Artikkelin tunniste : 00281212 / Viimeksi muokattu : 01.08.2022Tulosta

XEA10-isäntäsovellus

XEA10-isäntäsovelluksen lataus

Jos latauspalvelua ei ole enää saatavilla Google Play -kaupassa, voit ladata sovelluksen napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Huomautus
    • Huomaa, että palvelu voidaan lopettaa ilmoittamatta.
    • Varmista, että käytät ladatessasi sivustoa Android-älypuhelimellasi.
    • Sovelluksen lataaminen tai asentaminen muualta kuin Google Play -kaupasta voi vahingoittaa Android-älypuhelintasi tai johtaa tietojen menetykseen.

Vaihda Android-älypuhelimesi asetukset seuraaviksi sovelluksen lataamista varten.

• Android 7 tai aikaisempi: Valitse [Asetukset] > [Suojaus]. Salli toiminto valitsemalla [Unknown source apps] (Tuntemattomat lähdesovellukset) ja valitse sitten [OK]. Ota tämä toiminto pois käytöstä turvallisuussyistä, kun lataus on valmis.
    • Android 8 tai uudempi: Näyttöön saattaa tulla seuraava viesti sovelluksen lataamisen jälkeen: “For security reasons, your smartphone cannot install unknown applications from this provider.” (”Turvallisuussyistä älypuhelimeesi ei voi asentaa tuntemattomia sovelluksia tältä palveluntarjoajalta.”) Jos näyttöön tulee tämä viesti, suorita seuraavat toimenpiteet. Valitse ensin viesti-ikkunasta [Asetukset] ja sitten [Allow apps from this provider] (Salli tämän palveluntarjoajan sovellukset).