Artikkelin tunniste : 00260144 / Viimeksi muokattu : 27.05.2021

Toiston aikana Bluetooth-yhteyttä käytettäessä kuuluu kohinaa

Kuulokevian lisäksi kohinan kuuluminen saattaa johtua Bluetooth-yhteyden langattomasta tiedonsiirtotilasta tai mobiililaitteesta.

Kokeile seuraavaa:

• Pidä esteet, kuten ihmiset, poissa kuulokkeiden ja älypuhelimen Bluetooth-tiedonsiirtoyhteyden tieltä.
    • 2,4 GHz:n taajuutta käyttävät laitteet, kuten mikroaaltouunit, Bluetooth-laitteet tai digitaaliset langattomat laitteet ja vastaavat, voivat aiheuttaa langattoman yhteyden tiedonsiirtohäiriöitä. Siirrä tällaiset laitteet kauemmas tai sammuta ne.
    • Vaihda älypuhelimesi Bluetooth-yhteyden äänenlaadun asetus ”Korkea laatu” valinnasta joksikin muuksi, esimerkiksi ”Standardi” tai ”Tiedonsiirto etusijalla”. Katso lisätietoja käyttämäsi älypuhelimen käyttöohjeista.
      Jos käytät laitetta, jolla on Android 8.0 tai uudempi, muuta lisäksi Music Centerin langattoman toiston laaduksi [Ensisijaisena yhteys (automaattinen)]. Voit muuttaa langattoman toiston laadun kohdasta [Valikko] joka sijaitsee Music Center -näytön oikealla puolellascreen - [Music Centerin asetukset] - [Bluetooth-lähtöasetukset].
    • Vaihda ”Sony | Headphones Connect” -sovelluksen tai kuulokkeiden äänenlaadun tilaksi ”Yhteys etusijalla”.
    • Käynnistä älypuhelin uudelleen.
    • Kun kuuntelet musiikkia älypuhelimen kautta, poistu älypuhelimella käynnissä olevista käyttämättömistä sovelluksista.
    • Jos useat laitteet käyttävät yhtä Wi-Fi-tukiasemaa samanaikaisesti musiikkipalveluiden musiikin tai tietokoneelle tallennettujen kappaleiden toistamiseen, verkon tiedonsiirtonopeus saattaa hidastua. Minimoi verkon käyttö, kuten Internetin käyttö muilla laitteilla kuin älypuhelimella, jolla musiikkia toistetaan.
    • Päivitä kuulokkeiden ohjelmisto uusimpaan versioon.
    • Poista kuulokkeen laitetiedot älypuhelimelta ja muodosta pari kuulokkeiden ja älypuhelimen välille uudelleen.