Artikkelin tunniste : 00204124 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019Tulosta

Vuosien 2010–2014 BRAVIA-televisioiden tietosuojakäytäntö

  Tämä ilmoitus koskee seuraavia Bravia-televisioita:

  • Vuosien 2010–2014 mallit
    

  Sony on tehnyt muutoksia henkilötietojen keräyskäytäntöihin ja päivittänyt tietosuojakäytäntönsä niin, että ne ovat selkeämpiä asiakkaille. Lue päivitetyt tietosuojakäytännöt napsauttamalla tätä

  Aiemmin olemme parantaneet televisioitamme, sovelluksiamme ja laiteasetuksiamme analysoimalla asiakkaiden käyttötapoja. Tätä varten keräsimme ja käytimme TV-sovellusten ja kaukosäädinten käyttötietoja (esimerkiksi sovellusten käyttötiheys, kaukosäätimen painallukset, ääni-/kuvamuoto, kuva-, ääni ja järjestelmäasetukset sekä liitettyjen laitteiden tyyppi [USB, HDMI jne.] ja määrä). Lopetimme tietojen analysoinnin heinäkuussa 2016. 

  1.1.2018 alkaen Sony Visual Products Inc. on Bravia-televisioista vastaava rekisterinpitäjä. Edustajamme EU:ssa on Sony Europe Limited, jonka osoite on seuraava: The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom. 

  Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme tietojasi, voit lähettää sähköpostia Sony Europe Limitedin tietosuojatiimille osoitteeseen: privacyoffice.SEU@sony.com. Voit myös kirjoittaa Sony Europe Limitedille osoitteeseen The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom, tai ottaa yhteyttä paikalliseen Sony-yhtiöön, jonka tiedot löytyvät osoitteesta http://sony-europe.com.