Artikkelin tunniste : 00173422 / Viimeksi muokattu : 21.06.2018

Sound Organizer korvaa Digital Voice Editor -ohjelmiston

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Esittelyssä Sound Organizer

Digital Voice Editor Ver.3.3 -ohjelmisto, jota käytetään tietokoneiden IC-tallentimista tallennettujen tiedostojen tuomiseen, toistamiseen ja muokkaamiseen, ei ole enää saatavilla 31.3.2017 lähtien.

Sony julkaisee sen tilalle Sound Organizer Ver.1.6 -ohjelmiston. Se on maksuton ohjelmisto, jossa on samat toiminnot kuin Digital Voice Editor -ohjelmistossa.

>> Lataa Sound Organizer Ver.1.6

>> Lataa Sound Organizer Ver.2.0.01 - ICD-UX560 & ICD-SX2000

Tiedostojen tuonti Sound Organizer -ohjelmistoon

Voit tuoda tietokoneesta tiedostoja Sound Organizer -ohjelmistoon jollain seuraavista tavoista:

Vedä ja pudota

1. Valitse kirjasto johon haluat rekisteröidä tiedoston sivupalkista: valitse Recording files (Tiedostojen tallennus) ja alivalikko [Voice] (Ääni) tai [Music] (Musiikki).
  2. Vedä ja pudota tiedostot tiedostoluetteloon.
  3. Valitse Import (Tuo) tai OK.

Määritä tiedostot tai kansiot

1. Valitse näytön yläreunassa olevasta [File] (Tiedosto) -valikosta Import Recorded Voice File (Tuo tallennettu äänitiedosto) tai Import Recorded Audio Folder (Tuo tallennettu äänikansio).
  2. Valitse tuotavat tiedostot tai kansiot
  3. Valitse Import (Tuo) tai OK.

Tuo musiikkikirjasto

1. Valitse näytön yläreunassa olevasta [File] (Tiedosto) -valikosta Import Music File (Tuo musiikkitiedosto) tai Import Music Folder (Tuo musiikkikansio).
  2. Valitse tuotavat tiedostot tai kansiot.
  3. Valitse Import (Tuo) tai OK.