• Music Center for PC

Käytettävissä on toiminto, jolla siirretään musiikkia äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen, ja toistetaan Tarkka ääni -sisältöä.

Sovellus musiikin järjestelyä ja siirtämistä varten Sonyn valmistamissa äänilaitteissa

Lataa Music Center for PC

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows 10 / Windows 8.1

Päivitystiedot

• 2.4.0

■Tärkeää

• Walkman® NW-A100- ja NW-ZX500-sarjan käyttäjille

Päivitä laitteesi Music Center for PC -sovellus ja sisäänrakennettu ohjelmisto uusimpaan versioon yhteyden vakauden parantamiseksi. Jos jommassakummassa ei ole käytössä uusin versio, et ehkä pysty yhdistämään Music Center for PC -sovellusta Walkmaniin.

■Tärkeimmät päivitystiedot

• Toiminto kerätä asiakastietoja tässä sovelluksessa on lopetettu. Siksi tietojen kerääminen ja lähettäminen on poistettu tästä laitteesta.
      • Toiminnan vakautta on parannettu.

Aiemmat päivitykset

Toiminto, jolla siirretään musiikkia Sony-äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen

Voit siirtää tietokoneella hallittavaa musiikkisisältöä Sony-äänilaitteisiin, kuten Walkman-laitteeseen.

Tietoja

Yhteensopiva Tarkka ääni -sisällön toiston kanssa

Voit yhdistää tietokoneella olevan, CD-levyltä tuodun tai Internetistä ostetun musiikkisisällön hallinnan.
    Voit myös toistaa Tarkka ääni -sisältöä.

Tietoja

Hanki Music Center (mobiilisovellus Android-/iOS-laitteille) napsauttamalla tätä.
    Lataa Music Center App Storesta
    Lataa Music Center Google Playstä