec le bouton droit de la souris sur l'icône Haut-parleur à droite de l'écran de l'ordinateur, ouvrez les paramètres du son, puis sélectionnez Casque (WH-XB910N Hands-Free) dans la liste déroulante du paramètre Haut-parleur.

Remarque : Les éléments du menu des paramètres peuvent varier en fonction de l'appareil connecté.

Augmentez le volume de l'appareil connecté.
Remarque : Assurez-vous que le haut-parleur n'est pas coupé sur l'appareil connecté.

B- L' interlocuteur ne peut pas entendre bien votre voix :

Redémarrez l'appareil connecté.
Remarque : si l'appareil connecté est temporairement instable, le redémarrage peut résoudre le problème.

Essayez de parler plus fort, car le son ambiant peut empêcher votre voix d'être entendue.

C- Assurez-vous que le casque est à jour : https://bit.ly/3IFchqH

D- Réinitialiser l'appareil : https://bit.ly/3ZIhTqn

E- Initialiser le casque :https://bit.ly/3vUKxGS

F-Essayer le casque avec un autre téléphone compatible en bas de cette page, vous pouvez voir les appareils compatibles : https://bit.ly/3Gx81a5

Si le souci revient, n'hésitez pas à contacter notre assistance
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/3q1uTau

(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).

Safwa @Sony Support FR

0

Réservé

WH-XB910N 04.01.2023 tekijä DP49 (Ranska)

J'ai eu cet équipement pour Noel et je suis légèrement déçu par la qualité du son qui a beaucoup de mal à se callé avec la source (crépitements) et par le manque de notice sur le produit. Par ailleurs le poids et le confort sont parfait

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
09.01.2023

Bonjour,

Merci pour votre commentaire !

Nous sommes désolés de vous lire.

Afin de résoudre le problème, veuillez suivre les étapes ci-dessous:

A-Assurez-vous que le casque est à jour : https://bit.ly/3k5glGx
B- Réinitialiser le casque : https://bit.ly/3Zl0ofo
C- Initialiser l'appareil : https://bit.ly/3ZqRpth
D-https://bit.ly/3k2f7vI
F- Voici le mode d'emploi: https://bit.ly/3k5h62l

(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Safwa @Sony Support FR

0

Perfekt

WH-XB910N 03.01.2023 tekijä Ltp_15 (Saksa)

Dieses Produkt hat ein hervorragenden klang und gut für Sport und Freizeit geeignet

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr umfangreiche Möglichkeiten

WH-XB910N 01.01.2023 tekijä ArturV380 (Saksa)

Der Artikel ist super, allerdings habe ich persönlich ein Problem mit der Bequemlichkeit des Geräts, da die Kopfhörer etwas zu sehr drücken. Das könnte aber auch nur an mir liegen, da ich zum ersten Mal over-ear Kopfhörer benutze.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Service
04.01.2023

Hi ArturV380,

danke für dein Feedback. Es tut uns leid, dass du eine Schwierigkeit hast. Beachte bitte, dass du die Länge des Kopfhörerbügels anpassen musst. Prüfe bitte mal die folgende Anleitung: http://bit.do/fVRMX

Gehad @Sony Support DE

0

WH-XB910N

WH-XB910N 29.12.2022 tekijä Papounet UT (Ranska)

Facile d'utilisation et l'application est un plus pour les réglages. D'ailleurs une mise à jour a été faite à la première utilisation par l'intermédiaire de l'application Android. Toutes les notifications sont désormais en français.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon produit

WH-XB910N 29.12.2022 tekijä venividi (Ranska)

Un super cadeau de Noel! Un très bon son (un petit trop de basse peut-être!), bonne isolation par rapport aux bruits extérieurs!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great headphone with good quality sound

WH-XB910N 29.12.2022 tekijä LensArt (Alankomaat)

Bought this headphone about a 3 weeks ago. And have been enjoying it daily. The sound quality is really good, the noise canceling is great. I hear people complain about wind, and 8 had that aswell. But turn off ambient tracking and no more wind noise.. very happy with this headphone and i highly recommend using this.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gut

WH-XB910N 29.12.2022 tekijä V1ncent (Saksa)

Gute Tonqualität und relativ günstiger Preis. Praktischer Ersatz für WH-1000XM4

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

i love them

WH-XB910N 28.12.2022 tekijä m655 (Yhdistynyt kuningaskunta)

i bought these because i love listening to music but the headphones i had really hurt my ears, with these i don't have that issue. they are so so comfy on my ears i can't even tell i have them on. also, the quality is amazing and sound quality equally as good. i love these headphones.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very good quality headphones

WH-XB910N 27.12.2022 tekijä Pauliku (Yhdistynyt kuningaskunta)

Very good quality headphones with amazing sound quality for value

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Uskomaton vaimennus ja erittäin hyvä ääni!

WH-XB910N 27.12.2022 tekijä Marita (Suomi)

Ostin juuri ja pelkän kokeilun jälkeen olen vakuuttunut ja tyytyväinen. Kuulokkeet korvilla ei kuule kirjaimellisesti mitään ulkopuolisia ääniä ja saundi on uskottoman hyvä.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Todella hyvät kuulokkeet

WH-XB910N 27.12.2022 tekijä Make74 (Suomi)

Käytän tätä joka päivä, kun ääni on niin hyvä. Helppo säätää ja yhdistää mobiili laitteisiin

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Christmas Gift card

WH-XB910N 26.12.2022 tekijä Heavther1 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Was given to me as a Christmas Gift it’s great. And I’m finding it very easy to use and I can see each having years of enjoyment from it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Headphones

WH-XB910N 25.12.2022 tekijä Sprouter (Yhdistynyt kuningaskunta)

Excellent headphones sound quality is very good and comfortable to wear

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Cristal basse et plus avec l app Sony music center

WH-XB910N 24.12.2022 tekijä Briseglace (Ranska)

Confortable Certes coques ecouteur plastique bien dure Je vais direct au rendu sonore car j avoue qu après avoir lu et entendu tant de chose sur l excès de basse j avais un peu peur. J ai saute le pas pour le prix et globalement d excellent retour des possesseurs venus contre balancer les retours de tests. Ça tabasse des les premières notes! Le potentiel est bien là, C.est un casque qui se domestique! J ai réussi rapidement à faire danser l elephant en ballerine! grâce l appli sony music center, content de pouvoir de régler cette masse de basse à l'envie Avec Les equalizers, le paramétrage cristal basse , les multiples prereglages et avec la possibilité de les personnaliser, on garde le contrôle! Super, je me sens libre de booster ou pas a l'envie et suivant le style de musique techno,rap, instrumentale, unplugged, classique... Je retourne en studio! Maître du son! A bon entendeur, salut!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Wat een geluid.

WH-XB910N 24.12.2022  (Alankomaat)

Super goed geluid en mooi vormgegeven, ook handig dat je via de app het geluid naar wens kan aanpassen. Zeker een aanrader voor iedereen die een hoofdtelefoon zoekt.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Etwas zuuuu viel Bass, aber sonst Gut

WH-XB910N 23.12.2022 tekijä Klapper (Saksa)

Hab Sie seit nem Monat und bin bis auf zu viel Bass, ein nicht sooo tolles ANC und eine globige Optik sehr zufrieden :D

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Service
28.12.2022

Hi Klapper,

danke für dein Feedback. Gerne leiten wir dein Feedback an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit es gegebenenfalls berücksichtigt werden kann. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Prima koptelefoon

WH-XB910N 20.12.2022 tekijä Gerrit4 (Alankomaat)

Heb de koptelefoon nu enkele weken in gebruik. Moest wel even wennen aan de app. Maar verder alleen maar positieve ervaringen. Noise canseling werkt prima. Geluid prima.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede koptelefoon

WH-XB910N 14.12.2022 tekijä Eileen90 (Alankomaat)

Werkt goed, mooi maar simpel design, niet te veel knopjes, duidelijke bediening, zeer goed prijs-kwaliteit. Noise cancelling werkt goed, maar kan NOG beter...al zit je dan wel in een andere prijscategorie.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede koptelefoon

WH-XB910N 13.12.2022 tekijä flampe (Alankomaat)

Werkt goed zoals verwacht. Erg mooie koptelefoon geleverd met alles erop en eraan. Erg tevreden mee.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Makes a nice gift

WH-XB910N 11.12.2022 tekijä Sony sound man (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought thes head phones as a gift for my wife for Christmas .

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

GEWELDIG

WH-XB910N 11.12.2022 tekijä AG1957 (Alankomaat)

IK had een oude bluetooth van enige jaaren oud, gekocht bij de action, maar die was om de haverklap leeg. Nu deze fijne koptelefoon gekocht. Hij verbruikt weinig, je kunt er meerdere dagen mee toe, Dan even een aantal uurtjes opladen, en je kunt weer dagen vooruit. Ikzelf vind het geluid geweldig, handige zaakjes ,zoals, stoppen, als er iemand tegen je praat, door even op de rechteroorschelp te kloppen(2x), geluid hard en zachter etc. Hij valt wat groot uit, maar dat kan de pret niet drukken, dde handige opbergbox is eveneens ideaal. Het opvouwen van de koptelefoon om hem hierin op te bergen, vergt even een korte studie... Kortom een geweldige aankoop.. Ik heb er geen spijt van

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mooie hoofdtelefoon met mooi geluid

WH-XB910N 10.12.2022 tekijä Mikey19853 (Alankomaat)

Nu een week in mijn bezit en had ook nog een paar andere modellen om te testen... Deze heeft het gewonnen op draagcomfort, bediening/besturing, noice cancelling en kwaliteit van het geluid.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottime funzionalità

WH-XB910N 09.12.2022 tekijä dapal (Italia)

non ero certo del mio acquisto , ora dopo varie prove lo sono !

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

FUNZIONANO BENE IN AMBIENTE RUMOROSO

WH-XB910N 08.12.2022 tekijä Rock84 (Italia)

mi sono trovato molto bene con le cuffie e con l'app da smartphone. un po' complicato all'inizio ma poi sono stato molto soddisfatto

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed geluid en zit comfortabel

WH-XB910N 07.12.2022 tekijä Ron4 (Alankomaat)

Goed geluid en zit comfortabel, alleen het bijgeleverde snoertje is erg kort

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
09.12.2022

Hallo Ron4,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten. Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Dalia @Sony Support NL

0

heel nice

WH-XB910N 04.12.2022 tekijä Cassievo (Alankomaat)

Voor sinterklaas gekregen, wilde eindelijk overstappen of koptelefoons, na zolang oortjes gebruiken. Pasvorm rondom de oren is top, noise cancelling werkt goed, alleen klinkt het geluid dat je wel nog hoord heel vervormd.

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
08.12.2022

Hallo Cassievo,

Bedankt voor je beoordeling.
Voor het probleem met betrekking tot het vervormde geluid, willen wij je adviseren om de hoofdtelefoon even te updaten.
https://bit.ly/3h9tXPP
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Dalia @Sony Support NL

0

Awesome sound! Deep space bas :D

WH-XB910N 28.11.2022 tekijä Adam423 (Yhdistynyt kuningaskunta)

The sound is great! The bas is 5/5 because of the deepness and clearness

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
30.11.2022

Hi Adam,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony WH-XB910N, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Elshahat @Sony Support UK

0

Goed en goedkoop

WH-XB910N 24.11.2022 tekijä Muhammad Anshory (Alankomaat)

Deze hoofdtelefoon overtreft mijn verwachtingen. Het gebruik is goed en de geluidskwaliteit ook uitstekend. Ik krijg het voor 99 euro.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellend in product

WH-XB910N 23.11.2022 tekijä Annemelody24 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I buy this last month..its good in listening music and good bass...nice product

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features.

WH-XB910N 21.11.2022 tekijä aSonyLover (Yhdistynyt kuningaskunta)

Lol, I just baught it tkday, Nov 21st, and it is amazing guys.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Heerlijke koptelefoon

WH-XB910N 15.11.2022 tekijä Cees L (Alankomaat)

Deze koptelefoon gebruik ik hoofdzakelijk in binnenruimtes, heeft goede pasvorm, sluit goed over de oorschelp en als brildrager geen extradruk op je brilpoten. Heel praktisch dat de koptelefoon naast draadloos ook bedraad te gebruiken is. Goede accu duur en een goede prijs kwaliteit en prestatie verhouding. Hoop er lang plezier van te hebben!

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Casque

WH-XB910N 30.10.2022 tekijä Christelle do (Ranska)

C’est un casque adapté pour l’écoute ou non de la musique. J’ai eu peur à la taille importante des écouteurs qui sont adaptés à un sommeil de bonne qualité. Design du produit efficace.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima koptelefoon

WH-XB910N 27.10.2022  (Alankomaat)

Ik ben zeer tevreden met deze koptelefoon. Zeer goede geluidsweergave. Goede Bas. (Kun je op de app instellen.) Noice canceling werkt goed. Een prima koptelefoon.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima scelta ....

WH-XB910N 26.10.2022 tekijä Geppetto1975 (Italia)

E' tutto ciò che cercavo per le mie orecchie!! Fantastico

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige koptelefoon

WH-XB910N 25.10.2022 tekijä Ger Kingma (Alankomaat)

Mijn eerste Sony ! Een topproduct voor een goede prijs

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

normal-buono

WH-XB910N 25.10.2022 tekijä igalg (Italia)

can switch from time to time between ambiance sound and silent mode, with a bit of distortion of the original sound, excellent for mp3, YouTube, and everyday use. not so comfy on the neck but pretty fine overall.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
27.10.2022

Ciao Igalg, grazie per il feedback, abbiamo inoltrato il tuo commento a chi di competenza per maggiori miglioramenti in futuro.
Sami @Sony Support IT

0

Uitstekend produkt

WH-XB910N 24.10.2022 tekijä henkenmarie (Alankomaat)

Goede klankkleur, prachtige bass maar ook de midden en hoge tonen komen zuiver door.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Strepitose

WH-XB910N 23.10.2022 tekijä cdt10 (Italia)

Ho comprato queste cuffie perché avevo bisogno di un suono deciso e che solo un paio di cuffie over-ear possono dare e queste Sony sono il meglio. La qualità del suono è ottima e l'extra bass presente è una bomba. I controlli sulla cuffia sono facili e veloci da usare e la cancellazione del rumore attiva fa benissimo il suo lavoro. Ottimo anche il controllo vocale con Alexa e il riconoscimento automatico dei movimenti che migliora l'audio in ogni situazione, da seduto, in piedi o in movimento. Prese in colorazione blu che le danno un tocco di eleganza. Semplicemente STREPITOSE

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta