• Music Center for PC (Ver.1.0)
    Music Center for PC

Music Center for PC Ver.1.0

Käytettävissä on toiminto, jolla siirretään WALKMAN®-laitteeseen ja toistetaan Tarkka ääni -sisältöä.

Sovellus musiikin järjestelyä ja siirtämistä varten Sonyn valmistamissa äänilaitteissa

Music Center for PC Ver.2.0 on vapautettu. Asenna sovelluksen uusin versio.

Toiminto Sony WALKMAN® -laitteeseen siirtämistä varten

Voit siirtää tietokoneella hallittavaa musiikkisisältöä Sony Walkman -laitteeseen.

Tietoja

Yhteensopiva Tarkka ääni -sisällön toiston kanssa

Voit yhdistää tietokoneella olevan, CD-levyltä tuodun tai Internetistä ostetun musiikkisisällön hallinnan.
    Voit myös toistaa Tarkka ääni -sisältöä.

Tietoja